NYTER HELGEN FØR OPERASJON I FINGEREN TIRSDAG 16.03.2021 😊

Fredag, og det er helg igjen 😊 Som vanlig har uken gått fort, og den har rast av gårde.
 
 
Vi har hatt to dager med kraftig vind, og det har vært virkelig surt ja. I dag har vi hatt lettskyet pent vær, og litt sol innimellom. Det har vært betraktelig mildere. Mars måned er en lunefull, men mars er egentlig ingen vårmåned i den forstand, og vi må ikke bli forskrekket om det laver ned med snø en dag, og regner dagen etter.
 
 
Jeg har hatt ei kjempegod treningsuke. Mandag 08.03 gikk jeg kardio og trente mageøvelser. Tirsdag 09.03 var det underkropp og mage som stod på planen. Onsdag 10.03 var det overkropp og mage. Torsdag 11.03 var det underkropp. I dag gikk jeg kardio og hadde mageøvelser. Plane er å trene overkropp i morgen.
 
 
Koronasituasjonen i Trondheim er egentlig positiv og under kontroll. Det er kun 3 smittet, og Trondheim sier de har kontroll på smittesituasjonen. Gleden var stor når vi fikk beskjed om at vi får i korene og korpsene fikk lov til å øve fysisk igjen. Koret hvor mannen min og synger i hadde vår første fysiske korøvelse i går, og det var kjempemoro 😊 Det var moro å treffe igjen våre kjære korvenner.
 
 
Vi hadde klare smittevernregler. Når vi kom måtte vi ha på oss munnbind, de i styret noterte navn og telefonnummer på oss, vi måtte sprite oss, så gikk rett til plassene vi hadde fått tildelt, hang fra oss jakka og tok av munnbindet. Vi hadde 2 meters mellomrom mellom oss, og vi måtte sitte på stolene våre hele tiden. Har kun lov i å øve i grupper på 20 stk. I går kveld hadde vi damene øvelse først, og etter oss overtok guttene. Hvis vi skulle på WC måtte vi ha på munnbindet. Korøvelsen varte i 1 time 15 minutter før neste gruppe overtok stafettpinnen. Det var kjempegøy og treffes igjen 😊
 
 
Føler det er to forskjellige Norge vi bor, for på andre steder i Norge er det jo mye som er helt eller delvis nedstengt, mens her i Trondheim er det åpent, men med strenge smittevernstiltak.
 
 
Jeg håper virkelig at det går framover med vaksineringen. Takk og lov så stoppet helsemyndighetene Astra zeneca vaksinen til de har funnet ut mer om det kan føre til blodpropper. Det betyr at Norske helsemyndigheter lar ikke det Norske folk vaksinere seg med en vaksine før den er trygg for oss. Jeg kjenner flere som er under 40 år som har tatt den vaksinen, og felles for dem er at de har dårlige med influensasymptomer etter vaksinen. De måtte holde seg hjemme dagen etter, og flere av deres kollegaer var også borte fra jobb etter de tok vaksinen.
 
 
I dag ringte de fra sykehuset, og jeg har fått operasjon i fingeren på tirsdag 16.03.2021. De sa jeg måtte kutte ut blodproppmedisinen min på søndag, og jeg må sette klexanesprøyte en gang daglig. Det å forhindre blodpropp. Den klexanesprøyten vil jeg ikke sette selv, for i 7 dager forrige gang da jeg ble operert i foten så satte jeg sprøyta feil, og fikk ikke i meg stoffet. Jeg satte sprøyta rett under huden, og fikk den ikke i muskelen. Så da hadde sprøyta ingen effekt.
 
 
Takk og lov får jeg hjelp fra to stk til å sette sprøyta. På søndag 14.03 kommer ei venninne av meg innom som faktisk jobber som sykepleier for å sette sprøyten. Mandag 15.03 skal fysioterapeuten sette sprøyten for meg. Synes ikke det er vondt å få sprøyte, men å sette den selv? Det klarer jeg ikke.
 
 
Fingeren er kjempevond og hoven, og det kjennes ut som om fingeren er satt på en pinne. jeg vet det kommer dager og uker med opptrening av fingeren, men det er jeg 100% motivert for.
 
 
Jeg håper alle mine kjære blogglesere, bloggfølgere og bloggvenner får en kjempefin og god helg, og ta godt vare på dere selv ❤😊
 
 
Ønsker å dele noen nye bilder som jeg har tatt, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Sol bakom skyene.

 
 

Treportalen inn til parken.

 
 

Finalebanen som er en leke- og aktivitetspark. Der er det alltid folksomt hele året. I parken om sommeren er det lekeapparater til ungene, sandvolleyballbane, fotballbane, treningsapparater og gress til å kose seg på. Om vinteren er det skøytebane der. Parken er godt besøkt sommer som vinter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “NYTER HELGEN FØR OPERASJON I FINGEREN TIRSDAG 16.03.2021 😊

 1. Åååhhh så råkot blogginnlegg å lese snuppa mi;)) Jeg håper at du blir fort bra i fingeren din slik at du får kommet deg tilbake til trening igjen.

  Det høres ikke godt ut med betennelse i fingeren. Og vi bruker jo fingrene mye i hverdagen. Lykke til;))

  Sååå råartig at dere fikk begynne med kor igjen da;)) Jeg forstår at det gjensynsgleden var stor ja etter korpausen dere har hatt.

  Råfine bilder du har tatt. Jeg likte godt bildet av sola bak himmele.

  Ha en råfin Lørdag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 😊

   Ortopeden som opererte meg sa det var på tide at noe ble gjort, og det var ikke noe rart at jeg hadde vondt.

   Ja, det var kjempegøy å treffe korvenner igjen, og gjensynsgleden var stor 😊

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 😊

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin onsdag ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Utrolig kjedelig med ny operasjo 🙁 Lykke til <3 Fingeren din så ikke god ut, og den var hoven da jeg så den. Det hender at gule stafylokokker dukker opp etter noen måneder. Skule det ha skjedd så får du antibiotika.

  Fine bilder du har tatt 🙂
  Du må ha en riktig fin og god søndag 🙂

  Go'klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 😊

   Operasjonen gikk kjempebra, og ortopeden som opererte meg sa det var på tide. Hun forstod godt at jeg hadde hatt smerter ja.

   Kjempekoselig at du liker bildene mine 😊

   Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge