MINE TANKER RUNDT BLOGG OG BLOGGING 😊

Hvorfor blogger du? Personlig blogger jeg fordi jeg synes det er gĂžy Ă„ blogge 😊 Jeg liker Ă„ dele bilder av ulike motiver som jeg finner nĂ„r jeg gĂ„r turer, jeg liker Ă„ dele bilder av kattene mine, jeg liker Ă„ dele noen av diktene mine og jeg liker Ă„ skrive litt om min hverdag.
 
 
Jeg er ogsÄ en person som er interessert og opptatt av ulike samfunnsspÞrsmÄl, men er litt tilbakeholden med Ä ta opp dette pÄ min blogg. Etter hvert som Ärene har gÄtt har jeg blitt litt redd for Ä ta opp slike samfunnsspÞrsmÄl. Jeg har personlig opplevd Ä fÄ hÞre at slike innlegg provoserer, og jeg har personlig opplevd Ä fÄ temmelig ufine kommentarer pÄ blogginnlegg jeg har skrevet som har vÊrt samfunnsaktuelt.
 
 
Til og med har jeg fÄtt beskyldt for Ä vÊre en mobber. Av den grunn sÄ har jeg blitt mer forsiktig med Ä skrive blogginnlegg som er samfunnsaktuelt. Jeg vet at nÄr jeg skriver et blogginnlegg som er samfunnsaktuelt mÄ jeg regne med at jeg mottar forskjellige kommentarer av lesere som er uenige med meg. Det respekterer jeg, men jeg forventer at de som kommenterer kan skrive konstruktive og saklige kommentarer. NÄr jeg kommenterer til andre bloggere som skriver blogginnlegg som er samfunnsaktuell, sÄ mener jeg selv at jeg skriver en konstruktiv saklig og konstruktiv kommentar.
 
 
Det er mange samfunnsspÞrsmÄl som interesserer meg, og som jeg kunne tenkt meg Ä skrive om, for jeg er en engasjert person som liker Ä holde meg oppdatert pÄ det som skjer i samfunnet.
 
 
Akkurat nĂ„ velger jeg Ă„ dele mest mulig bilder som jeg tar eller bilder som jeg har tatt 😊
 
 
Jeg som blogger fĂžlger fast med bloggene til bloggvennene mine, og jeg har flere faste bloggere som jeg fĂžlger og leser hver dag. Felles for de bloggerne er at de deler av seg selv og sitt liv pĂ„ hver sin mĂ„te, de sprer positivitet, de sprer optimisme, de er kreative og lekne og de har godt humĂžr. Felles for dem er at jeg blir superinspirert av alle sammen. Hver og en av mine bloggvenner gir sĂ„ mye av selv 😍
 
 
Mange av bloggerne har jeg fulgt med i flere Ă„r her inne pĂ„ blogg.no, mens andre bloggere har jeg fĂ„tt Ăžynene opp for etter hvert som jeg har sett pĂ„ blogglisten her inne. I juni var jeg ogsĂ„ superheldig Ă„ fĂ„ mĂžte flere av bloggerne jeg fĂžlger, og for meg var det en kjempestor ĂŠre 😍
 
 
Jeg ser pĂ„ de bloggvenene jeg fĂžlger her inne som mine bloggvenner og bloggkollegaer, og jeg ser ikke pĂ„ dem som konkurrenter. Tre av mine bloggvenner ligger blant topp 20. De har jobbet seriĂžst med bloggene sine for Ă„ komme dit hvor de er i dag, og alle 3 unner jeg av hele mitt hjerte til Ă„ vĂŠre blant til topp 20 bloggerne 😍 De er over hodet ikke mine konkurrenter. Jeg ser pĂ„ dem som gode bloggvenner. Det er fordi jeg ikke har en type blogg som gjĂžr at jeg kommer blant topp 20. Jeg er personlig er fornĂžyd om jeg ligger blant topp 50.
 
 
Blogging for meg er en koselig hobby hvor jeg kan uttrykke meg skriftlig samt dele bilder som jeg tar. I tillegg er det superkoselig Ă„ ha kontakt med mine flotte bloggvenner som jeg setter stor pris pĂ„ 😍
 
 
Ønsker Ă„ vise dere et par bilder som jeg tok pĂ„ min gĂ„tur pĂ„ lĂžrdag 22.07.2023. HĂ„per dere liker bildene mine 😊
 
 

Synes blomstene FjĂŠrknapp er sĂ„ fine sommerblomster 😍

 
 

RĂždklĂžveren blomstrer fremdeles sĂ„ fint her 😍

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge