BLOGGOPPDATERINGER MED BILDER :)

Vi har kommet til 03.03.2015, og det er den aller siste vintermåneden! Som trønder vet vi godt at det kan komme et par snøfall i mars før vi kan se at våren er rett rundt hjørnet. Selvfølgelig blir vi skuffet, men snøen som da kommer hjelper til å smelte bort den snøen som allerede ligger fra før.

Vi går mot vår 😀 Det er kjempeherlig å tenke på 🙂 Vi har det lyst frem til 

På søndag blåste det kraftig hos oss, og jeg kjenner noen som var på vei med fly fra Gardermoen til Trondheim. De hadde hatt en litt vel heftig tur med kraftig turbulens da de skulle lande på Værnes. Det var folk som hylte ombord i flyet. Flyet avbrøt landinga, og satt nesen oppover igjen. Hun ene kunne fortelle at han ene flyverten sa at den landingen flyet hadde på Værnes på søndag var av hans topp 5 over verste landinger.

Jeg er kjempeglad for at jeg ikke var på det flyet. Huff, og huff! Jeg liker ikke turbulens når jeg flyr, og det har jeg opplevd storm i kastene ved innflyging til Værnes en gang for mye! Jeg har aldri vært så redd som jeg var den gangen. 

Hvis jeg må fly så flyr jeg, men om vinteren tar jeg heller toget nettopp med tanke pga at det er for j… å lande på Værnes. De sier Værnes er det absolutt verste flyplassen å lande på når det er vind. 

I går og i dag har vi hatt fint vær. Jeg var ute på min daglige trimtur, og da skinte solen kjempefint, og det var et typisk påskevær 🙂 

I kveld er det korøvelse med Heimklang. Til helgen som kommer skal vi synge på to arrangementer. Fredag 06.03.2015 skal vi synge på årsmøte i Coop Sør-Trøndelag, og 12 stk fra koret skal bistå med å servere gjestene med middag og kaffe etter vi har sunget. Dette oppdraget får vi betalt for 🙂 Kjekke penger å ha med seg i korkassa 🙂

Lørdag 07.03.2015 skal vi være med på Sjetnekoret sin sangertreff sammen med 4-5 andre kor. På festen skal alle korene synge for hverandre, det blir middag, kaffe og drikke til maten. I tillegg med blir det dans til levende musikk. Jeg gleder meg 🙂

Det andre koret hvor jeg synger i skal ha øvingshelg 07.03-08.03.2015. Da skal vi øve mer på Mozart til konserten vi skal ha i september, og vi skal øve på det vi skal synge på landssangerstevnet på Levanger i juni. Selvsagt krasjer landssangerstevnet på Levanger med sangerstevnet til Norges Korforbund Sør-Trøndelag. Selv kommer jeg til å være med på midnattskonsert med Trønderkor på Levanger, og etter konserten setter jeg meg i bilen og kjører opp til Oppdal for å bli med på sangerstevnet der med Heimklang. Noen ganger må man bare dele seg i to, for man skal være to steder samtidig 🙂

I morgen onsdag 04.03.2015 er det årsmøte i Heimklang. Dit skal jeg. Synes det er viktig å være med på årsmøtet. Vi har som i alle organisasjoner de som kritiserer og kritiserer koret, men noen av de som har lett for å kritisere møter aldri opp på medlemsmøter eller årsmøter. Dette blir også sagt at det er viktig at så mange som mulig møter på årsmøtet, nettopp for å si sin mening. Derfor synes jeg det er kjempeviktig å møte på et årsmøte i en organisasjon, for da er man med og påvirker koret gjennom å gi sin stemme, og si hva man mener. Det som fattes av vedtak på årsmøte er det vi kormedlemmene ønsker 🙂

Tenkte å legge ut noen bilder fra gåturen min i dag 🙂 Håper dere liker dem 🙂

 

 Kjempefin sol ute i dag 🙂

Ikke så mye snø på gatene i nærheten der vi bor 🙂 

Ikke så mye snø i denne gaten heller 🙂 

Samme gaten som bildet over sett andre veien 🙂

Jeg fant, jeg fat en snøflekk 😀

Kjempefin sol, og påskestemning i Trondheim i dag 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “BLOGGOPPDATERINGER MED BILDER :)

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene om bildene mine 🙂 Jeg falt for dette bildet jeg også, for jeg syntes lyset ble så spesielt på bildet der 🙂

   Ønsker deg en kjempefin ettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Kjempekoselig tilbakemelding på bildene mine. Hvis jeg får være ærlig likte jeg også godt det bildet av solen, for lyset på ble så spesielt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin ettermiddag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 1. Flotte bilder med masse vårstemning i 🙂 Jeg skjønner hvorfor du fikk mange “likes” på bildet av solen som du delte på facebook i går, for nettopp dette bildet er det fineste bildet på lenge du har delt med oss 🙂 Sollyset var fint å se på.

  Det ser ut som om du har en travel uke med dine gjøremål. Jeg tenker på å dra å trene i ettermiddag, og jeg har som mål å trene to til tre ganger i uken.

  Du må ha en fin ettermiddag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Vi har det nå kjempefint nå i Trondheim, og jeg ble overrasket når så mange likte bildet der. Det var det bildet som fikk flest likertrykk på facebook og på instagram, og det var kjempegøy 🙂

   Uken her er maratonuke, men det er kjempegøy, og jeg gleder meg til helgen med korsang fredag, lørdag og søndag 🙂

   Flinke deg Irene! Skal ut å gå en tur i morgen igjen, og det er kjempeherlig å gå tur når været er så fint som det er 🙂

   Ønsker deg en kjempefin ettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kerr koselig innlegg og fine bilda 🙂 Æg får følelse av vår når æg ser bildan din, og æg glæda mæg tel våren kommer.

  Æg ønska dæg en fin ettermiddag 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Kjempekoselig å få slike tilbakemeldinger, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Jeg også gleder meg kjempemasse til våren, for jeg elsker vår! Vi har hatt det fin i Trondheim noen dager nå, og det har vært godt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 3. jeg opplevde turbulens sist vi kom fra Stavanger og det var skremmende.
  fredag reiser jeg til filipinene og jeg håper at det blir ikke mye vind.
  Joy recently posted..Today!My Profile

  • Joy: Huff turbulens er ikke morsomt. Det har jeg også opplevd. Mannen min og jeg kom fra katteutstilling ved Gardermoen for noen år siden, og da hadde vi kattene i reisebagen under setet foran. Kapteinen sa at det var mye turbulens på vei opp fra Gardermoen til Trondheim, og vi var forberedt på det. Selv turbulensen var helt grei nok den, men innflyvingen til Værnes var et mareritt. Huff, og huff! Det humpet og ristet, og jeg var livredd. Folk satt og gråt ombord i flyet. Mannen min holdt meg i hånda, og jeg var livredd.

   Da vi landet fikk vi høre at alle flyvinger til Væres var innstilt pga orkan i kastene. Tror jeg aldri har vært så glad for å gå av flyet som jeg var den gangen, og jeg var skjelven et godt stund etterpå 🙂

   Håper dere får en fin flytur til Filipinene 🙂 God tur, og kos deg så mye <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge