MANDAG, NY UKE OG NYE MULIGHETER 😍

Riktig god mandag 😍 Ny uke og nye muligheter, og jeg håper alle sammen får en superfin og god uke 😍
 
 
Mandag er på på en måte en ny start der vi får begynne på nytt med blanke ark og nye muligheter. Hvordan denne uken blir har vi ansvar for selv. Vil vi at uken skal bli “æsj, isj og huff”, ja så blir den det, men vil vi at uka skal bli god så vil den bli det. Høres kanskje litt klisje og si dette.
 
 
Jeg begynner uken med en stryketreningsøkt til fysioterapeuten. Synes det er kjempegodt å begynne uka med trening. Av og til kan mandager være trege å komme i gang, og det er et tiltak å komme meg på trening. Når jeg så kommer hjem så er det kjempegodt 😊
 
 
Uken her har jeg ingen spesielle planer. Jeg skal på trening hos fysioterapeut på torsdag også. Været er meldt nokså bra, så da blir det å gå noen turer for å fange noen fotomotiver 😊
 
 
28.07 – 03.08.2023 begynner Olavsfestdagene her i Trondheim, og da blir det mye som foregår av konserter, samtaler foran Nidarosdomen, gudstjenester, marked og aktiviteter for ungene. Det er alltid moro å tusle i Trondheim Sentrum når Olavsfestdagene pågår.
 
 
30.07.2023 skal datteren til nevøen min synge med koret hun er med i på gudstjeneste i Nidarosdomen. Koret hun synger i er tilknyttet “Ung Kirkesang”, og denne uken har de leir her i Trøndelag hvor de skal øve på sangene til denne gudstjenesten. Vi var og hørte på koret i fjor, og de var kjempeflinke 😊
 
 
Deler noen bilder i dag som jeg har tatt på trening hos fysioterapeut. Ikke så veldig spennende bilder av å se føttene mine 😂 He, he, he 🤣😂
 
 
Ønsker alle bloggvenner og lesere en superfin mandag ❤😊
 
 

Beinpress 👍😊

 
 

Seated leg curl 👍😊

 
 

Leg extension 👍😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge