EN ÆRESKRENKENDE OG INJURERENDE KOMMENTAR SOM HANDLET OM MEG BLE SKREVET OM MEG PÅ EN ANONYM BLOGG!

Jeg tenkte å la det som skjedde på nouw.com på fredag 19.03.2021 ligge, men flere oppfordrer meg til å rette søkelyset på det.
 
 
Det jeg ønsker å rette søkelyset på er når anonymiteten blant bloggere og blogglesere blir misbrukt for å drive med hets og latterliggjøring av andre bloggere. Da mener jeg virkelig hets og latterliggjøring i ordets rette forstand!
 
 
Jeg hadde en blogg på nouw.com, men jeg valgte å slette bloggen min der fordi jeg ønsker å satse på bloggen min på blogg.no og min private blogg som jeg eier domenet på selv. Det ble for mye med en blogg nummer 3.
 
 
Jeg har fått meg flere kjempegode bloggvenner på nouw, og vi er flere som har kontakt på facebook også. Må med hånden på hjertet si at jeg setter kjempestor pris på bloggvennene mine jeg har fått kontakt med på nouw.
 
 
I siste tiden jeg blogget på nouw var det en slik blogger. Bloggen dukket opp som lyn fra klar himmel. Rett før bloggen dukket opp var vi flere bloggere som hadde sagt klart i fra vedrørende en godt voksen blogger som er kjent for sin ufine bloggoppførsel på ulike bloggplattformer. På nouw var det flere bloggere som blokkerte bloggeren fordi bloggeren hadde vært meget ufin og stygg mot dem. Flere av oss sa klart i fra om at vi ikke aksepterte slik ufin bloggatferd.
 
 
Flere av oss har blokkert vedkommende blogger. Det faller ikke i god jord. Da begynner bloggeren å dikte opp at det er hun som har blokkert oss, og hun skriver innlegg på innlegg om det med blokkering.
 
 
Plutselig i samme tidsrom fikk vi alle av oss bloggvennene smiskende kommentarer, og alle av oss stilte oss et spørsmålstegn vedrørende bloggeren. Hvorfor kommenterte bloggere til oss som bloggvenner, og som hadde sagt i fra vedrørende ufin bloggatferd hos den godt kjente voksne bloggeren.
 
 
Vi bloggvennene reagerte på flere ting ved den nye bloggeren, og det var at bloggeren var 100% anonym. Det gikk ikke langt tid før den nye anonyme bloggeren begynte å hylle den bloggeren som til stadighet lager ufin stemning på bloggplattformer. Akkurat det gjorde at vi som er bloggvenner på nouw ble mistenksomme. Felles for oss er at vi hadde sterk mistanke for hvem som stod bak den anonyme bloggen!
 
 
Et par av oss prøvde å ta den anonyme bloggeren inn i varmen. Selv reagerte jeg på at den anonyme bloggeren prøvde å spørre meg ut om den vokse bloggeren som til stadighet lager uro på ulike bloggplattformer. Bestemte meg for å ikke fortelle noe, for jeg stolte ikke på den anonyme bloggeren. Hun spurte også ut flere andre bloggere om ting reagerte på.
 
 
Den anoyme bloggeren skrev at hun var lærer, noe vi slett ikke trodde på. Hun skrev blogginnlegg som var temmelig på kanten.
 
 
Alt dette førte til at ingen av oss bloggvenner stolte på den anonyme bloggeren. Det med god grunn.
 
 
Den anonyme bloggeren skrev blogginnlegg som handlet om oss bloggvenner. Blogginnleggene om mine bloggvenner og meg var rett og slett latterliggjøring! Flere av mine bloggvenner sendte mail på mail til nouw.com for å be dem om å ta tak i bloggeren!
 
 
Vi konkluderte fort med at dette ikke var tilfeldig! Det var da vi bestemte oss for å blokkere og overse den anonyme bloggeren. Det gjorde vi, og det ble ikke populært mottatt! Den anonyme bloggeren gikk hardt ut mot oss, og hun skrev offentlig i sine innlegg at hun skulle hevne seg. Hun kom til å hevne seg så lenge vi ikke ba henne om unnskyldning mot alt det vi hadde gjort mot henne! Vi ble fort enige om at vi aldri kom til å be henne om unnskyldning!
 
 
Mine gode bloggvenner og jeg bestemte oss for å totalt overse den anonyme bloggeren, for vi vet at det verste for slike bloggere er å bli oversett. Vi bloggvennene har kontakt på facebook, og vi fikk utløp over vår frustrasjon over den anonyme bloggeren der. Det tror jeg var kjempegodt for oss alle ❤❤❤
 
 
Den anonyme bloggeren prøvde seg med hetsende innlegg om oss alle sammen, men vi gav det ikke oppmerksomhet.
 
 
Flere av mine bloggvenner uttrykte at de hadde mistet blogglysten pga den anonyme bloggeren, og flere våget neste ikke å blogge i frykt for å bli hengt ut.
 
 
Vi la merke til at når vi overså den anonyme bloggeren så hadde bloggeren problemer med hva bloggeren skulle skrive om.
 
 
Noe annet vi som har blogget en stund la merke til var at bloggeren avslørte seg selv med å skrive sine egne støttekommentarer. Bloggeren brukte initialene “AN” som for oss som har blogget en stund vet er bokstavene i for- og etternavn på en x-blogger som ikke har blogget siden 2014. Vedkommende x-blogger kuttet all kontakt med den voksne bloggeren som til stadighet lager kvalme og bråk på bloggplattformer! Det gnager vedkommende blogger noe voldsomt fremdeles den dag i dag. Jeg vet med sikkerhet at vedkommende x-blogger ikke vil ha noe med dette å gjøre. Der stoler jeg 100% på x-bloggeren!
 
 
Fredag 19.03.2020 fikk jeg meldinger fra flere av mine bloggvenner at de anonyme bloggeren hadde skrevet et blogginnlegg om meg! Mine kjære bloggvenner var der for meg ❤❤❤ Jeg ville ikke gi den anonyme bloggeren oppmerksomhet i det hele tatt.
 
 
Ut på kvelden kom det noen mailer og pm på facebook fra kjempegode bloggvenner, følgere og ukjente som fortalte at en eller annen anonym hadde skrevet en direkte stygg og råtten kommentar, og flere av de som kontaktet meg mente at kommentaren var injurerende og æreskrenkende!
 
 
Jeg fikk tilsendt kommentaren som skjermbilde på mail, og her får dere se kommentaren i sin helhet:
 
 

Den anonyme kommentaren som ble postet på den anonyme bloggen.

 
 
Flere av mine bloggvenner og bloggfølgere som kontaktet meg fortalte at de hadde skrevet mailer til de som jobber i nouw.com med klage på den anonyme bloggeren og kommentaren. De mente at en slik type kommentar er og blir på det groveste æreskrenkende og injurerende, og de ba meg innstendig om å anmelde kommentaren og også den anonyme bloggen.
 
 
Slike anonyme kommentarer av en slik art skal man aldri godta å få! Aldri! Alle oss som blogger skal huske på at vi er juridisk ansvarlig for blogginnlegg vi deler, og vi er også juridisk ansvarlig for kommentarer som blir postet på bloggene våre.
 
 
Jeg er kjemperørt langt inn i hjerteroten over all omtanken og støtten jeg mottok fra kjempegode bloggvenner og både kjente og ukjente følgere ❤❤❤😊 Finner bare ikke ord! Så rørt er jeg.
 
 
Dagen etter fikk jeg høre at kommentaren slettet, og den anonyme bloggeren hadde skrevet en dårlig bortforklaring om hvorfor kommentaren var slettet. Jeg fikk høre av en bloggvenn som fortalte at den anonyme bloggeren skrev at denne “K” var til å stole på, og at alt det “K” Skrev i kommentaren var sant.
 
 
Knappe en time senere var den anonyme bloggen slettet!
 
 
Alle mine kjære bloggvenner som blogger på nouw.com er kjempelettet for at den anonyme bloggen er slettet 😊 Vi håper på at det var nouw.com som slettet bloggen. Uansett kommer aldri vedkommende bak den anonyme bloggen å innrømme det. Det spiller ingen rolle nå, for bloggen er slettet.
 
 
Denne episoden med den anonyme bloggen er et eksempel på det jeg mener er å misbruke anonymiteten sin. Det er rett og slett feigt å gjemme seg bak anonym blogg for å latterliggjøring av bloggere, og skrive æreskrenkende, injurerende og grove kommentarer fylt med løgner myntet på enkeltbloggere. Selv om navn ikke er nevnt så vil vedkommende kjenne seg igjen!
 
 
Igjen tusen, tusen takk til mine kjære bloggvenner og kjære bloggfølgere (både kjente og ukjente) for all støtte jeg mottok fra dere. Det varmer hjertet mitt kjempemasse ❤❤❤ Bloggvennene mine på nouw og jeg er skjønt enige om at det har vært kjempegodt å ha hverandres støtte i tiden hvor den anonyme bloggeren har herjet på nouw.com. Det er flere av mine nouw-bloggvenner som seriøst vurderte å slutte med blogging, i frykt for hva den anonyme bloggeren kom til å bruke mot dem. Vi har virkelig vært der for hverandre, og det har vært kjempegodt! Jeg setter kjempestor pris på bloggvennene mine hver og en av dere ❤❤❤😊
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “EN ÆRESKRENKENDE OG INJURERENDE KOMMENTAR SOM HANDLET OM MEG BLE SKREVET OM MEG PÅ EN ANONYM BLOGG!

 1. Åååhhh snuppa mi;)) Den kommentaren er noe av det groveste jeg har lest;(( Da jeg lest kommentaren på bloggen til den anonyme ble jeg fly forbannet. Jeg måtte telle til 10 sånn at jeg ikke skulle skrive noe jeg hadde angret på.

  Ingen skal akseptere å motta sånne kommentarer. Og kommentaren er æreskrenkelse på det groveste. Selv om bloggen er slettet bør du anmelde kommentaren og bloggeren. Det vil gi et signal om at sånne feige anonyme bloggere må tenke seg om før de godtar en sånn forferdelig kommentar i kommentarfeltene sine.

  Jeg var en av de som sendte mail til nouw.com på kvelden på fredag med klage på bloggeren og kommentaren. For jeg hadde lest flere av innleggene bloggeren hadde skrevet om bloggvennene dine. Jeg synes innleggene til bloggeren var ren latterliggjøring.

  Nå håper jeg at bloggvennene dine og deg får ro til å blogge om det dere vil;))

  Det er godt å høre at dere har vært der for hverandre;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

 2. Forferdelig kommentar som lyser av hat. Det er så feigt gjort å gjemme seg bak å være anonym blogger når de har bevisst hensikt å sverte, såre, hetse, latterliggjøre og håne. Samme gjelder også anonyme nettroll som K som skrev den forferdelige hatkommentaren om deg.

  Jeg kjenner jeg blir sint når jeg tenker på de stygge innleggene bloggeren skev om dere bloggvenner på nouw. Det bloggeren holdt på med var hatefull mobbing.

  Den kommentaren er ikke noe annet en grov æreskrenkelse med de groveste beskyldninger som ikke har rot i virkeligheten. Ikke et oppegående menneske vil finne på å støtte slike kommentarer med hat og ondskap.

  Det er fint bloggen ble slettet, og nå fortjener dere alle å få være i fred <3

  Du må ha en riktig fin og god kveld 🙂

  Go'klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge