NY “ALDRI FOR SENT”-VLOGG NR.32 UTE PÅ MIN YOUTUBEKANAL 😊

Selv synes jeg det er moro å lage vlogger om min livsstil, balanse, trening og helse. Får tilbakemelding på min facebookside og instagramprofil (som heter @aldri_forsent) om at voksne som følger meg blir motiverte av å følge meg, og det sette jeg kjempestor pris på 😊
 
 
Har også laget en åpen snap chat kanal som handler om min livsstil, balanse, trening og helse. Noen av mine kjære snap chat følgere har reklamert for kanalen min, og vips så har jeg over 40 nye fantastiske følgere ❤😊 De motiverer meg kjempemasse, kommer med kjempekoselige tilbakemeldinger og gjør meg supermotivert 😊 Dere som ønsker å følge meg på min livsstil, balanse, trening og helse snap chat er hjertelig velkommen til å følge meg! Snap chat kanalen heter: “Toril Livsstil Balanse Trening” eller søk på @torilkre 😊
 
 
Det å sitte og prate foran et kamera er uvant, men jeg føler jeg bryter egne grenser når jeg utfordrer meg selv på den måten. Jeg er jo ren amatør på det å snakke til et kamera, og jeg er også amatør på videoredigering. Det er lærerikt, og jeg synes det er moro å utfordre meg selv 😊 Synes det blir mer og mer moro å lage videoer 😊
 
 
Jeg storkoser meg på treningene, og når jeg kommer hjem er jeg full av energi 😊 I uka som har gått kjørte jeg overkroppøktene hjemme med manualer og strikk/bånd siden treningssentre her i Trondheim er stengt. Den som tror det å trene med strikk/bånd er lett kan tro om igjen! Jeg fikk trent underkropp på treningssenteret på mandag (før de måtte stenge) og som egentrening hos fysioterapeut på torsdag.
 
 
Har fått i oppgave fra min PT (Christian) å fokusere på tre øvelser: Markløft, Leggpress, Brystpress. Siden jeg ikke får trent overkropp på treningssenteret må fokuset på brytpressøvelsen vente til treningssenteret er åpnet igjen.
 
 
Jeg lager jo vloggserien “Aldri For Sent” som er en livsstil- og balansevlogg. Der får du følge meg på trening, litt matlaging, kardioturer og helse. Håper at vloggene mine kan være til inspirasjon for andre voksne som ønsker å komme i gang med å endre livsstil, og å komme i gang med trening.
 
 
Nå ligger vlogg nummer 32 ute på min YouTube-kanal. Dere kan finne min YouTube-kanal her: https://www.youtube.com/user/Nadina1708.
 
 
Her er vlogg nummer 32 i serien min: “Aldri For Sent”:

 
 
Dere er hjertelig velkommen til å “subscribe” YouTube-kanalen min, og jeg setter kjempestor pris på om dere legger igjen en liten kommentar i kommentarfeltet 😊
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “NY “ALDRI FOR SENT”-VLOGG NR.32 UTE PÅ MIN YOUTUBEKANAL 😊

  1. Nok en inspirerende videoblogg fra deg og du er krativ så det holder 🙂 Moro å prøve seg med andre medier også. Jeg skulle ønske jeg hadde turt å gjøre det men jeg har ikke tid og kapasitet til å gjøre dette.

    Den nye snapen er inspirerende å følge med på og du er flink til å prate foran kamera. Du er så naturlig 🙂

    Du får ha en riktig fin tirsdag 🙂

    Go’klem fra Irene

  2. Åååhhh snuppa mi;))

    Råkost med ny inspirerende vlogg fra deg;)) Jeg synes videoene dine er blitt bedre og bedre når det gjelder redigering. Og jeg hadde aldri klart dette. Du virker naturlig når du prater til kamerat.

    Den nye snappen din er også inspirerende. Du motiverer voksne damer på vår alder. Og da når du målet ditt.

    Ha en råfin kveld;))

    Stooor klem fra Else Marit
    Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge