HAR BLITT HYTTEEIERE 😊

Mannen min og jeg har lenge tenkt å få tak i oss et feriested, og gjerne ved kysten siden både han og jeg finner sjelefred og ro ved sjøen.
 
 
Vi kjenner flere som har hytter ved sjøen, og når vi har besøkt dem der finner vi ro og fred. Der har vi koblet rett og slett av.
 
 
Like før påske kom jeg over en annonse på finn.no om et spikertelt til salgs ved kysten. De som ikke vet hva et spikertelt er så er det en campingvogn med et spikret fortelt, og det er som ei hytte. Både mannen min og jeg gikk flere ganger inn på annonsen for å se på spikertelthytta.
 
 
Påskeaften var mannen min og jeg på hytta til min søster og familien. Vi pratet med søsteren min som mente vi burde vise interesse for spikertelthytta. Lysten ble ikke mindre av den grunn.
 
 
Da vi kom hjem fra besøket hytteturen til søsteren min ringte vi eieren som skulle selge spikertelthytta. Vi avtalte av vi skulle komme å se på hytta på 1.påskedag.
 
 
1.påskedag stod vi opp, og vi gjorde oss klar til å kjøre utover for visning. Selve campingvognen er fra 1987, og fungerer som soverom. Spikerteltet er 20 kvm og møblert, og etter loven så er det en utekjøkken med en sofakrok. Alt skulle selges med inventar og hele pakka. I tillegg til alt dett var det en stor redskapsbod (man cave) som jeg visste var ønskedrømmen til mannen min 😊
 
 
På tur hjem så hadde vi kjempelyst til å slå til, og vi vinglet hele tiden frem og tilbake. Etter en prat med min søster bestemte vi oss for å slå til på budet. Vi ringte selger, og bestemte dag for å komme å signere salgspapirer.
 
 
24.04.2022 kjørte vi utover og signerte salgskontrakt, og vi ble offisielt spikertelthytteiere 😊
 
 
Drømmen om et eget feriested nære sjøen er endelig i boks 😊 Vi har solen fra kl.08.00 om morgenen til kl.21.00 om kvelden. Har utsikt mot en fjor. Stor terrasse, og ikke minst spikertelthytta ligger 6 minutter å gå unna hytta til broren til mannen min og 20 minutters ferjetur til hytta til søsteren min 😊
 
 
Jeg er kjempeglad, for dette er en stor drøm både mannen min og jeg har hatt i mange år. Nå slo vi endelig til og gjorde noe med det. Vet at min mor ville blitt kjempeglad på våre vegne hvis hun hadde levd ❤😊 Hele familien vår gleder seg med oss at vi har et feriested 😊
 
 
Det er noe som må gjøres, men det er ingen hast. Mannen min var der i helga som var. Han tok mål av ting vi må gjøre først. Vi var på hytta 07.05 og 08.05.2022 og vasket skikkelig rundt. Fikk kastet og kvittet oss med det vi ikke vil ha der, og vi fikk hentet våre personlige ting hjemmefra.
 
 
Gleder meg til kjempefine sommerkvelder på spikertelthytta vår, og det skal bli kjempeherlig å lade batteriene dere ute 😊
 
 
Har tatt noen bilder, og håper på dere liker bildene mine 😊 Flere bilder kommer etter hvert 😊
 
 

24.04.2022 signerte vi kjøpekontrakten på spikertelthytta vår 😊

 
 

Meg selv stolt hytteeier 😊

 
 

Spikertelthytta vår 😊

 
 

Påbudt på slike spikerteltplasser er utekjøkken. Her er kjøkkenet vårt 😊

 
 

Utekjøkkenet vårt har også en sofakrok 😊

 
 

Inne i selve spikertelthytta vår som er stua 😊

 
 

Stua vår i selve spikerteltet og inngangen til campingvogna hvor det er soveplasser 😊

 
 

Utsikt fra terrassen vår 😊

 
 

Utsikt fra terassen vår til Værnesfjorden 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge