BILDER FRA PÅSKA 2014:)

Påskeferien 2014 er over for denne gang, og det har vært en kjempekoselig, avslappende og sosial påske. Har fått slappet av, kost meg med å lese blader, bøker, gått turer, strikket, heklet, vært sosial med familie, slekt og venner og kost meg med kattene 🙂

Været i Trondheim har vært varierende. De første dagene i påskeferien var det overskyet og regn, men solen og det fine vårværet dukket opp igjen på langfredag (18.04.2014) 🙂

Tirsdag 15.04.2014 var jeg hjemme til min søster, hennes mann og min yngste nevø. Min eldste nevø, hans kone og deres to barn var på Trondheimsbesøk, og det var kjempekoselig å treffe dem igjen 🙂 Ungene til nevøen har vokst, og de er i en kjempeherlig alder nå 🙂

Fredag 18.04.2014 var vi i 60 årsdag til min tremenning. De var 3 jubilanter som hadde felles fødsesdagsfeiring, min tremenning som fylte 60 år 18.04, hans ene svigerinne som fylte 50 år og hans andre svigerinne som fylte 60 år. Det var en kjempemorsom bursdagsfest 🙂

Lørdag 19.04.2014 var vi invitert til et vennepar av oss, og det var kjempekoselig 🙂 Vi satt og pratet, og hadde en kjempekoselig kveld 🙂

Søndag 20.04.2014 kom min mor på besøk, og jeg laget hjemmelaget pizza. Vi koste oss, og hadde en kjempekoselig ettermiddag og kveld 🙂

Nå er hverdagen her igjen, og det er godt å være tilbake i normal gjenge. Dagen i dag har bestått i å øve på fløyta. I kveld er det første korøvelse etter påskeferien, og det blir kjempekoselig å treffe igjen alle vennene i koret. På fredag skal jeg ha spillejobb på fløyta i begravelse.

Været hos oss er strålende med sol og kjempeherlig vårvær 🙂 Jeg elsker våren, og noen av trærne er blitt grønne. Det er som alt det døde i naturen våkner til nytt liv igjen 🙂 Fuglene kvitrer lystig, og måkene er kommet tilbake på sine hekkeplasser for å hekke. Det eneste minuset med måkene er at de begynner å skvaldre og bråke kl.05.00 om morgenen!

 

Påskepynten på salongbordet 🙂

Påskepynt på pianoet 🙂

Påskepynt i vinduet 🙂

18.04.2014 var vi trippel bursdagsfeiring (60, 60 og 50 år) på Verdal. Her er utsikten fra Vinne Samfunnshus 🙂

Min tremenning som fylte 60 år 🙂

Min tremenning og hans samboer på bursdagsfesten 🙂

Bordene var pyntet med levende lys og servietter 🙂

Måtte ta bilde av denne servietten, for den passet kjempefint nå som det var påske 🙂

Datteren til min tremenning og hennes kjæreste på bursdagsfesten 🙂

Min tremenning (søsteren til jubilanten) og hennes niese på bursdagsfesten 🙂

Vi fikk kjempegod middag, og til middag var det viltgryte med elgkjøtt. Som seg hør og bør var det kaffe og kaker, og kakebordet var dekket med de godeste kaker 🙂

Kakebordet dekket med kjempegode kaker 🙂

Kakebordet dekket med kjempegode kaker 🙂

Kakebordet med dekket med kjempegode kaker 🙂

Nå har bladene på mange av trærne blitt grønne 🙂 Bladene på selja var den som først ble grønn i år.

Hekken til naboen er blitt grønn 🙂

Måtte ta bilde av de kjempefine påskeliljene 🙂

Kjempeherlig sol. Bildet tok jeg da jeg gikk tur mandag 21.04.2014 🙂

Solen strålte gjennom grenene på dette treet 🙂

En sky som seiler av sted på himmelen 🙂

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “BILDER FRA PÅSKA 2014:)

 1. Hei vennen 🙂 Du har virkelig hatt en begivenhetsrik påske 🙂 Masse god mat, kjempehyggelige mennesker, fint vær..etterhvert..kan ikke bli bedre enn det 🙂 Her har vi tatt det ganske med ro, dvs jeg har malt litt i det nye huset, og det er så gøy fordi vi skal bo der sammen denne gangen og da blir det helt annerledes…Men jeg stresser ikke og bare koser meg når jeg først gjør litt der oppe 🙂 Oppussing skal og bør være lystbetont og det er det nå..selv om det er mye å gjøre. Ha en fin kveld videre snuppa…Stoor klem fra meg :)..<3
  Diva Andrea recently posted..Ferdig med 1 kapittel….My Profile

  • Diva Andrea: Tusen takk for det vennen! Jeg setter kjempestor pris på at du liker bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å legge ut bilder som jeg tar. Bilder sier mer enn ord.

   Det er kjempemorsomt å følge med på facebook med bilder fra oppussingen, og jeg er 100% sikker på at dere kommer til å få det kjempebra! Oppussing skal være lystbetont, og noe man har lyst og overskudd til å gjøre, og det er viktig å få det slik man ønsker det. Etterpå må man bo seg inn.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 2. Sååå utrolig fine bilder snuppa;)) Det var artig å se;)) De kakene så rågode ut. Og du frister meg med de kakebildene. Det som er så synd er at hver gang man er i et selskap blir man alt for mett etter middagen. Og da orker man ikke tanken på kake.

  Tenk at det er vår da;)) Utrolig herlig å tenke på. Bortsett fra pollenallerigen som er fryktelig plagsom.

  Ha en fin dag videre;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Fotokonkurranse på bloggen til (N) Hakrilas Abyssineroppdrett;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen! Jeg elsker jo å ta bilder som jeg legger ut på bloggen min, og bilder sier mer enn ord i mange tilfeller. Det at dere liker bildene mine motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg vil dele med dere 🙂

   Jo takk, pollenallergien plager meg også nå. Konstant tett i nesa og rennende øyne.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 3. Herlighet så koselige bilder du har lagt ut på bloggen din 🙂 Smart gjort å slå sammen runddager for å feire bursdagene sammen. Kakene så delikate og gode ut :p

  Det ser ut som du har hatt en fin påske du også, og det er godt å høre 🙂

  Jeg begynner på jobb i morgen ettermiddag. Det har vært godt med to ekstra fridager. Vi har fått ryddet og raket hagen og satt ut hagemøblene våre. Nå håper vi på varm og god vår i Trondheim 🙂

  Du får ha en fin onsdag ettermiddag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det. Kjempekoselig at du liker bildene mine. Ja det er kjempelurt å slå sammen feiring av runddager. Jeg orket kun en kakebit, for jeg var mett etter middagen, og de hadde så mange kaker igjen. De var bekymret for at det ble for lite kaker, men den bekymringen slo feil

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 4. Jeg elsker å se på bildene dine, og som vanlig deler du flotte bilder med oss 🙂 Jammen litt av en koselig påske du har hatt også da, og påska er jo til for å kose seg masse med sammen familien.

  Jeg elsker vårbildene dine, og de var fine. Spesielt det bildet med solen som skinner gjennom greinene på treet 🙂

  Ha en fin dag 🙂

  Klem, klem
  Mona recently posted..Jeg er med i fotokonkurranse på bloggen til (N) Hakrilas Abyssineroppdrett.My Profile

  • Mona: Tusen hjertelig takk for det! Kjempekoselig at du liker bildene mine, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Elsker jo å ta bilder, og jeg mener bilder sier mer enn ord i mange tilfeller. Jeg hadde en kjempekoselig påske, og koste meg skikkelig 🙂

   Det bildet du nevner synes jeg også var fint, og jeg likte det godt. Om våren elsker jeg å fange slike små lyspunkt når jeg tar bilder 🙂

   Ønsker deg også en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 5. Steike fine bilda og hærregud så god kakan såg ut. Æg får vann i munnen 😉 Det e vårstemning hos oss også og det ælska æg. Æg glæda mæg til sommeren og æg håpe på at vi får bra vær.

  Du får ha ein fin kveld 🙂

  • Siri Elise: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding. Det motiverer meg virkelig til å fortsette å ta bilder som jeg vil dele med dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på tilbakemelding fra dere som leser bloggen min, og tilbakemelding på facebook på bildene.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge