KJEMPEGODT Å FÅ ORDNET NEGLENE MINE IGJEN 19.04.2021 😊

Mandag 19.04.2021 var det tid for å få ordnet neglene mine hos negledesigneren jeg går hos. Det var på tide, for neglene mine var totalhavari. Jeg er kjempefornøyd med negledesigneren min, og hun er kjempeflink 😊
 
 
All akrylen med lakk fra det jeg tok i februar var ramlet av. Jeg valgte og ikke ta på ny akryl og lakk i mars siden jeg ble operert i pekefingeren min i mars måned, og etter operasjonen var jeg sydd opp hele fingeren min. Da kunne jeg ikke ordne neglene mine.
 
 
Jeg merker at neglene mine blir sterkere av akrylbehandlingen 😊 Det var i hvert fall kjempegodt å få ordnet dem igjen 😊
 
 
Ønsker å vise dere bilder av hvordan resultatet av akrylbehandlingen ble, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Resultatet av nye akrylnegler som jeg tok mandag 19.04.2021 😊

 
 

Kjempefornøyd med resultatet 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “KJEMPEGODT Å FÅ ORDNET NEGLENE MINE IGJEN 19.04.2021 😊

  1. Neglene dine ble veldig fine 🙂 Fin farge som passer til deg.

    Du må ha en riktig fin kveld 🙂

    Go’klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge