MANDAG IGJEN, NYE UKE OG NYE MULIGHETER :)

Hei, og god mandag alle sammen! Tenk at vi skriver mars måned nå? Er det ikke fantastisk? Vi går mot vår og lysere tider!:) Herlig!:) Det blir lysere og lysere for hver dag som går 🙂
 
 
Beklager at jeg ikke har blogget i helgen, men helgen har bare fløyet alt for fort for meg! Som jeg nevnte på fredag i videobloggen min, var jeg til legen på fredag, og fikk konstantert betennelse i albuen. Jeg fikk betennelsesdempende medisin. Det medfører at jeg må ta det med ro en ukes tid, og så skal jeg tilbake til legen! I morgen skal jeg til fysioterapeut for opptrening av foten min, og da skal jeg få akupunktur i albuen for å se om det kan ta betennelsen. Albuen er vond, og den er hoven og varm!
 
 
Jeg håper alle sammen har hatt en fin helg? Lørdag var min mann og jeg bare hjemme og slappet av!:) Vi var begge slitne etter en knallkonsert på torsdag 26.02.2009!:) Vi koste oss med taco om kvelden, og så TV!:) Det ble tidlig kveld på oss, for vi var begge trøtte og slitne. Etter en konsertkveld med koret vi synger i, er det ikke uvanlig å bli utslitt et par dager etterpå. Vi forbereder jo oss mentalt på å synge en bra konsert, vi er alle spente på forhånd, og ikke minst vi har øvd mye på forhånd 🙂 Derfor var det godt å slappe av på lørdag 🙂
 
 
På søndag var vi begge to hjemme om dagen. Vi fikk ryddet og ordnet opp i leiligheten vår, og på søndag ettermiddag var min søster, hennes mann, min niese, min yngste nevø, min nest eldste nevø, Halvard og jeg på middag til min mor. Vi fikk nydelig saltkjøtt, potet og kålrabistappe til middag!:) Det smakte kjempegodt 🙂 Vi drakk også kaffe, og koste oss. Kom hjem ca. kl.19.30. Halvard var på møte i musikkomiteen i koret, og jeg var hjemme, og slappet av, tok det med ro, og så på TV’n.
 
 
I dag har jeg vært hjemme hele dagen. Jeg stod som vanlig opp kl.07.30, dusjet og ordnet meg i stand. Leste avisen. I stedet for å sitte og skrive på oppgaven min har jeg lest teori i dag. Selv om albuen er vond, og jeg har fått beskjed å ta det med ro, så er det godt å få lest teori. Jeg har savnet det å øve på fløyta og piano! Gikk meg en tur på butikken også, og det gikk fint!:) Jeg har nå lov til å ta av skinnen min utendørs, og ha på meg vanlige sko, og det hjelper mye!:) Da er en tur på butikken passe avstand til å begynne med!:) Det er herlig å være i gang igjen. Deilig å få ha på seg normale sko når jeg går ut en tur 🙂
 
 
Jeg ønsker dere alle mine lesere en riktig god mandags kveld videre, og ei fin uke 🙂
 
 
Take care!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “MANDAG IGJEN, NYE UKE OG NYE MULIGHETER :)

  1. Godt å lese at det går framover med foten din, og håper albuen din bedrer seg! Ha en fin mandags kveld, og god uke du også;=) Klem Mari

  2. Fint at foten din er bedre, og at du kommer det ut litt mer. God bedring med albuen din! Ha en fin mandags kveld, og god uke til deg og dine;)

  3. Det var godt å høre at du har begynt å få på deg sko igjen;)) Synd med albuen din, men håper du blir bra igjen fort. Du må bare ta det med ro slik at den ikke blir verre. Ha en fin kveld, og god uke til deg, mannen din og pusene;))

  4. Får håpe denne betennelsa gir seg snart så du får øvd litt på instrumentene dine! Krysser fingrene for deg! Sikkert godt å kunne gå ute uten skinne igjen 😀

  5. Mari: Det er utrolig godt at det går framover, og det er godt å bli kvitt skinna mi!:) Tusen takk for det!:) I like måte til deg også!:)

  6. Gymjenta: Det er herlig å få på seg sko igjen, og bare kan ta en tur til butikken!:) Jeg må bruke krykker utendørs ennå noen uker til da, men herlig!:)

  7. Ororina: Det håper jeg også, men nå fikk jeg akupunktur i dag, og skal 3 runder til med akupunktur, så får jeg se. Utrolig befrielse å bli kvitt den tvangsskoen der!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge