DAGENS GJESTEBLOGGER ER BLOGGEREN GROS HVERDAG :)

Jeg pleier av og til å ha en gjesteblogger på bloggen min. Den bloggeren jeg velger ut som gjesteblogger, har skrevet et kjempeflottinnlegg på bloggen sin som jeg mener bør frem i lyset, og som bør leses av så mange som mulig! 

I dag velger jeg ut bloggeren Gros hverdag med dette kjempefine innlegget: http://groshverdag.blogg.no/1402510752_11062014.html

Her setter Gro fingeren på et kjempeviktig tema, nemlig hvor er folkeskikken? Hun tenker spesielt her på folkeskikken på nettet! Folkeskikk på nettet er blitt en mangelvare hos mange, dessverre 🙁 

Med mangel på folkeskikk mener Gro mobbing, og her mobbing blant voksne bloggere, som faktisk forekommer!

Det fokuseres mye på temaet mobbing blant barn og unge på sosiale medier, og hvem er det som lærer barn og unge hvordan de skal oppføre seg på nettet? Jo det er de voksne som lærer barn og unge at mobbing på sosiale medier ikke skal forekomme. Voksne skal være gode forbilder for barn og unge. Jeg sier skal være, fordi det er dessverre ikke slik. Der ute sitter det voksne bloggere på over 40 år som selv mobber, sjikanerer, trakasserer og de sverter uskyldige mennesker med usannheter og løgner. De er ikke sene om å blære yngre bloggere at mobbing ikke skal forekomme.

Godt forbilde for yngre bloggere sa du? 

Jeg anbefaler på det varmeste å lese hele bloggen til Gro: http://groshverdag.blogg.no/

Tusen takk for at du ville være min gjesteblogger i dag 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “DAGENS GJESTEBLOGGER ER BLOGGEREN GROS HVERDAG :)

    • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Ja det var et kjempebra innlegg, og Gro skriver ærlig, direkte og rett fram.

      Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  1. Jeg må si meg enig med Mona Elisabeth at det var et supert innlegg skrevet av din gjesteblogger. Voksne bloggere som mobber er ikke gode forbilder. De burde ha vett nok til å vite bedre enn som så. Dette temaet må det aldri ties om, for jeg synes det er flaut når voksne bloggere ikke klarer å oppføre seg. Voksne bloggere som mobber mangler oppdragelse, og du kan lure på om de ikke mangler noe annet.

    Jeg synes det var bra du valgte henne som gjesteblogger 🙂

    En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

    Godklem fra Irene

    • Irene: Tusen takk for det! Jeg også likte innlegget hennes kjempebra! Nei så absolutt ikke! De mangler oppdragelse som du sier, og de har det ikke bra med seg selv, selv om de later som om de har det.

      Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

      Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  2. Det der va et knallbra skreve innlegg 🙂 Amen tel gjestebloggeren din.

    Hadde æg ikkje sett voksne bloggera som mobbe og lyg så hadde æg ikkje trodd det. Mobbing ska ikkje skje samme om det gjeld voksne eller unge bloggera og det e heilt uakseptabelt. På en måte skjønne æg at det skjer når det e unge bloggera som mobbe. Ha det klart at æg forsvare slett ikkje unge bloggera som mobbe, men når æg ser at voksne bloggera mobbe bli æg førbanna og sint. Det finnes ingen unnskyldning når voksne bloggera mobbe og det e en uting.

    Æg synes det e bra det bli fokusert på den problematikken.

    Ønska dæg en fin kveld 🙂

    Bloggklem

    • Siri Elise: Tusen takk for det. Ja Gro skriver kjempebra, og hun er ærlig, rett fram og skriver fra hjertet, og det liker jeg kjempegodt!

      Det fokuseres så mye på mobbing blant barn- og ungdommer på sosiale medier, men når voksne også mobber er det motbydelig med stor M!

      Du er så absolutt inne på det at når det gjelder barn- og ungdommer så kan man forklare det ut i fra et eller annet, men når voksne mobber, det er da det aboslutt ikke finnes forklaring på det. Den voksne mobberen har store problemer med seg selv, og en manglende oppdragelse!

      Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

      Purr, purr og bloggklem tilbake fra Toril og kattene

  3. Folkeskikk er mangelvare..spesielt på enkelte bloggportaler. Synd å se at ledelsen faktisk ikke gidder å ta på alvor at enkelte gang på gang hauser opp til bråk og lager faenskap…Har veldig sansen for Gro…rett frem og saklig..Det liker vi 🙂

    • Diva Andrea: Ja det er en stor mangelvare! Jeg også har kjempestor sans for Gro, ærlig, rett fram, saklig og skriver kjempebra!

      Ønsker deg en kjempefin tirsdag vennen 🙂

      Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  4. Innlegget til Gro likte jeg også. Og det var ærlig og oppriktig skrevet. Slike bloggere liker jeg å lese. Tusen takk for bloggtipset om bloggen hennes;))

    Jeg skjønner meg ikke på voksne mobbere. Voksne skal ha lært seg folkeskikk. Men når folkeskikken er borte er det noe som er riv ruskende galt. Det er det ingen tvil om.

    Ha en fin kveld snuppa mi;))

    Stooor klem fra Ofmariel
    Ofmariel recently posted..Fotokonkurranse på bloggen til (N) Hakrilas Abyssineroppdrett;))My Profile

    • Ofmariel: Tusen takk for det vennen min! Jeg også liker å lese slike blogger, for de fremstår som ærlige, troverdige, saklige og med beina godt planet på bakken!

      Helt enig med deg at noe er fullstendig feil når voksne mobber!

      Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

      Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  5. Likte innlegget hennes veldig bra, og resten av blogginnleggene hennes også;=) Det jeg likte med bloggen hennes var at hun tør å by på seg selv, og hun fremstår som en ærlig blogger.

    Veldig bra at du har gjestebloggere av og til, for det er mange gode blogger å lese.

    Ha en fin dag søte deg Torilvennen;=)

    Stor og varm klem fra Catzy
    Catzy recently posted..Oppdatering fra meg og mine;=)My Profile

    • Catzy: Tusen takk for det vennen min! Ja hun gjør det, og Gro skriver alltid ærlig, rett fram, og hun står frem som en troverdig blogger!

      Det er mange kjempeflinke bloggere som burde blitt sett og hørt!

      Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

    • Gro Elisabeth: Bare kjempekoselig det, og det skulle bare mangle, fordi du skriver så ekte, ærlig og oppriktig. Du har mange flotte temaer som bør leses av flere!

      Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

      Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

  6. Hei Toril

    Skulle kanskje postet denne et annet sted?! Men… Kanskje du har tips til hvordan jeg kan gjøre dette på en bedre måte?

    Jeg har lovt å si noen ord om din blogg fordi du kommenterte på et innlegg der jeg etterlyste folk som ville at jeg skulle gi min mening om deres blogg!

    Så, jeg har fulgt deg en stund og mitt inntrykk er at du er et godt, seriøst og reflektert menneske. Du tar opp viktige saker med respekt og du formulerer deg fint.

    Du kan med data, og vet hvordan du gjør bloggen din best mulig ifht ryddighet og presentasjon. Der skorter det noe hos meg.

    Alt i alt en flott blogg med interessant innhold, samtidig som den er informativ er den også søt og gøy!

  7. Lillja: Går kjemepfint det å legge det her vet du 🙂 Tusen takk for tilbakemelding om bloggen min! Satte kjempestor pris på tilbakemeldingene 🙂

    Det er lett å gå seg fast i ett spor, og da blir man blind for hva man kan gjøre bedre.

    Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

    Purr, purr fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge