HVILKE ONDSKAPSFULLE MENNESKER FÅR SEG TIL Å SKYTE EN KATT MED HAGLE?

Jeg sitter med gråten i halsen når jeg leser slike nyhetsartikler som denne under:

 
 
http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/byneset-leinstrand/article1537309.ece
 
 
Hvordan er det mulig spør jeg? Jeg kjenner jeg blir fly hakke forbanna når jeg leser slike nyhetsoppslag! Hva er det som får folk til å mishandle en katt på denne måten? Skyte en katt med hagl? Slike folk kan ikke ha et eneste fnugg av empati og samvittighet for de små stakkars forsvarsløse dyrene som ikke har gjort noe galt! Det finnes overhodet ingen unnskyldning for slik bestialsk og ondskapsfull handling, og en slik handling er og blir utilgivelig i mine øyne!
 
 
Jeg tenker på de store smertene stakkars Prikken må ha etter den bestialske mishandlingen han ble utsatt for! Jeg tror de som mishandler katter på denne måten må ha en voldsom agresjon inne i seg. Det er ingen oppegående og normale mennesker som kan finne på å gjøre noe slikt!
 
 
Den/de som skjøt stakkars Prikken burde blitt anmeldt på flekken! Håper de finner den/de skyldige som skjøt ham!
 
 
Jeg vet ikke hvordan jeg hadde reagert hvis noen hadde utsatt noen av mine katter for en slik mishandling! Husker da vår huskatt Svartfot var 1 år gammel. Den gangen var han utekatt, og i nabolaget bodde det noen gutter i 10 – 12 års alderen. Jeg oppdaget at de drev og ertet Svartfot ved å stikke ham med en en pinne! Da jeg oppdaget det ble jeg så sint på ungene, og jeg spurte dem rett ut om de hadde likt hvis noen drev og stakk dem med en pinne. De ble kjempespake og gikk sin vei!
 
 
På meg virker det som om det blir mer og mer av slike fæle dyremishandlingssaker, men hva er det som driver folk til å utføre slike handlinger? Ren og skjær ondsakp vil jeg si! Kanskje noen av de som mishandler katter også sliter med sinne og agresjon, og tar det ut på en stakkars forsvarsløs katt! Dette blir bare spekulasjoner, men jeg engasjerer meg i kampen for katters rettferdighet!
 
 
Noen som utfører slike overgrep mot katter vil nok kanskje unnskylde seg med å si: “Det er jo bare en katt!” En slik unnskyldning holder ikke mål i det hele tatt, og det er den dummeste unnskyldningen jeg hører! Det er ikke bare en katt! En katt (uansett rase) er et likestilt levende individ med hunder! Folk sitt syn på katter, og da særlig synet på huskatter endres!Flere av slike mishandlingssaker mot katter er blitt utført av ubetenksomme ungdommer! Dette har det stått om i avisene! I fjor sommer var det en episode i Trøndelag hvor noen ungdommer satt og grillet. De fant ut at de helte tennvæske og tente på en forbipasserende katt som gikk for dem. Katten fikk selvsagt store brannskader, men den berget livet! I denne saken snakker vi om ungdommer som ikke eier et fnugg av oppdragelse! Det er foreldrenes ansvar å lære ungene sine hvordan man skal behandle dyr! Dette var en ungdomsgjeng, og de hadde sikkert drukket litt alkohol også, men det finnes ingenunnskyldning for å helle tennvæske og tenne på katten for det! Ungdommene ble selvsagt tatt for ugjerningen sin, men hva slags straff de fikk vet jeg ikke. Heldigvis var det vitner som hadde observert denne ugjerningen, og det førte til at ungdommene ble tatt!
 
 
Det er kjempesynd at politiet dessverre ikke har ressurser til å gjøre noe med slike saker når de får inn en anmeldelse i en dyremishandlingssak!
 
 
Nå er det på tide at politikerne i Norge gjør noe bedre rettighetene til dyrene, for det er alt for mange uansvarlige dyreeiere som ikkeskulle fått lov til å ha dyr! De som utsetter katter for slik mishandling skulle blitt fratatt retten til å ha dyr selv! Det skulle vært et strafferegister for dyrevernssaker! En ting er sikkert! Straffen for den/de som blir tatt i dyremishandling burde blitt mye strengere slik at det svir langt inn i sjelen!
 
 
Jeg reagerer med avsky når jeg leser slike nyhetsartikler om at en katt/dyr generellt har blitt utsatt for grov og stygg mishandling!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...