HØST OG OPPDATERING OM KATTENE MED BILDER:)

Tenk at det er siste søndagen i september, og på tirsdag går vi inn i en ny måned. Hvor er dagene, ukene og månedene blitt av?
 
 
Høsten er virkelig kommet, og det er kjøligere temperaturer. Et par morgener har vi våknet til at at det har vært nattefrost.
 
 
Likevel er høsten en kjempekoselig årstid, og høsten har så kjempemasse fine og flotte farger i naturen 🙂
 
 
Det er en stund siden jeg har oppdatert dere om kattene. 5 av kattungene til Nadina i E-kullet har flyttet til sine nye eiere. Vi har igjen en kattunge, og det er Eros. Han flytter til Sveits i oktober. Jeg har meldt ham på World Winner Show i Danmark 26.10 – 27.10.2013. Den nye eieren til Eros skal være med på utstillingen med to av kattene sine, og hun får med Eros hjem til Sveits da. Oppdretterne til Nadina er kjempesnille og tar Eros med til Danmark for å stille ham for meg 🙂 Det er litt å tenke på før man skal selge en katt til utlandet. Eros må ha rabbiesvaksine, og den vaksinen må han få nå senest onsdag denne uken. Jeg må også bestille transfer til ham slik at han får en stamtavle som er gyldig i Sveits. I 2008 solgte jeg en kattunge til Frankrike. Det er en ære å få selge kattunger til utlandet, for jeg vet at linjene hans kommer til å gå videre til avl 🙂
 
 
Det skal bli trist når han reiser, for Eros er en kjempesuper katt 🙂 <3 Jeg har fått tilbakemeldinger fra de som har kjøpt kullbrødrene til Eros, og de nye eierne er kjempefornøyde med kjøp av kattungen 🙂 De skryter av at de har et superherlig gemytt, og de angrer seg ikke i det hele tatt 🙂 Jeg er blitt venn med kattungekjøperne på facebook, og det er kjempekoselig å se bilder av kattungene som de nye eierne har tatt av dem 🙂 Alle kattungene er kommet til hjem hvor de blir høyt elsket av eiere som elsker katter 🙂 <3
 
 

Godpusene Nadina og Aros slapper av sammen i sofaen 🙂

 
 

 Optimisten Aros sitter alltid på kommoden når vi lager mat i håp om å få en ørliten godbit 🙂

Mamma Nadina synes det er kjempegodt at kattungene hennes har flyttet ut av redet, og endelig kan Nadina også få oppmerksomhet fra matmor og matfar uten å må konkurrere med 6 kattunger 🙂

 
 

Godjenta Nadina på pianoet 🙂

 
 

Godjenta Dixie Rose koser seg 🙂

 
 

Dixie Rose synes også det er kjempegodt at småbrødrene hennes har flyttet 🙂 Mot sluttet visste de hvordan de kunne erte storesøster Dixie ja 🙂

 
 

Eros (som flytter til Sveits i oktober) er blitt litt over 3 mnd nå. Her ligger han og koser seg på puta 🙂

 
 

Godgutten Eros koser seg på puta på sofaryggen 🙂

 
 
I ettermiddag skal vi i familieselskap til min niese. Hun fyller 30 år i morgen, og i morgen har også mannen min bursdag. Feiring av bursdagen til mannen min skjer neste helg, men mannen min, ei venninne av oss, datteren hennes og jeg skal ut å spise på restaurant i kveld 🙂
 
 
Ønsker alle en kjempefin og god søndag 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “HØST OG OPPDATERING OM KATTENE MED BILDER:)

 1. Fine bilder av søtnosene dine 🙂 Da jeg traff kattungene dine i sommer var det første gangen jeg så den rødfargen, og jeg synes den er så fin. Fra før hadde jeg bare sett de fargene de voksne hos de voksne kattene dine.

  Jeg synes jo det var i går du satt på facebook og fortalte om at fødselen var i gang, og at kattungene var født. Det må være trist når de reiser. Jeg er stygt redd for at jeg aldri hadde greid å selge kattunger.

  Ha en fin mandag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det 🙂 Ja jeg er også blitt kjempeglad i sorrelfargten. Har jo aldri hatt det i noen av kullene mine før, så det var kjempegøy å få den fargen nå, også 3 stk av dem da 🙂

   Jeg skjønner heller ikke hvor disse ukene har blitt av. Det har gått kjemepfort!

   Ja det er kjempevemodig når en kattunge flytter, men når jeg får tilbakemeldinger om at kattungene er kjempeherlige, og de nye eierne stortrives med dem, da vet jeg at jeg gjør jobben min som oppdretter 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 2. Råherlige bilder av kattene;)) Jeg liker øynene til Dixie godt. Hun har så intense øyne. Og så stor Eros har blitt. Artig at han skal reise til Sveits;))

  Ungene har høstferie. Og de to yngste er hos storesøss hjemme i Trøndelag;)) På fredag reiste eldstemann og to kamerater til London. De kommer hjem på onsdag. Han jobbet i hele sommer for å tjene seg penger. I høst får han fortsette å jobbe på arbeidsplassen han jobbet på. Og han jobber torsdag, fredag og lørdag;))

  Du må ha en fin ettermiddag snuppa mi;))

  Stooor klem Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Endelig vår og bloggoppdatering;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen 🙂 Det sier de aller fleste at øynene til Dixie Rose er spesiell, og ikke minst intens. Ja jeg er kjempestolt at Eros skal reise til Sveits, og det er kjempegøy å vite at han skal gå videre i avl der 🙂

   Så kjempegøy for ungdommene å reise til London da 🙂 Så på facebook at han hadde hatt det bra 🙂 Ungdommer skal få være ungdommer, og de skal få leve livet når de er så unge! Vi har da vært ungdommer vi også 🙂

   Ønsker deg også en kjempefin mandags ettermiddag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 3. Æg syns kattan din e så fin og æg får lyst til å klappe dæm når æg ser bilda av dæm. Lika best dæm mørkeste kattan din. Dæm ser så villdyraktig ut.

  Ha en fin kveld:)))

  • Catzy: Tusen takk for det vennen 🙂 Jeg er kjempeglad i alle dyr, men jeg har alltid likt katter best. De forstår kjempemasse, og de viser igjen og igjen at de er kloke små skapninger <3

   Når det gjelder fargen til Eros er jeg blitt kjempeglad i sorrel. Har aldri hatt det før på noen av kattungene i kullene mine 🙂 Han er kjempevarm i fargen, og det sa jo dommerne på Sunnmørskatten sin utstilling. Nå var det Eros som hadde babypelsen lengst av kattungene, men nå har den forandret seg ennå mere.

   Ønsker deg en en kjempefin mandagsettermiddag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 4. Som om jeg skulle sagt det sjøl :))) Nadina trur jeg at jeg har kommentert på Kattegruppa på facebook???? Alldeles nydelig <3 Har sjøl to katter, en på 8 og en på snart 21. Koser meg jeg og, når de ligger rundt meg om kvelden, og maler og koser seg. Livet uten dyr hadde vært trist og kjedelig 🙂
  grete von hippie recently posted..Gjør noe med det…My Profile

 5. Grete Von Hippie: Jeg har vært og er kjempeglad i dyr, men katter har stått mitt hjerte nærmest hele tiden <3

  Tusen takk for det 🙂 Ja det stemmer at du har kommentert bildet på Kattegruppen 😉 Såpass også. 21 år er en voksen alder må jeg si! Jeg er helt enig! Livet uten dyr hadde vært kjempetrist og kjedelig. Dyrene gir så masse av seg selv, og jeg føler meg beæret av å få gi dem den kjærligheten og omsorgen de trenger <3

  Jeg også storkoser meg når jeg koser med kattene mine 🙂

  Ønsker deg en kjempefin mandagsettermiddag 🙂

  Purr, purr fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge