ENDELIG REGJERINGSSKIFTE 😊 DET VAR PÅ HØY TID!

Vel overstått valg til alle sammen 😊 Så ble det altså regjeringsskifte i Norge. Personlig er jeg kjempefornøyd med valgresultatet. I dag står vi rød-grønne sammen😊
 
 
Jeg er 80% ufør, og som ufør jeg har merket forskjell på de 8 årene som Erna Solberg har regjert.
 
 
Siden jeg har en kronisk betennelsesreumatisme og en lungesykdom er jeg avhengig behandling til fysioterapeut, jeg avhengig av å få trent, jeg er avhengig av å gå til legen og jeg må ha medisiner. Nettopp det har jeg merket har blitt dyrere under den avtroppende regjeringen. Egenandelen har økt, og det utgjør nokså mye når man er uføretrygdet og må ha behandling og medisiner.
 
 
Den avtroppende regjering har tatt fra oss som ikke tjener så mye og gitt til de rike. Det er ikke slik det skal være. I Norge er det mange som lever under fattigdomsgrensen. Samme skjedde på 80-tallet også da Høyre regjerte i Norge. Det ble store klasseforskjeller i Norge. De som tjente mest fikk skattelettelse.
 
 
“Høyres regjering har vist at de har gjort mer for de rike enn for de som ikke er rike. De rikeste får mest i skattekutt. Vanlige folk får større utgifter. Fellesskapet får mindre penger til felles velferd. Det norske spleiselaget svekkes. Høyreregjeringen gjør det stadig lettere å tjene penger på ha penger – framfor å tjene penger på å gå på jobben”. Kilde: https://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/debatt/2020/10/12/okte-forskjeller-med-erna-solberg/
 
 
Heldigvis så har mannen min og jeg to inntekter (jeg uføretrygd) og mannen min lønn. Vi klarer oss bra 😊 Hvis jeg hadde vært alene med min uføretrygd hadde jeg aldri klart det. Til det er min uføretrygd for lite, men nok når vi har to inntekter.
 
 
Jeg har jo i perioder 20% stilling som freelancemusiker på tverrfløyte, men i koronatiden har det vært mye mindre spilleoppdrag p.g.a smittevern.
 
 
Har stor tro på at dette blir det beste for Norge nå, men de rød-grønne har mye å ordne opp i, og mye å ta tak i.
 
 
En ting er sikkert, og det er at den avtroppende regjering med Erna Solberg i spissen har stått sammen under pandemien. De har holdt oss nordmenn oppdatert gjennom pressekonferanser, de har vært der for oss hele veien og de har gjort det slik at vi i Norge har følt samhold i en utrygg tid som pandemien har vært. Der fortjener Erna Solberg og hennes avtroppende regjering skryt ❤😊
 
 
Ønsker den nye rød-grønne regjeringen lykke til ❤😊 Måtte de gjøre det beste for Norge.
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “ENDELIG REGJERINGSSKIFTE 😊 DET VAR PÅ HØY TID!

 1. Jeg er enig. Nå var det på tide å skifte fra blå til rødgrønn. Det tror jeg blir bedre for samfunnet og jeg håper på et mer rettferdig samfunn med fokus på miljøet.

  Hjertet til den blå siden har gått til de som tjener mest for de har fått mer. Det er vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet for førstegangskjøpere når rike bolighaier får kjøpe opp leiligheter for å leie ut. Samfunnet er skeivfordelt.

  Du har helt rett i at regjeringen har vært der for oss under koronapandemien og det kan ikke ha vært helt enkelt. Det var sikkert ikke så lett å bestemme å lukke samfunnet da de bestemte det i mars 2020.

  Du må ha en riktig fin og god tirsdags ettermiddag 🙂

  Go’klem fra Irene

 2. Jeg sier endelig. Det var på tide ja.

  Nå som vi har merket den skeive økonomiske fordelingen i samfunnet er det på tide med et regjeringsskifte.

  Det er ikke rett at de som tjener godt fra før skal tjene mer. Der har regjeringen bommet på nøyaktig samme måte som på 80-tallet. Husker hvordan samfunnet ble i Norge på 80-tallet. Det er de som ikke tjener så godt som burde hatt skattelette.

  Jeg er glad til at Frp ikke fikk stor oppslutning. Deres meninger skremmer meg, og de framstår som rasister i flyktningsaken.

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene deres 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

 3. Endelig regjeringsskifte sier jeg også ja;))

  Det eneste regjeringen har gjort positivt er å håndtere konronapandemien på en eksepsjonell måte. Men det har sikkert ikke vært lett.

  Rød grønn flertallsregjering er mye bedre alternativ til de blå grønne.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge