UKENS TRENINGSPLANER OG GJØREMÅL 😊

Det har blitt mars måned, og vi er en måned nærmere vår. Det er rett og slett kjempeherlig 😊 Dagene er lysere og lengre. De to siste dagene har det vært overskyet og grått, og temperaturene har vært ca. +5-6 grader.
 
 
Gleder meg kjempemasse til det blir såpass bart at jeg kan begynne å gå turer ute 😊 Jeg blir så stiv i leddene mine å gå ute om vinteren. Når det er snøføre går jeg så anstrengt at jeg fort får betente hæler og ankler. Samme hvis det er is- og holkeføre. Derfor går jeg på tredemølle om vinteren. Så går jeg turer ute når våren kommer, og det blir bart ute.
 
 
Jeg begynte uken med underkroppsøkt til fysioterapeut (egentrening) i går og overkroppsøkt på treningssenteret i dag. Onsdag 03.03 har jeg planlagt kardiodag og mageøvelser. Torsdag er det tid for underkroppøkt og fredag er det tid for overkroppsøkt.
 
 
Ikke noe er som gode treningsøkter, og jeg merker kjempegodt på leddene mine at de blir så mye mer mykere og varmere. Det merker jeg når jeg går på tredemøllen, og det skal ikke mer til 😊 Jeg merker også at jeg får mye mer energi når jeg har trent.
 
 
Har dager hvor jeg kan være så sliten med smerter i leddene, og har mest lyst til å være hjemme. På slike dager hvor jeg har mye smerter i leddene tar jeg smertestillende før jeg drar på trening.. Det som motiverer meg er at jeg vet at leddene mine har det så mye bedre etter en treningsøkt.
 
 
Kull 14 i Team Jeg Liker er over, og jeg har vært med siden kull 10 som begynte i april/mai 2020. Jeg har lært så mye om trening og kosthold, og jeg er kjempeglad for å ha fått lov til å være en del av teamet med kjempeflotte teammedlemmer. Alle har vi hatt forskjellige mål. Noen har ønsket å gå ned i vekt, andre ønsker å få gode rutiner i livene sine, noen ville bli bedre trent og jeg ville være stabil på vekta.
 
 
I august 2020 fikk jeg gule stafylokokker i et operasjonssår i fingeren, og jeg lå to uker på sykehuset med antibiotika intravenøst. Såret ble skylt 3 ganger. Det tæret på kroppen, og jeg hadde ikke matlyst i det hele tatt. Raste ned i vekt.
 
 
Da jeg ble utskrevet fra sykehuset ble målsetningen for meg å få meg opp i vekt igjen, og nå har jeg jeg igjen 2 kg før jeg er opp i vekten som coachen (i Team Jeg Liker)og jeg ønsket.
 
 
Jeg fortsetter med Christian (han som er coach i Team Jeg Liker) som online coach. Han har over 20 års erfaring med trening og kosthold, og jeg er så absolutt i trygge hende 😊 Treningen er satt opp ut fra mitt nivå og helse.
 
 
Hvis jeg lurer på noen øvelser så tar jeg en PT-time på senteret hvor jeg trener. Det er lurt, for da kan man få sjekket om man gjør øvelsene riktig.
 
 
Målet mitt var å prøve meg på benkpress, og på fredag 26.02.2021 fikk jeg opplæring i benkpress fra han ene PT’en på treningssenteret. Jeg skal fortsette å jobbe med teknikken på det fremover. Øvelsen er helt ny for meg. Det var kjempegøy å prøve øvelsen 😊
 
 
Denne uken så har jeg en del avtaler på nettet. I morgen onsdag 03.03 har jeg styremøte på nettet i Aby- og somaliringen som er interesseklubben for oss med rasekattene abyssiner og somali. Torsdag 04.03 har vi korøvelse på nettet. Fredag 05.03 skal jeg på røntgen og ultralyd med fingeren min. som er så betent. Uka kommer til å fly av gårde.
 
 
Jeg håper dere har hatt en fin start på mars måned? Ønsker alle en kjempefin tirsdagskveld ❤😊
 
 
Ønsker å dele noen bilder som jeg tok i februar/mars 2020. Jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Karl Johans Gate i Oslo en kjempefin februardag i 2020 😊

 
 

Karl Johans Gate i Oslo. Bildet ble tatt 13.02.2020 😊

 
 

Spikersuppa sett fra trappa på Stortinget. Bildet ble tatt 13.02.2020.

 
 

Jeg elsker tulipaner, og gule tulipaner hører hjemme når det nærmer seg påske 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “UKENS TRENINGSPLANER OG GJØREMÅL 😊

 1. Koselig blogginnlegg med fine bilder fra Oslo 🙂

  Du er veldig flink til kosthold og trening, og du trosser smerter og kommer deg på trening. Det sier så mye om hvilken ståpåvilje du har.

  Jeg gleder meg også til vår, for jeg elsker våren 🙂

  Du får ha en ritkig fin kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 😊 Kjempekoselig at du likte bildene mine fra Oslo. Siden jeg ikke har vært ute og gått turer i januar og februar så har jeg ikke fått fotografert så mye. Det kommer i slutten av mars/begynnelsen av april når snøen smelter og jeg kan komme meg ut på mine kardioturer 😊

   Når jeg merker at kroppen min takker meg for at jeg spiser rett mat og trener er jo valget mitt lett. De dagene jeg har smerter i leddene før trening tar jeg paracet, og jeg venter litt ut på dagen med å dra på trening. Reumatikere har godt av trening, og det er ikke tull en gang.

   Jeg også bare lengter til vår nå 😊

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

   • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 😊 Kjempekoselig at du likte blogginnlegget mitt 😊Siden jeg ikke har fått gått turer ute i januar/februar så har jeg ikke fått fotografert nye bilder ute, men jeg kommer sterkere tilbake når føret har blitt bedre slik at jeg kan komme meg ut å gå kardioturene mine.

    Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 😊 Kjempekoselig at du likte bildene mine fra Oslo. Siden jeg ikke har vært ute og gått turer i januar og februar så har jeg ikke fått fotografert så mye. Det kommer i slutten av mars/begynnelsen av april når snøen smelter og jeg kan komme meg ut på mine kardioturer 😊

    Når jeg merker at kroppen min takker meg for at jeg spiser rett mat og trener er jo valget mitt lett. De dagene jeg har smerter i leddene før trening tar jeg paracet, og jeg venter litt ut på dagen med å dra på trening. Reumatikere har godt av trening, og det er ikke tull en gang.

    Jeg også bare lengter til vår nå 😊

    Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åååhhh snuppa mi;)) Så råkost blogginnlegg du har skrevet. Og råfine bilder fra Oslo.

  Jeg synes du er dyktig til å se positivt på alt. Du er sååå engasjert og aktiv. Og jeg skulle ønske jeg hadde vært like flin som deg til å trene. Men treningssentre her i Oslo er stengt;(( Nå merker jeg savnet etter åpne treningssenter.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge