KOM MAI DU SKJØNNE MED MILDVÆR 😊

Det har blitt mandag 03.05.2021. Ny uke og nye muligheter 😊 Vi har hatt lettskyet oppholdsvær, men det er kjølig ute. Håper på litt mer varme nå ja.
 
 
Selv om vi har det kjølig er det kjempefin vårstemning ute, og det blomstrer, spirer og gror i naturen nå ja 😊
 
 
Lørdag 01.05.2021 var vi hjemme om dagen, og vi slappet av og tok det med ro. Mannen min og jeg gikk oss en tur, for det var oppholdsvær ute, og fint vær til å gå tur i 😊 Vi fikk gjort unna litt husarbeid. Om kvelden fikk vi besøk av et vennepar av oss. Vi satt og pratet, og hadde det kjempekoselig 😊
 
 
Søndag 02.05.2021 skiftet vi til sommerdekk å bilene våre, og vi vasket bilene våre. Det var kjempegodt å få det gjort. Etter vi var ferdige gikk vi oss en tur.
 
 
I dag stod jeg opp kl.08.15. Jeg ordnet meg i stand, og dro på trening på treningssenteret. Liker best å trene fra ca.kl.10.00 om dagen. I dag var det overkroppsøkt som stod på planen. Etter jeg var ferdig med treningen kjørte jeg opp til min søster, og vi kjørte på besøk til moren vår. Der drakk vi kaffe og satt og pratet. Kom hjem kl.14.30. Har vært hjemme i ettermiddag og kveld.
 
 
Tirsdag 04.05.2021 skal jeg på årskontroll etter operasjonen i tåa jeg hadde i mars 2020. Jeg er spent på hva ortopeden sier, og om han er fornøyd.
 
 
Slik det ser ut nå kan det bli fysisk korøvelse i koret vårt. Da kommer vi til å bli delt inn kohorter på 10 stk som vi skal ha fast. Vi kommer til å bli delt inn forskjellige steder i øvingslokalet hvor korhortene skal sitte med 1 meter avstand mellom oss. Det blir spennende å se 😊 Blir kjempegøy å tredde korvenner igjen ❤😊
 
 
Jeg håper alle mine blogglesere, bloggvenner og følgere får ei kjempefin og god uke ❤😊
 
 
Har lyst til å vise dere noen bilder jeg har tatt fra gåturene mine i helga, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Selvfølgelig flagget vi for “Arbeidernes dag” 01.05.2021 😊

 
 

Skuddene på grenene på treet blir grønnere og grønnere 😊

 
 

Grønne skudd på grenene på dette treet og blå himmel 😊

 
 

Leirfivler fyller bakkeskråninger med sin gulfarge 😊

 
 

Meg selv gjennom muren i Sykehusparken 😊

 
 

Meg selv sittende på en sten i parken 😊

 
 

På en rustmalt benk i parken sitter det en liten spurv 😊

 
 

Blader på buskene i nabolaget har blitt grønne nå 😊

 
 

På turen vår så vi hvitveisen, og når hvitveisen kommer er det virkelig vår 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “KOM MAI DU SKJØNNE MED MILDVÆR 😊

  1. Jeg takker ja til mer varme jeg også. Enn så lenge venter jeg med å plante ned blomstene siden det er kaldt. Det er surt og kaldt med en kald vind.

    Fine bilder, og bildet av deg i ved muren var et kreativt bilde 🙂

    Du må ha en riktig fin og god kveld 🙂

    Go’klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge