TIRSDAGSOPPDATERING :)

Hvor i alle dager er dagene blitt av? På lørdag har vi kommet til midten av den januar måned. Vi har et nytt år med nye muligheter 🙂 Muligheter jeg håper og ønsker alle kan bruke til noe positivt!
 
 
Akkurat for tiden er jeg sykemeldt! Jeg har forkalkning og betennelse i høyre skulder, og jeg er søkt inn til operasjon i skulderen. Siden jeg er avhengig av friske hender ville ortopeden operere meg, og han mener jeg skal bli bra. Jeg går til fysioterapeut, og der får jeg også akkupunktur. Aller først må jeg igjennom en operasjon hvor jeg skal fjerne forkalkning inne i albueleddet. Ortopeden mener jeg vil være ferdigbehandlet før sommeren 🙂
 
 
Savner pianoelevene mine kjempemasse, og også korsangerne mine! Jeg får ukentlig oppdatering fra pianolærervikaren og hun som er dirigentvikar for meg. Det kribler i kroppen etter å begynne å begynne på jobb igjen!
 
 
Dagene går likevel unna. Jeg leser og jobber med masteroppgaven min i musikkvitenskap. I kveld begynner koret hvor min mann og jeg syner, og på torsdag begynner kirkekoret hvor jeg synger.
 
 
På GF’n til katteklubben i november ble jeg valgt inn som sekretær i katteklubben jeg er medlem i, og i månedene framover vil bli brukt til å planlegge utstillingen klubben skal arrangere 16.04 – 17.04.2011 🙂
 
 
Lørdag 15.01.2011 skal vi i katteklubben ha nyttårsfest, og neste lørdag er det nyttårsfest i koret 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse 🙂
 
 
I dag er det ca. minus 6 grader hos oss, og det er oppholdsvær. Jeg foretrekker en stabil vinter slik vi har har hatt hittil i vinter fremfor de vintrene vi har hatt mer enn nok av her hos oss de siste årene med snø, regn og holkeføre! Kjenner at jeg lengter etter vår, sommer, sol og varme 🙂 Jeg er over hodet ikke et vintermenneske, og det har jeg aldri vært heller! Mine favorittårstider er vår, sommer og tidlig høst 🙂 I sommerferien har vi bestemt at vi skal reise til Malaga. Min søster, hennes mann og min yngste nevø har leid seg et hus der nede, og vi skal være der sammen med dem. Jeg har aldri vært på den siden i Spania før, og gleder meg til å se Malaga. Vi har bestilt oss billigbilletter med Norvegian til Madrid. Der kommer søsteren, hennes mann og min yngste nevø og henter oss 🙂 Det skal bli kjempedeilig å reise til sol og varme 🙂
 
 
Akkurat nå har abyssinerhunnkatten vår Nadina løpetid, og planen er å pare henne i april. Jeg gleder meg, og jeg kjenner jeg er så kattungesyk 🙂 Det er jo 2 år siden jeg hadde kattunger sist. Stakkars kastratene får virkelig gjengjelde for Nadina sin løpetid, og da særlig Aros. Nadina forfølger ham unasett hvor han går. Til slutt biter han henne i nakken, men der stopper det også opp for ham! Virker som det brått går ned et hjernteppe for hva han skal gjøre videre! Så ser han på oss med spørrende blikk, akkurat som om han sier: “Hva skal jeg gjøre nå da?” Nadina på sin side blir irritert over kastraten Aros som ikke kan gjøre jobben sin på en skikkelig måte 🙂
 
 
I dag har jeg også sittet og sett på hva slags utstillinger som jeg skal melde på kattene mine på i løpet av 2011. Første utstilling blir Trønderkatten sin årlige utstilling, deretter Østersund, skal også delta på KKMN sin utstilling, Kristiansund og en utstilling til før jul 2011. Alt avhenger hvis Nadina blir drektig og får kattunger. På Trønderkatten sin utstilling kan Nadina ta sin Grand International Premier tittel.
 
 
Jeg har mye å se fram til i 2011 🙂
 
 
Ønsker dere en kjempefin tirsdag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “TIRSDAGSOPPDATERING :)

 1. Nydelig bilde av lille Blondie og Nadina;=) Vi har løpetid på to av våre hunnkatter vi. Hun ene er mere høylydt enn hun andre. Vi skal ikke pare dem i år, men i 2012.

  Huff da! Skulderen din høres ikke god ut. Søsteren min er operert i skulderen, og hun ble helt fin igjen!

  Du MÅ komme til Østlandet i løpet av våren som du nevnte! Det blir koselig å treffe deg igjen;=) Jeg kan treffe deg i byen etter jobben, og det tar meg 30 – 40 minutter med toget inn til Oslo.

  Ha en fin ettermiddag, vennen.

  Stor klem fra Catzy

 2. Så søtt bilde av bestevenninnene. Koselig 🙂

  Og trist med skulderen din da 🙁 særlig siden du også er avhengig av den i jobbsammenheng.
  Bra du har nok å gjøre mens du går sykmeldt. Mange som går på "veggen" i sånne perioder…hehe. God bedring ihvertfall 🙂

  Hørtes deilig ut med Madrid ferie. Jeg og Kjell har flyskrekk, så på oss blir det en Sverigetur som "vanlig".

  Komiskt med Aros…haha. Måtte bare flire da jeg leste det avsnittet. Lykke til med parringen av Nadine. Det blir spennende å følge med på for oss blogglesere også 🙂
  Kanskje kattungesyken blir smittsom 😉

  Ønsker deg en god onsdagskveld videre og kos deg på festen på lørdag 🙂

  Bloggklem Gro

 3. Kattene dine er så søte =)

  Masse lykke til med operasjon og god bedring, håper du kommer i form igjen. Fryktelig kjedelig å gå sykemeldt, vært det i to mnd nå…
  Men så flott at du har en ferietur å se frem til, det er godt!

  Håper du får en koselig helg! =)

 4. Helledussen så søtt bilde av Blondie og Nadina:) Tyedelig å se at de er gode venner.

  Vond skulder høres ikke godt ut:( Du må bare ta tiden til hjelp. Jeg håper du får tatt operasjonen fortest mulig slik at du slipper å vente så lenge. Det er så kjedelig å være sykemeldt. Jeg var sykemeldt pga ryggen for et par år siden, og jeg holdt på å gå på veggen.

  Fint du er aktiv og har noe å holde på med. Det verste som kan skje er at man setter seg ned og synes synd på seg selv.

  Jeg stikker innom deg fredag før jeg begynner på jobben, for jeg har ettermiddagsvakt, og da passer deg godt med en kopp kaffe før jeg begynner, og vi får litt tid til å prates litt mere.

  Du får ha en fin dag videre.

  Stor klem fra Irenesola

 5. Søte Blondie og Nadina!:) Herlig bilde av dem.

  Huff og huff! Du må bare ta det med ro. Jeg håper du får tatt den operasjonen fort slik at du slipper å vente så lenge.

  Ha en fin kveld.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 6. Tusen takk for det!:) Ja, med to hunnkatter i løp har dere mye humor å se på vil jeg tro!:)

  Nå har jeg fått time til operasjon for venstre albuen 11.02.2011, og i månedsskifte april/mai vil jeg bli operert i skulderen. De vil få albuene bra før de tar skulderoperasjonen.

  Ja, jeg kommer helt sikkert ned til Østlandet i februar/mars, og selvfølgelig skal vi treffes!:)

  Ønsker deg en kjempefin søndags ettermidag.

  Stor klem fra Toril

 7. Gro: Tusen takka for det!:) Jeg sier som du sa i blogginnlegget ditt at en skulle hatt fotoapparatet i baklommen slik at man kan ta det frem når man har et kjempeherlig motiv, men før man har rukket å hente kameraet har kattene skiftet stilling.

  Nå har jeg endelig fått time til operasjon for venstre albue 11.02.2011, og skulderoperasjonen blir i månedsskfite april/mai. De ønsker å få albuen bra før jeg tar skulderoperasjonen.

  Vi gleder oss til å reise til Spania i sommer!:) Da er vi sikret en uke med sol og varme!:)

  He, he, he!:) Ja, det er kjempekomisk å se Aros når hjernteppet ramler plutselig ned for ham. Det er som en rullegardin som plutselig trekkes for.

  Ønsker deg en kjempefin søndags ettermiddag!:)

  Bloggklem fra Toril

 8. Myrte: Tusen takk for det!:) Ja, det er kjempekjedelig å være sykemeldt, men jeg får likevel dagene til å gå fort! Jeg får jo øvd på fløyta, for da holder jeg hendene slik at ikke skulderen blir vond, og jeg får også lest masse pensum til masteroppgaven. I tillegg har jeg en god del papirarbeid gjennom sekretærjobben i katteklubben. Hvis jeg ikke hadde noe å gjøre ville jeg kanskje blitt ganske så sprø!:) Kan forresten ikke bli noe jeg er!:)

  Ønsker deg en kjempefin søndags ettermiddag!:)

  Bloggklem fra Toril

 9. Irenesola: Tusen takk for det, Irenevennen!:) Jeg liker å ta bilder av kattene mine, og jeg har fått kjempegode tips fra venner i rasekattmiljøet for hvordan jeg kan gjøre bildene bedre.

  Jeg skal nå opereres i venstre albue 11.02.2011, og de vil at jeg skal bli bra i den før jeg tar skulderoperasjonen. Den vil bli i månedsskfite april/mai.

  Kjempekoselig at du kom innom på fredag, og det var kjempekoselig å sitte over en kopp kaffe å prate!:)

  Ønsker deg en kjempefin søndags ettermiddag!:)

  Stor klem fra Toril

 10. Mona Elisabeth: Tusen takk for det, Monavennen!:)

  Ja, jeg må pent det. Heldigvis får jeg til å spille fløyte, for da holder jeg armene slik at skulderen ikke blir vond. Har mer enn nok å gjøre nå som jeg er sykemeldt. Leser masse pensum til masteroppgaven, har styrearbeid å jobbe med gjennom katteklubben og er på kor to kvelder i uken!:) Dagene går kjempefort!:)

  Ønsker deg og familien din en kjemepfin søndags ettermiddag!:)

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge