BILDER FRA GÅTUREN MIN 24.02.2015 :)

Tirsdag 24.02.2015 hadde vi et kjempefint og nydelig februarvær i Trondheim med sol og blå himmel. Det var perfekt for å ta bilder på trimturen min. Her skinner solen gjennom trærne 🙂

Tilfresset Kapell i kjempefint februarvær 🙂

Februarsolen skinner gjennom trærne 🙂

Ikke så mye snø i Trondheim i vinter heller.

Tre mot skyfri februarhimmel 🙂

Ikke så langt fra der vi bor har de laget en kjempekoselig park med treningsapparater, lekeapparater, fotballbane og en skøytebane om vinteren. Skøytebanen var rimelig tørrlagt nå ja.

Finalebanen like ved der vi bor 🙂

Trondheims gater snøfritt 🙂

Snøfritt i Trondheims gater 🙂

Snøfritt i gatene i Trondheim 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “BILDER FRA GÅTUREN MIN 24.02.2015 :)

  • Ofmariel: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine vennen 🙂 Vi har hatt noen kjempefine dager med sol og skyfri himmel, og det har vært påskestemning og mildt her 🙂 Kjenner jeg været i Trøndelag rett, så kommer det snøfall i mars. Vi er nok ikke ferdige med vinteren ennå nei!

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag, og ei kjempefin og og helg 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 1. Det var koselige bilder du deler med oss 🙂 Vi har ikke så mye snø oppe hos oss heller, og jeg er glad for det. Det er godt å slippe snømåking, og skrape is og snø av bilen om morgenen. Jeg håper det holder seg slik fremover, men litt snø kan vi få til påsken. Ikke så mye, men litt 🙂

  Du må ha en fin ettermiddag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Der dere bor så jeg at dere hadde mer snø enn oss. Jo takk du! Stiller meg i den takknemlighetsgruppen over å slippe å måke snø, og skrape is og snø av bilen 🙂 Jeg takker nei til mer snø, selv om jeg vet at vi kommer til å få både ett og to snøfall til før våren kommer.

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Joy: Tusen takk for det! Jeg elsker våren, og ønsker våren velkommen 🙂 Vet jo at det kan komme snøfall eller to før våren kommer, men vil ikke, vil ikke, vil ikke ha snø!

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

  • Moffeliten: Tusen takk for det! Jeg er helt enig. Vi må nyte hver eneste soldag vi har, for det er kjempeherlig følelse og stemning 🙂 Jeg vil gjerne ha vår nå, og takker nei til mer snø, selv om jeg vet at vi i Trøndelag kan få mer snøfall i mars.

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Trivelige og lekre bilder som er en fryd for øyet å se 🙂 Bildene av solen var lekre, og jeg likte solbildet nummer tre 🙂 Det er jo rene vårstemningen hos dere jo 🙂 Dere bor sentrumsnært, og jeg regner med det er mer snø oppe på Byåsen.

  Vi har vel omtrent like lite snø som dere. Jeg savner ørlite mer snø, for jeg savner litt skiføre. Blåser det hos dere i Trondheim? Vi har hatt vind hos oss.

  Fin, fin kveld til deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Ja vi har hatt noen kjempefine februardager med sol og blå himmel, og det var rene påskestemningen. Fuglene satt i trærne og kvitret 🙂 Det er mer snø på Byåsen enn hos oss, men ikke så mye.

   Synes det er helt greit med lite snø, og særlig med tanke på min mor, og at hun er så dårlig til beins. Det er lettere for henne å komme seg ut når det ikke er så mye snø. Søsteren min og jeg bukker og takker for lite snø 😀

   Jo da vi har hatt vind vi også, men det var mer i januar og februar i fjor.

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og og helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene e

 3. Kerr fine bilda og hærregud æg får påskestening når æg ser på det fine være dokker har 🙂 Vi har nok meire snø enn ka dokker har men i sentrum her e det heller ikkje så mye snø. Der æg bor har vi meire snø.

  Æg likt bildan din godt 🙂

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! I høyden her også f.eks. på en plass som heter Byåsen har de mer snø enn hos oss. Jeg er bare kjempeglad for at det er lite snø, og ønsker ikke mer snø. Vi kommer nok til å få et snøfall eller to i mars. Det er typisk marsvær hos oss.

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. Veldig hyggelige og fine bilder du har tatt. Det er jo påskestemning hos dere jo;=) Sol fra blå himmel er drømmeværet i påsken hvis du er på fjellet. Jeg ser for meg appelsin, kakao og sjokolade;=)

  Hihihihi;=) Jeg ser litt snø på noen av bildene dine jeg, men den så litt skitten ut.

  Ha en fin og god kveld;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene på bildene mine vennen 🙂 Vi har hatt noen kjempefine dager med sol og blå himmel. Det har vært påskestemning hos oss, og fulgene satt i trærne og kvitret og sang 🙂

   Appelsin og kakao er påske ja <3 🙂

   Det er mer snø f.eks. i Bymarka i Trondheim, men de sier det er ok skiføre 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge