SLUTT MED BESKYLDNINGENE DERES OM AT NOEN HAR SKYLD I AT NOEN TAR SITT EGET LIV – HUSK PÅ MAUD ANGELIHA SINE KLOKE ORD!

1.juledag (25.12.2019) kom den triste beskjeden om at Ari Behn hadde tatt sitt eget liv 🙁 Tilbake står foreldre, søsken, unger, slekt, venner og kollegaer i sjokk og vantro at mørket tok overtak <3 🙂 Jeg føler med alle som stod Ari nær, og alle er i mine tanker <3 <3 <3
 
 
I forbindelse med Ari Behns bortgang var de med en gang åpne om at Ari hadde tatt sitt eget liv, og fokus på mental helse har blitt et viktig tema denne julen. Temaet mental helse kan man aldri snakke nok om, for det rammer alt for mange 🙁 Alt for mange som sliter psykisk ser ikke annen utvei enn å avslutte livene sine. Det er kjempetrist <3 🙁
 
 
Nå er det ingen hemmelighet at Ari Behn har slitt psykisk i mange år. Det har han selv uttalt i ulike intervjuer:
 
https://www.bt.no/innenriks/i/70My39/behn-var-aapen-om-moerket-han-bar-paa
 
 
Flere av de som stod Ari Behn har bekreftet dette i intervjuer. Det er kjempetrist at noen kan oppleve et slikt bunnløst mørke slik at utveien er å forlate livet 🙁
 
 
I bisettelsen i Oslo Domkirke 03.01.2020 holdt Ari Behn og Prinsesse Märtha Louise sin eldste datter (Maud Angelica) en minnetale som vil bli skrevet i historiebøkene. Talen var så sterk, ærlig og full av kjærlighet! Tårene mine rant ned kinnene mine, for det rørte meg rett i hjertet <3 <3 <3
 
 
Tenk at Maud Angelica som 16 åring står i dyp sorg og innstendig ber andre som sliter med depresjon og selvmordstanker om å søke hjelp! Honnør og applaus til Maud Angelica sin tale <3 🙂
 
 
I talen til Maud Angelica kom det frem at ungene hadde vært vitne til at pappaen slet med depresjon og mørke tanker. Hun bekreftet det som vi Nordmenn har lest og hørt i intervjuer.
 
 
I går på sin instagramprofil la Prinsesse Märtha Louise ut et sterkt innlegg på sin instagramprofil. Den kan dere lese her:
 
https://www.tv2.no/a/11109701/
 
 
Märtha Louise bekrefter også det vi Nordmenn har lest i aviser og hørt i intervjuer.
 
 
En ting er sikkert. Det kan ikke ha vært lett for Prinsesse Märtha Louise, ungene og familien til Ari Behn å se ham forsvinne i mørket med depresjon!
 
 
Det kom ikke som noen bombe at Kari og Ola Nordmann begynte å spekulere og komme med forskjellige meninger angående Ari Behn sitt selvmord og rundt Prinsesse Märtha Louise som person.
 
 
Jeg at jeg blir frustrert, sint og oppriktig lei meg når Ola og Kari Nordmann sitter rundt om på forskjellige diskusjonsforum på nettet og i sosiale sammenhenger og uttaler seg om ting som de faktisk vet ytterst lite om. Der sitter de og uttaler seg som om de visste hele sannheten. Sannheten er nemlig den at den vanlige Kari og Ola Nordmann på gaten vet kun det som har blitt skrevet og sagt i media!
 
 
Den siste uken er det Prinsesse Märtha Louise som har fått gjennomgå, og det er kjempestygt gjort. Jeg sitter med en flau bismak i munnen når jeg som leser av ulike diskusjonsforum og overhører diskusjoner i sosiale sammenhenger hører hvordan folk kan ytre seg om mennesker de overhodet ikke kjenner personlig til! Snakk om m
 
 
Det som rett og slett er flaut er at der sitter det mennesker bak et tastatur og spekulerer, synser, lager seg teorier, sprer om seg med konspirasjonsteorier og ryktespredning om stakkars Prinsesse Märtha Louise!
 
 
De som sitter og skriver på et av diskusjonsforumene er i harnisk over at Prinsesse Märtha Louise har blitt kjæreste med Durek. Det er helt i orden at man ikke har sansen for hennes kjæreste, men de når flere av medlemmene som skriver på dette forumet regelrett holder på med med personhets og mobbing har det gått langt over streken! Man trenger ikke like Prinsesse Märtha Louise sin kjæreste. Vi kan være uenig i det Durek står for, og vi kan være uenig med Prinsesse Märtha Louise sin livsfilosofi. Når det går over til personhets og mobbing er det langt fra i orden.
 
 
Husk på at det var Ari Behn som fikk seg kjæreste 10 måneder etter skilsmissen, og ingen sa noe om at Ari Behn hadde funnet kjærligheten.
 
 
Så fort det ble kjent at Prinsesse Märtha Louise hadde funnet seg kjæreste så mange rødt på forholdet mellom Durek og Prinsesse Märtha Louise! Prinsesse Märtha Louise har like mye rett til å finne lykken i en kjæreste hun også! Ingen hadde sagt noe om hvis den nye kjæresten til Prinsesse Märtha Louise het Per og var fra Hamar.
 
 
Inne på ett diskusjonsforum har brukerne tydelig lagt skylden på enten Durek eller Prinsesse Märtha Louise for at Ari Behn tok selvmord! Under ser dere to skjermbilder fra to kommentarer som en bruker har skrevet, og vedkommende bruker reagerer med avsky på at noen på forumet prøver å finne en syndebukk for at Ari Behn tok sitt liv! Dere kan se hva diskusjonen om Prinsesse Märtha Louise på denne linken: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1277494-prinsessen-ny-kj%C3%A6reste/page/56/#comments
 
 

 
 

 
 
Det er så respektløst skrevet at noen på et offentlig anonymt diskusjonsforum kan sitte spekulere i hvem sin skyld det var at Ari Behn tok sitt eget liv!
 
 
Her om dagen overhørte jeg en diskusjon mellom 4 damer i 30-40 årene som satt og diskuterte Ari Behn sin død og hvem som hadde skyld i at han tok selvmord!
 
 
Damene som satt og diskuterte mente at det var Prinsesse Märtha Louise sin skyld at Ari Behn var deprimert fordi de var skilt! Hvis ikke dette eksempelet er et forsøk på å spre om seg med løgnaktig konspirasjonsteori så vet ikke jeg! Vedkommende som mente dette kjenner over hodet ikke Prinsesse Märtha Louise personlig! Hvordan i huleste og heiteste kan noen som ikke kjenner til Prinsesse Märtha Louise få seg til å komme med slike uttalelser? Jeg bare spør! Hadde lyst til å gå bort til de som satt og diskuterte å be dem holde kjeft, men jeg gjorde det ikke!
 
 
Ingen har skyld i at Ari Behn tok sitt liV! Det samme sa Maud Angelica i klartekst i sin minnetale i bisettelsen! Ingen har skyld i at Ari Behn tok sitt eget liv, og ingen har skyld i at andre tar sitt eget liv! Det var sterke ord fra en 16 åring som tydelig har fått med seg hvilke løgnaktige konspirasjonsteorier som har dukket opp etter Ari Behn gikk bort!
 
 
Etter Ari Behn sin bortgang satt flere av gjengangerne på ett av diskusjonsforumene og diskuterte Prinsesse Märtha Louise og Durek. De diskuterte at Durek hadde vært med i Holmenkollen Kapell 1.juledag! En av kommentarene som stod skrevet reagerte jeg med avsky på. Her kan dere se et printscreenbilde av kommentaren:
 
 

 
 
Denne kommentaren som “Sjokka” skrev på diskusjonsforumet er et typisk eksempel på hvordan stygge anonyme nettroll kan oppføre seg!
 
 
Ja, jeg sier nettroll, for det er nettopp det de er! Der sitter de som anonyme på et offentlig diskusjonsforum. De synser, spekulerer, lyver, lager seg løgnaktige konspirasjonsteorier, setter ut usanne og sårende rykter om mennesker de over hodet ikke kjenner personlig og de holder på med latterliggjøring.
 
 
Det er og blir nettmobbing samme hva de som er brukere av diskusjonsforumet måtte mene! De kommer aldri i livet til å innrømme at de er og blir noen stygge anonyme nettroll.
 
 
Jeg tittet innom på diskusjonsforumet i dag tidlig, og da så jeg at moderator har moderert bort flere av kommentarene som stod skrevet på forumet i går kveld!
 
 
Hvem er denne “Sjokka” som sitter og uttaler seg om Prinsesse Märtha Louise sin rolle som mamma? Jeg bare spør. I kommentaren sin skrev “Sjokka” at Prinsesse Märtha Louise har prioritert å være sammen med Durek fremfor sine unger! Dette vet “Sjokka” med 100% sikkerhet? Nei! Ovenstående kommentar er et eksempel på en kommentar skrevet av et anonymt nettroll som uttaler seg om mennesker hun overhodet ikke kjenner personlig!
 
 
Hele kommentaren fra “Sjokka” var usmakelig og kvalmende skrevet! Kommentaren var usaklig og respektløst skrevet ovenfor den Kongelige Familie! “Sjokka” skal være den siste til å snakke om det å være aggressiv og hissig, for det er “Sjokka” som fremstod som aggressiv og hissig i kommentaren hun skrev!
 
 
Det var kjempebra at moderator fjernet kommentaren som “Sjokka” hadde skrevet, for den kommentaren og flere andre kommentarer gikk langt over streken!
 
 
På det ene diskusjonsforumet mener moderatorene at det er helt greit å diskutere de som selv har valgt å være i offentligheten slik som f.eks. Durek: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1334405-tr%C3%A5den-om-ari/
 
 
Da vil jeg tro moderatorene mener at det er i orden med en saklig diskusjon, men når en tråd som handler om Prinsesse Märtha Louise og hennes nye kjæreste Durek blir fylt med latterliggjøring, personhets, hån, løgner og konspirasjonsteorier er det ikke lengre snakk om en saklig debatt.
 
 
Rett skal være rett. Moderatorene ved det ene diskusjonsforumet prøver å rydde og moderere trådene så godt de kan. Likevel lurer jeg på om de har egne tolkninger i på definisjonen “nettmobbing” i forhold det som faktisk er definisjon på nettmobbing.
 
 
Ved denne siden kan man lese mer om hva som er digital mobbing: https://snl.no/digital_mobbing
 
 
Måten mange av brukerne på det ene diskusjonsforumet ytrer på går i klar retning av hva som er er nettmobbing! Selv om flere av de som trådene handler om selv har valgt å være i offentlighetens søkelys, skal man ikke godta at anonyme brukere som kommenterer på ulike tråder holder på med hets og latterliggjøring slik som mange gjør.
 
 
Diskusjonstråden om Prinsesse Märtha Louise og Durek er et skrekkeksempel på en tråd hvor det er reinhekla nettmobbing og personhets både av Prinsesse Märtha Louis og Durek.
 
 
Man trenger ikke ha sansen for Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste, og man kan være uenig i verdispørsmålene han står for. Det er noe som heter å ytre seg på en saklig måte når man er uenig!
 
 
Disse damene jeg overhørte som satt og diskuterte Prinsesse Märtha Louise etter at Ari Behn gikk bort la skylden på Prinsesse Märtha Louise for at de ble skilt! Jeg angrer som en hund for at jeg ikke gikk bort å ba disse damene holde kjeft med de løgnaktige konspirasjonsteoriene sine.
 
 
Når vår egen Prinsesse Märtha Louise går til det skrittet at hun skilles er det noe som ligger bak. Hva vet ingen av oss! Det at de Ari Behn og Prinsesse Märtha Louise var skilt, så betyr ikke det at de ikke var glade i hverandre! Jeg er 100% sikker på at Prinsesse Märtha Louise var kjempeglad i Ari Behn den dag i dag.
 
 
Til dere som sitter anonymt på ulike diskusjonsforum eller i sosiale settinger og prøver å finne en syndebukk for Ari Behn at Ari Behn valgte å ta sitt liv. Gå i dere selv! Skjerp dere!!!Husk på de kloke ordene til Maud Angelica! “Det er ingen sin feil at noen tar sitt liv!”
 
 
Vis nå respekt for Ari Behn sine pårørende og sorgen som de er inne i <3 <3 <3
 
 

Kloke ord fra Maud Angelica i Ari Behn sin bisettelse: “Det er ingen sin feil at noen velger å ta sitt liv!” <3 <3 <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “SLUTT MED BESKYLDNINGENE DERES OM AT NOEN HAR SKYLD I AT NOEN TAR SITT EGET LIV – HUSK PÅ MAUD ANGELIHA SINE KLOKE ORD!

 1. Takk for et velformulert og tankevekkende blogginnlegg.

  Jeg satt lenge og leste på forumet som du linker til. Ærlig talt sier jeg. De eier ikke respekt for noen eller noe de som sitter og skriver på noen av sidene der. Jeg måtte til slutt forlate forumet for jeg ble mer og mer forbanna jo mer jeg leste. Hvis jeg hadde visst hvem disse anonyme folka var i virkeligheten hadde jeg fortalt dem ansikt til ansikt hva jeg mente om den slags nettrolling. Det er ikke annet enn nettrolling de holder på med.

  Jeg har sett hvordan de som skriver på forumet angriper den eller de som er uenige med dem. Det er flokkmentalitet som hjerer på forumet 🙁

  Hvis de som er medlemmer av forumet er voksne folk så skjemmes jeg av å være voksen og da er det ikke rart at unger tar etter de voksne.

  Noen av medlemmene som skriver er så stygge, usaklige og fæle når de skriver kommentarer at jeg får lyst til rive hele forumet i to biter.

  Jeg har ikke noe til overs for Durek jeg heller men jeg sitter ikke sammen med andre å snakker stygt og nedsettende om Märtha Louise.

  Kong Harald og Dronnings Sonja er rause når de inviterte Durek med til gudstjeneste i Holmenkollen Kapell 1.juledag. Det kalles raushet. De akspeterer datterens verdisyn og livssyn fordi de elsker datteren sin. Märtha Louise skal ikke arve noen trone og hun står fritt til å jobbe med hva hun vil.

  Den kommentaren som du viser til hvor dette medlemmet kritiserer Märtha Louise som mamma burdet blitt stengt ut fra forumet for godt for den var noe av det groveste jeg har sett skrevet på et forum.

  Jeg håper det går greit at jeg deler blogginnlegget ditt på facebookprofilen min?

  Fin, fin kveld til deg, mannenen og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Setter kjempestor pris på kommentaren din.

   Jeg er helt enig med det du skriver.

   Selv er jeg ikke enig med det Durek står for, men å sitte og skrive stygge kommentarer om ham som jeg ikke kjenner, men basert på aviser og media gjør jeg ikke!

   Jeg blir fysisk uvel da jeg satt og leste på Rampelyset og et par kommentarfelt på et par nettaviser. Det var så stygt det som stod skrevet.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  • Kari: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂

   Setter pris på tilbakemeldingen din 🙂

   Jeg er engasjert i dette med å sitte på offentlig diskusjonsforum eller kommentarfelt å spre om seg med nedlatende kommentarer som rett og slett er hetsing, latterliggjøring, konspirasjonsteorier og ryktepredning om mennesker man overhodet ikke kjenner. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig.

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Det er trist at det finnes slike diskusjonssider som tillater anonymitet når mennesker blir diskutert.

  Selv om influencere og kjendiser har valgt å være i søkelyset er jeg enig med deg i at usaklig drittkasting og latterliggjøring ikke hører hjemme. Jeg har lest litt på kvinneguiden, og det virker som om de trekker hverandre opp når de diskuterer. De tåler ikke å bli satt på plass når noen kritiserer når de har en ufin debattoppførsel.

  Jeg leste tråden om Prinsesse Märtha Louise, og den tråden var sjokkerende å lese. Hvordan er det mulig å spekulere rundt om han var bisettelsen eller ikke? Om han nå var det? Hva er problemet at han var med der? Når han var med på gudstjenesten 1.juledag har Kongen og Dronningen gitt tillatelse til det.

  Som de synser om så mye unødvenige temaer de som holder til på kvinneguiden.

  Det er veldig bra at du engasjerer deg om anonyme nettroll på nettet. Engasjementet ditt er enestående, og jeg støtter deg.

  Jeg er sjokkert over det du forteller om damene du hørte diskutere Märtha og Ari. Hvorfor skal folk sitte å sette ut rykter om noe de ikke vet med 100% sikkerhet? Jeg forstår det ikke. Noe kommer vi aldri til å forstå.

  Du får ha en riktig fin dag videre 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Setter kjempestor pris på kommentaren din 🙂

   Det er greit at anonymitet har noe med ytringsfrihet å gjøre, men det er ikke ytringsfrihet når det blir spekulasjoner, hets, latterliggjøring og stygge rykter som ikke har noe rot i virkeligheten.

   Selv ble jeg kjempesint da jeg leste den kommentaren fra denne “Sjokka” som uttaler seg om Prinsesse Märtha Louise i rollen som mamma. Det hører ikke hjemme. Heldigvis fjernet moderator den kommentaren.

   Kommer aldri til å skjønne meg på disse kommentarfeltene eller diskusjonsforumene som tillater anonymitet når kjendiser, influencere og bloggere diskuteres.

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Råbra skrevet snuppa mi;)) Det er viktig at du belyser temaet. For jeg har lest på i ett diskusjonsforum og lest i kommentarfelt på nettaviser hvor stygge anonyme er når de diskuterer Prinsesse Märtha Louise og Durek.

  På kvinneguiden er det mange som virker aggressvie når de kommenterer på de forskjellige trådene. Og de er aggressive mot en stakkars som ikke er enig med hyenene. Du snakker om flokkmentalitet.

  Det er bullshit når moderatorene sier at kjendiser eller influencere som har valgt å være offentlige personer kan være fritt vilt for diskusjoner. Jeg mener dem som har valgt å være offentlige personer ikke skal tåle usaklig drittslening. Og i mange av trådene i hvert fall på kvinnegudien blir dem som diskuteres stygt hetset.

  Det er mange kommentarer i diskusjonen om Prinsesse Märtha Louise og Durek som har blitt moderert bort. For i dagene omkring bisettelsen var det mye spekulasjoner og ryktespredning. Da var det en eller annen som hisset seg opp over at hun hadde sett Durek i bisettelsen noe som ikke var tilfelle. Der satt beboerne på forumet og diskuterete opp og i mente hva Durekt hadde i bisettelsen å gjøre. Og omtalen om Prinsesse Märtha Louise var resepktløs.

  Jeg er fly forbanna på forum som kvinneguiden. Det handler ikke om ytringsfrihet når det er hetsing, håning og latterliggjøring. Og da snakker vi om nettmobbing.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen din

   Jeg er 100% enig med deg i det du skriver.

   Har aldri forstått meg på hvordan offentlig diskusjonsforum kan tillate anonymitet når anonyme brukere sitter og diskuterer kjendiser, influencere og bloggere på en svær negativ og injurerende måte. Gjennomgående er det spekulasjoner, ryktespredning, latterliggjøring, hetsing og håning. Det er nettmobbing i mine øyne, og heldigvis er det flere som ser dette.

   Jeg blir fysisk dårlig av å lese mange av trådene på Kvinneguiden, og da særlig på Rampelyset.

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge