ENDELIG ER LILLE TØFFE INGAVE’S NADINA KOMMET I HUS :)

Endelig er dagen kommet, og vi kunne få lille Ingave’s Nadina hjem til oss 🙂 Det er mye nytt å utforske i ett nytt hjem. Nadina utforsker kjøkkenvinduet.

 
 

Nadina i en hvilepause på bordet 🙂

 
 

Nadina slapper av på sofaryggen 🙂

 
 

Lille tøffe Nadina på sofaen.

 
 

Nadina koser slapper av etter noen timer med utforsking av nytt hjem.

 
 
Endelig var dagen dagen kommet. Den jeg har ventet på i flere måneder! Det var dagen for at lille Ingave’s Nadina (vår nye abyssinerhun katt) skulle komme. Jeg stod opp kl.06.30, og kl.07.30 kjørte jeg inn på Værnes. Oppdretteren til Nadina kom med flyet kl.08.05! Flyet var noen minutter forsinket, men endelig kom de ut til ankomsthallen hvor jeg stod og ventet 🙂
 
 
Nadina hadde vært rolig på hele på hele flyturen. Vi flyttet Nadina over i transportburet som jeg hadde med. Oppdretteren og jeg tok en kopp kaffe sammen før hun skulle ta toget nordover til familien sin.
 
 
Jeg kjørte hjem, og det var ikke så mye som et lite pip fra buret på tur hjem.
 
 
Vel hjemme lot jeg Nadina få være i transportburet sitt. Aros, Blondie og Corvette var nysgjerrige på hva jeg hadde kommet hjem med. Etter en stund fikk Nadina lov til å komme ut av transportburet sitt. Hun fant kattedoen og tørrfóret med en gang. Aros, Blondie og Corvette var nysgjerrige på lille Nadina. Nadina hadde halen rett i været, og gikk rundt på stua og kjøkkenet for å sette fra seg luktene sine. Så fikk hun øye på Svartfot huspus! Gjett om Nadina skvatt! Hun bråsnudde, og visste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg. For et syn når hun bråsnudde! Jeg måtte le for meg selv her 🙂
 
 
Etter en stund ville Corvette og Blondie på soverommet for å slappe av. Det fikk de. Nå ligger de i senga og sover. Jeg har satt ut mat, vann og kattedo til dem der inne. Litt senere skal Det beste er å ta tilvenningen mellom Nadina og de andre kattene litt pø om pø. Nå er Nadina på stua sammen Svartfot og Aros. Hun knurrer litt når hun passerer guttene, men hun er ikke slett ikke sint.
 
 
Hun har slappet av litt nå, men nysgjerrigheten tar overhånd, og hun er nå på ny oppdagelsesferd i sitt nye hjem 🙂
 
 
Tenk endelig har vi fått lillemor hjem til oss!:) I går kveld da jeg la meg var jeg kjempespent, og jeg gledet meg som et barn til Nadina skulle komme 🙂
 
 
Dette var referatet fra de første timene med lille Ingave’s Nadina hjemme hos oss:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “ENDELIG ER LILLE TØFFE INGAVE’S NADINA KOMMET I HUS :)

 1. Gratulerer:) Hun er fin:) Jeg husker hvordan vi hadde det før vi fikk hjem somalijenta vår.
  Dagene sneglet seg alt for sakte av gårde, og det var en uendelig lang ventetid før hun endelig kom hjem til oss.

  Kos deg med nykommeren:)

  Stor bloggklem fra Mona Elisabeth

 2. Der er hun kommet ja;)) Så søøøøøt hun er;)) Jeg husker da vi bestile Miss Sophie fra dere og til vi fikk henne. Ventetiden var forferdelig lang. Ungene laget seg kalender hvor de krysset av for hver dag som gikk.

  Jeg husker godt første dagene med henne i huset. Hun var så trygg og god;))

  Du må kose deg så mye med henne, og blogg masse om henne.

  Stor klem fra Ofmariel

 3. Nåmmen helledussen så nuskete pus:-) Jeg kjenner jeg blir syk etter å få meg katt. Mamma og pappa har alltid hatt katt da jeg bodde hjemme. Vi hadde en hunnkatt og en hannkatt. De var perlevenner. Dessverre så ble hannkatten vår påkjørt og hunnkatten vår døde av sykdom:-( Det var forferdelig:-(

  Håper du legger ut mange bilder av kattene dine for det er så kult å se bildene du legger ut.

  Ønsker deg en fin ettermiddag:-)

  Bloggklem fra Linn

 4. Gratulerer med den nye kattungen 🙂 Tenker det var en stor dag for deg og mannen din å endelig få kattungen i hus. Hun er søt.

  Ja, du må legge ut masse bilder av henne og de andre pusene dine 🙂

  Ha en fin kveld videre 🙂

  Bloggklem Grynet

 5. Har du sett så nyyyyydelig:) Jeg tar med døtrene våre og kommer på besøk til deg neste uke som vi avtalte. De gleder masse til å se kattene deres:) Når jeg viste dem bildene av den nye kattungen deres sa de bare: “Åhhhh!”

  Ha en fin onsdag:)

  Stor klem fra Irenesola

 6. Ja, ho var virkelig nydelig! Har litt lyst på en til pus æ også når æ ser bildan og leser hva du har skrevet!! Men….det har ALDRI Hjørdis og Haldor godtatt!! De freste og knurret noe voldsomt da datteren min fikk sin lille kattunge som bare var 8 uker gammel, og tok ho med hit til oss en tur da hun var og ok imot ho på Hurtigruta fra Svolvær. De godtok jammen ikke at et anna lite kattevesen skulle komme på demmes territorum!! Ikke i det hele tatt!! Stakkars lillepus, ho ble så redd at vi måtte bare stenge ho inne i reiseburet og sette ho i gangen til ho skulle reise hjem.
  Nadina var skikkelig søt, og du koser deg sikkert masse nå;)) Gratulerer som kattemamma igjen;))haha!
  Ha en trivelig onsdag både du og kattene dine;))

 7. Mona Elisabeth:
  Tusen takk for det!:) Det kan jeg skrive under på at ventetiden før en kattunge kommer i hus er lange! Vi koser oss masse med vår lille dronning!:) De andre kattene våre er kjempensille mot henne. Hun er ennå litt utrygg, og freser mot de hvis de kommer for nær. Dette vil gå seg til etter hvert som hun blir tryggere. Hun er mye tryggere i dag enn hva hun var på mandag!:) Nå oppsøker hun våre katter når hun blir nysgjerrig.

  Du verden så kosejente hun er!:) Hun maler lykkelig når vi koser med henne!:)

  Stor klem fra Hakrilas

 8. Ofmariel:
  Nå er hun kommet ja!:) Vi koser oss masse med vår lille dronning!:) De andre kattene våre er kjempensille mot henne. Hun er ennå litt utrygg, og freser mot de hvis de kommer for nær. Dette vil gå seg til etter hvert som hun blir tryggere. Hun er mye tryggere i dag enn hva hun var på mandag!:) Nå oppsøker hun våre katter når hun blir nysgjerrig.

  Hun er ei kjempekosete pusejente som vet å verdsette kos!:)

  Jeg er kjempeglad for at det var dere som kjøpte Miss Sophie fra oss!:) Jeg vet hun er kommet til et hjem hvor hun er høyt elsket, og nesten bortskjemt!:) Ha, ha, ha!:) Du kjenner jo også til hvordan det er å vente på en kattunge!:)

  Stor klem fra Hakrilas

 9. Linn:
  Tusen takk for kjempekoselig kommentar i bloggen min!:)

  Huff det er kjempetrist å miste et kjæledyr man er glad i!:) Vi syntes det var kjempetrist da vi måtte avlive vår første abyssinerhunnkatt pga sykdom!:( Det å¨se et dyr lide er det tristeste jeg ser!:(

  Vi koser oss masse med vår lille dronning!:) De andre kattene våre er kjempensille mot henne. Hun er ennå litt utrygg, og freser mot de hvis de kommer for nær. Dette vil gå seg til etter hvert som hun blir tryggere. Hun er mye tryggere i dag enn hva hun var på mandag!:) Nå oppsøker hun våre katter når hun blir nysgjerrig.

  Hun er ei kjempekosete pusejente som vet å verdsette kos!:)

  Bloggklem fra Hakrilas

 10. Catzy:
  Tusent takk for det!:)

  Vi koser oss masse med vår lille dronning!:) De andre kattene våre er kjempensille mot henne. Hun er ennå litt utrygg, og freser mot de hvis de kommer for nær. Dette vil gå seg til etter hvert som hun blir tryggere. Hun er mye tryggere i dag enn hva hun var på mandag!:) Nå oppsøker hun våre katter når hun blir nysgjerrig.

  Hun er ei kjempekosete pusejente som vet å verdsette kos!:)

  Stor klem fra Hakrilas

 11. Irenesola:

  Tusen takk for det!:) Ja, dere er hjertlig velkommen hit som avtalt neste uke!:) Døtrene deres vi storkose seg når de møter kattene våre!:)

  Vi koser oss masse med vår lille dronning!:) De andre kattene våre er kjempensille mot henne. Hun er ennå litt utrygg, og freser mot de hvis de kommer for nær. Dette vil gå seg til etter hvert som hun blir tryggere. Hun er mye tryggere i dag enn hva hun var på mandag!:) Nå oppsøker hun våre katter når hun blir nysgjerrig.

  Hun er ei kjempekosete pusejente som vet å verdsette kos!:)

  Stor klem fra Hakrilas

 12. Sila69:
  Tusen takk for det!:) Ha, ha, ha!:) Der fikk du sagt det!:) Kjøper den der med "Kattemamma"!:) Du aner ikke som vi koser oss med vår lille dronning!:) De andre kattene våre er kjempensille mot henne. Hun er ennå litt utrygg, og freser mot de hvis de kommer for nær. Dette vil gå seg til etter hvert som hun blir tryggere. Hun er mye tryggere i dag enn hva hun var på mandag!:) Nå oppsøker hun våre katter når hun blir nysgjerrig.

  Hun er ei kjempekosete pusejente som vet å verdsette kos!:)

  Det er kjempemorsomt å se hvordan de vokser seg sammen dag for dag!:)

  Da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt, trodde jeg aldri Svartfot skulle akseptere henne, men etter en måned var de perlevenner. Svartfot reagerte veldig da Aros og Abyssa ble født, men nå i dag er Svartfot og Aros bestevenner!:) Jeg ser at de forstår hverandre kjempegodt, og de leser hverandre kjempegodt!:) Aros skjønner når Svartfot vil erte ham og omvendt!:) Morsomt skue egentlig!:)

  Stor klem fra Hakrilas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge