ER ALT TILLATT PÅ ENKELTE BLOGGSTEDER?

Nå blir jeg mer og mer glad fordi jeg blogger her inne på blogspot! Er det ikke noe kontroll med hva slags blogger som publiseres på blogg.no? På blogg.no er det så lett å lage falske profiler uten noe form for konsekvens!
 
 
Jeg satt tilfeldigvis og leste forskjellige blogger på nettet, og kom over denne bloggen:
 
 
http://joseffritzl.blogg.no/
 
 
Alle som leser bloggen skjønner at dette ikke er den ekte Josef Fritzl! Bloggen er sikkert ment som en humorblogg, men jeg synes bloggen er uetisk og støtende!
 
 
Jeg reagerer med avsky på denne bloggen. Jeg tenker da speiselt på saken med Joesef Fritzl sjokkerte en hel verden med det groteske han hadde gjort i mange år! Det er bare pyskopater som kan finne på noe slikt.
 
 
Ikke minst tenker jeg på at det kanskje finnes flere bloggere som selv har vært utsatt for en pedofil psykopat! Mest sansynlig kan de ha hatt det forferdelig mens saken mot Joesf Fritzl rullet på TV-skjermene i alle nyhetssendigene! Alle oppegående mennesker tar sterk avstand fra den grusomme ugjerningen som Josef Fritzle hadde utført i flere år!
 
 
Jeg mener bloggen er uetisk og krenkende, og bloggeier/eiere viser liten eller ingen forståelse for at noen kanskje ta seg nær av humoren på denne bloggen. Det er forkastelig å i det hele tatt lage en slik humorblogg med Josef Fritzl sin blogg etter det grusomme som skjedde i Østerrike!
 
 
Bloggen bryter med Norsk Lov på flere måter! Vedkommende som eier bloggen har brukt Josef Fritzl sin identitet (selv om det ikke er ham), brukt bilder som han/hun har funnet av Josef Fritzl på nettet uten å linke til nettsiden hvor bildene er funnet (jfr Åndsverksloven). Headeren ser jeg likner på et bilde som tilhører bloggeren Voe der hun ligger på gresset! Jeg håper Voe har oppdaget dette her! Det er motbydelig at det i det hele tatt er tillatt å få ha en slik blogg som “Josef Fritzl bloggen”. Det verste er at bloggen ligger høyte opp på topplisten inne på blogg.no!
 
 
Debatten herjer nå på blogg.no blant bloggerne der inne at de ønsker at “Josef Fritzl blogge” blir slettet. Flere bloggere har rapportert inn bloggen til de som styrer blogg.no, men blogg.no har ikke gjort noe foreløpig! Dette er ikke første gangen de lar en slik motbydelig blogg skure og gå. Det har jeg som tidligere blogger på blogg.no sett mange ganger!
 
 
Det er kjempegøy med en humorblogg, og jeg ler godt når jeg leser gode og morsomme humorblogger!:) “Josef Fritzl bloggen” vil jeg ikke kalle en humorblogg! Den/de som står bak denne bloggen aner ikke hva de har gjort når han/hun laget denne bloggen, og en ting er sikkert vedkommende bloggeier har ikke normal form for humor! Den slags humor mener jeg er en absurd form! De fleste oppegående mennesker mener at dette slett ikke er noen form for humor!
 
 
Ved nærmere øyekast ser man at det ikke er noen unge tenåringsjenter som er eier av bloggen. Dette ser man på måten innelggene er skrevet. Jeg tviler på at unge tenåringsjenter ville laget en slik blogg. Jeg heller i retningen at bloggen er laget av noen gutter som tror de har det veldig gøy! De får all oppmerksomhet nå i form av vrede blant de fleste bloggerne på blogg.no. Uansett mener jeg at “Josef Fritzl bloggen klart går over etiske grenser, normer og at den er motbydelig!
 
 
Som sagt det er bare blogg.no som kan tillate en slik blogg på sitt bloggsted. Grunnen til det er at det kreves ikke noe for å registrere en blogg der. Man kan lage seg en falsk mailadresse, et brukernavn og passord, og vips så er man blogger.
 
 
Det er mange bloggere på blogg.no som skriver kommentarene på sine blogginnlegg selv i et forsøk på å lure andre blogglesere på at de har mange blogglesere.
 
 
Her på blogspot alle vi som blogger registrere oss med en googlekonto, og vi må verifisere mailadressen vår for å få tilgang til profilen vår. Dette gjør at vi her inne på blogspot er mye mere sikret for at slike fake liksombloggere ikke forekommer her inne i den grad slik som på blogg.no!
 
 
Blogg.no gjør en stor tabbe hvis de ikke sletter “Josef Fritzl bloggen”!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “ER ALT TILLATT PÅ ENKELTE BLOGGSTEDER?

  1. Dette er den sykeste bloggen jeg noen gang har sett! Er dette lov da? Jeg er sjokkert her jeg sitter:O

    Hvorfor reagerer ikke de som har ansvar på blogg.no når mange bloggere har kontaktet dem? Jeg rapporterte en blogger her inne en gang (i fjor sommer), og innlegget hans ble fjernet etter et par dager.

    Det er for dårlig at ikke bloggstedet tar ansvar.

    Du får ha en fin tirsdag, Hakrilas.

    Stor klem fra Mona Elisabeth

  2. Hei, og tusen takk for en koselig ettermiddag hjemme hos deg på søndag:) Jeg håper du hadde en fin bursdag i går?

    I himmelens navn, hva slags blogg er det der da? Den bloggen skal jeg ikke besøke mere, for denne bloggen tok kaken! En slik blogg har jeg aldri trodd at jeg skulle få oppleve å lese.

    Jeg spør som Mona er dette virkelig lov? Vedkommende har jo en fanside på facebook. Det hele virker sykt og barnslig spør du meg.

    Jeg mener at bloggen burde blitt lagt ned.

    Hvorfor svarer ikke bloggstedet på mailene som flere sender? Hvis bloggstedet ikke svarer bloggerne sine når de reagerer på denne bloggen er de blottet for alt som heter moral på det bloggstedet.

    Ha en fin dag, vennen.

    Stor klem fra Irenesola

  3. Kjære vene, ikke fortell meg at blogg.no tolererer en slik blogg? Det er dypt tragisk at slike blogger i det hele tatt får lov til å eksistere inne på blogg.no.

    Forstår du nå hvorfor jeg valgte å bytte bloggplattform?

    Blogg.no er det mest useriøse bloggstedet som finnes. Det er bare der slike blogger kan forekomme. Jeg har aldri sett slike blogger på andre bloggplattformer. Blogg.no florerer av bloggere som mobber og herjer med andre bloggere, og det er flust opp av sjalusi der.

    Jeg fatter og begriper ikke hvorfor voksne bloggere i det hele tatt gidder å bruke energi på å blogge der inne.

    Det er bra voksne bloggere engasjerer seg når det gjelder denne bloggen du har linket til, og jeg håper på at engasjementet hjelper.

    Du får ha en fin ettermiddag.

    Bloggklem fra Grynet

  4. Fy være for en blogg. Fikk gysninger av å gå inn på den bloggen der og aldri mer om jeg skal inn der mer. Både provoserende, krenkende og respektløst. Og i tillegg har han plassert hodet til Josef fritzl på voe. Håper virkelig blogg.no tar ansvar og sletter denne bloggen. Leste komentaren du hadde skrevet der. Veldig bra gjort! Nei det der var apsolutt ikke en humor blogg. Trur ikke den bloggen overlever stort lenger.
    Ønsker deg en god kveld Toril.(",)

  5. Det samme sier jeg smej. Jeg så på bloggen i går kveld, og jeg lovte mg selv og aldri mer gå inn der. Slike blogger er provoserende, krenkende og respektløst! Dette var en absurd form for humor som jeg ikke deler.

    Jeg ser at bloggen er slettet. Hvilke personer får seg til å lage en slik blogg?

    Tøft gjort at du skrev din mening på bloggen. Det står det respekt av.

    Ha en fin onsdag kveld. I kveld heier vi på RBK! Laget i mitt hjerte;))

    Stor klem fra Ofmariel

  6. Enig med de andre over her og deg. Slikt er motbydelig ja 🙁
    Bloggen var slettet nå, så jeg har ikke sett den selv. Likeså greitt egentlig.
    Bra det endelig ble tatt ansvar.

    Var faktisk ikke klar over at blogspot var sikrere enn blog.no (bare tilfeldig at jeg valgte blogspot. Glad no ja). Bruker heller ikke å lese disse "populære" bloggene, så jeg var ikke klar over hva som foregikk der (som Grynet sier; mobbing,sjalusi og div.).

    Hmmm…lever visst i min egen lille "katteverden" jeg 😉 Kanskje jeg burde komme meg ut i den store stygge verden snart…hehe.

    Bloggklem fra Gro
    Ønsker deg en god dag videre 🙂

  7. Ja, på blogg.no er alt lov ser det ut som! Useriøst bloggsted fra A – Å! Det viser seg at det er en 17 år gammel gutt som stod bak denne bloggen: http://jauvisst.blogg.no/

    Han har brutt med Åndsverksloven, fordi han brukte et bilde av bloggeren Voe til å manipulere hodet til J.Fritzl på, og han brukte bilder fra andre nettsteder av J. Fritzl på bloggen sin. Dette er jo klart brudd på Åndsverksloven! Han har også opprettet en falsk profil på nettet selv om det var ment som en humorblogg. Alle sammen skjønner jo at dette ikke var den ekte Fritzl. Denne bloggen var usakelig!

    Stor klem fra Toril

  8. Hei, og tusen takk for sist Irenesola!:) Kjempekoselig at dere tok turen på besøk!:) Jeg har lagt ut bilder på facebookprofilen min fra selskapet!:) Bare gå inn der for å se.

    Bloggen var nok ment som en humorblogg, men de aller fleste på blogg.no mente dette gikk langt over streken.

    Her er vedkommende som hadde bloggen: http://jauvisst.blogg.no/

    Jo da, på blogg.no kan man lese mange blogger som ikke burde vært opprettet, og man kan lese mye rart før øynene faller av!

    Bloggen var motbydelig, og fler rapporterte den inn til blogg.no. Det var brudd på Åndsverkloven med bruk at bildet til Voe + ekte J. Fritzl uten en gang å linke til nettsidene hvor han hadde funnet bildene. Jeg trodde dette var noe ungdommer var innprentet gjennom dataopplæring på skolen jeg.

    Jeg er glad for at bloggen er stengt. Det var på tide!:)

    Stor klem fra Toril

  9. Grynet: Selvsagt er det tragisk at slike blogger er så lett å opprette! Ja, jeg skjønner deg veldig godt, Grynet! Det samme sier flere andre av min rasekattvenner også. De fikk nok av blogg.no som bloggsted, og angrer ikke en dag for at de gikk over til blogspot!

    Jeg er helt enig! Det er det mest useriøse bloggplattformen med 90% av bloggere 14 – 18 år! De aller fleste gjør alt hva de kan for å komme på topplistene, og hjelper ikke det går de over lik for å komme seg fram.

    Det har du rett i, og de har jeg selv sett der inne også. Blogg.no er alt for usikkert, og de tar ikke hensyn til bloggernes sikkerhet! I fjor i august lovte blogg.no å slå hardt ned på mobbingen som foregår der inne, men hva har de gjort? Ingenting!

    Samme med spamkommentarene som bloggere på blogg.no får. Da er det spamkommentarer som: "Fin blogg!" "Besøk min blogg". Det synes jeg er uetisk. På andre nettsteder kan man risikere å bli kastet ut hvis man spammer andre.

    Jeg kjenner flere voksne blogger som er møkk lei blogg.no, og de er oppgitt over å blogge der, men de synes blogspot har et vanskelig oppsett.

    Stor klem fra Toril

  10. Smej: Jeg er helt enig! Bloggen var motbydelig, men han fikk også krass kritikk fra de fleste bloggerne!

    Bloggen var provoserende, krenkende og respektløs! Jeg tviler på at blogg.no tar ansvar for dette, for de tar ikke ansvar for noe der inne.

    Takk for det! Jeg ble provosert og sint da jeg fikk tips om bloggen der inne, og følte jeg måtte engasjere meg!

    Bloggklem fra Toril

    I august i fjor lovte blogg.no å slå hardt ned på mmobbing, og de lovte å bedre sikkerheten for at det skulle bli bedre. Det har de ikke gjort noe med.

    Samme med spammingen mange bloggere på blogg.no klager over. Ingenting er blitt gjort for å bedre det heller! Blogg.no har ikke kapasitet til å utbedre sikkerheten for bloggerne der inne.

    Her på blogspot har vi en rapporteringsknapp vi kan bruke for å rapportere slike blogger. Det finnes på de fleste bloggsteder vet jeg bortsett fra blogg.no. Eller det skulle vær obligatorisk å legge igjen nicknavn og mailadresse for å få skrevet kommentarer.

  11. Ofmariel: Ja, jeg tror det var mange som lovte seg selv å aldri besøke den bloggen mere, men dessverre er det slike bloggere som trekker til seg oppmerksomhet, og det er det innehavere av slike blogger ønsker!

    Jeg er enig med deg. En fæl form for humor, selv om 17 åringen forsvarer seg på sin egen blogg med å si at han avskyr det den ekte J. Fritzl har gjort!

    Tusen takk for det! Når jeg blir provosert sier jeg rett ut hva jeg mener, og jeg følte jeg måtte det, men han som eide bloggen innser ikke selv hva han har gjort, og skjønte ikke hva han hadde gjort galt!

    Det er galt å stjele bilder/innlegg fra andres hjemmesider/blogger for så å publisere dem på sin egen blogg. Du skal linke til den hjemmesiden/bloggen hvor man finner bildene/stoffet! Hvis han har fulgt med i dataopplæringen på skolen vet han hva Åndsverkloven dreier seg om.

    Stor klem fra Toril

  12. Gro: Kanskje like så greit at bloggen ble slettet! Den 17 årige gutten fikk vel pepper så det holdt! Bloggen var respektløs, krenkende og motbydelig. Han som eide bloggen innså ikke hva han hadde gjort galt. Hvis han hadde fulgt med i timene så vet han reglene for bruk av bildet han lånte fra Voe sin blogg, og det samme gjelder bildene av Fritzl også.

    Jo da, Grynet har rett. Det er alt for mye mobbing og sjalusi på blogg.no. På blogg.no har de noe som heter for "toppliste", og særlig blant de yngre bloggerne er det om å gjøre å komme på den listen. Bloggere som Voe som ligger på 1.plass får dessverre pepper så det holder, og folk går over lik for å sverte henne!

    Jo da, blogspot er mye sikrere enn blogg.no. Vi som blogger på blogspot kan velge om vi vil kun la bloggere som er googlebrukere bare få kommentere, om vi ønsker at alle som vil skal få kommentere (også de anonyme), om vi vil lukke bloggene våre for inviterte lesere, og om vi ønsker kommentarkontroll på kommentarene som kommer inn. Vi må også verifisere mailadressen vår for å få åpnet en blogspotblogg.

    På blogg.no kan den som vil åpne en blogg, og man trenger ikke å oppgi riktig mailadresse en gang.

    Kanskje like greit av vi lever i vår egen lille verden her på blogspot!:)

    Bloggklem tilbake fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge