BILDER TATT 10.06 – 17.06.2014:)

Det lukter kjempegodt av syrintreet 🙂

Avblomstret løvetann 🙂

Kjempefin kveldshimmel over huset vårt 🙂

12.06.2014 var jeg sammen en venninne på musikkonservatoriet (NTNU i Trondheim). Hun skulle spille på opptaksprøve til å komme inn på utøvende musikkstudie i kirkemusikk. Måtte bare ta dette bildet av flygelet i orgelsalen 🙂

Kirkeorgelet i orgelsalen.

12.06.2014 hadde vi i koret en vårsangkafé. Her to av korets glade gutter før konserten 🙂

Artisten Dina Misund var med og sang noen av sine sanger på konserten vår, og vi i koret var kjempeheldige å få være med å kore på et par av sangene hennes 🙂 Dina var med i den Norske Melodi Grandprixfinalen 🙂

Publikum fikk også være med på noen allsanger 🙂

Ikke minst fikk publikum kake og kaffe 🙂

17.06.2014 hadde vi i koret sommeravslutning med grilling i fjæra like ved hjemgården hvor dirigenten vår vokste opp 🙂 Her ser dere Trondheimsfjorden sett fra fjæra like ved gården til dirigenten vår.

Bildet er tatt fra fjæra like ved hjemgården hvor dirigenten i koret vårt vokste opp 🙂

Hvorfor ikke prøve ett “selfiebilde” 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “BILDER TATT 10.06 – 17.06.2014:)

  1. Fine bilder;)) Det ser ut som dere har det artig sammen i koret deres. Og det ser ut som dere finner på mye artig sammen;))

    Forrige uke var en travel uke for oss også med forskjellige skoleavslutning, vitnemålutdeling for eldstegutten og sommeravslutning i skolekorpset for ungene. Og nå er det sommerferie for meg også;))

    Ha en fin ettermiddag snuppa mi;))

    Stooor klem fra Ofmariel
    Ofmariel recently posted..Fotokonkurranse på bloggen til (N) Hakrilas Abyssineroppdrett;))My Profile

  2. Eeeelsker syriner 🙂 De dufter så utrolig godt 🙂 Masse fine bilder her vennen…flink med kamera du 🙂 Digger selfiebildet…helt konge 🙂 Ha en finfin kveld videre..Stoor klem :)..<3

  3. Koselig å se de flotte bildene dine som du legger ut 🙂 Det vises godt at du koser deg når du tar bilder, og du har fine motiver.

    Du må ha en fin kveld 🙂

    Godklem fra Irene

  4. Hærlige bilda du har lagt ut 🙂 Æg har aldri hørt om ho Dina men æg såg ikkje på grand prix. heller. Sosiale tilstelninga i lag med vænna e hærlig. Æg digga det selfie bildet ditt 🙂 Heilt konge 😀

    En fin ettermiddag tel dæg 🙂

    Bloggklæm

  5. Jeg koser meg over å se de fine bildene du har lagt ut på bloggen din søte deg Torilvennen;=) Bildet med kveldshimmelen var veldig nydelig med fargen på himmelen.

    Jeg så den norske finalen i melodi grand prix, og syntes Dina hadde en nydelig særpreg i stemmen sin. En blanding mellom contry og visepop? Gøy at hun sang på konserten deres;=)

    Ha en fin kveld;=)

    Varm og stor klem fra Catzy
    Catzy recently posted..Oppdatering fra meg og mine;=)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge