KJEMPEKOSELIG HELG MED GAMLE KLASSEVENNER, OG NYE VÅRBILDER :)

Helgen som nylig er over var kjempekoselig 🙂 Lørdag 14.03.2015 om kvelden møttes vi en gjeng fra klassen på barne- og ungdomsskolen på en restaurant i Trondheim. Det var kjempekoselig 🙂 Vi pratet og mimret masse, og det ble mye latter 🙂 Tilsammen var vi 13 stk som var samlet, og vi ønsker å gjøre dette til en fast tradisjon en gang i året.

Selv har mange kjempegode minner fra klassen min fra barne- og ungdomsskolen, og vi hadde det kjempegøy sammen. I friminuttene på barneskolen hoppet vi strikk, hoppet langtau, holdt på med balleker og sangleker.

På ungdomsskolen ble vi vel etter hvert en pøbelklasse 😉 Vi hadde en lærer som egentlig var altfor snill, og han fikk ikke kustus på noen av villbassene i klassen. I klassen vår var det en gjeng som skulket, røykte, drakk og ga blanke i skolearbeid, mens den andre gjengen  ville lære noe, gjorde lekser og møtte opp til timene. Selv var jeg den eleven som gjorde lekser, møtte opp til timene, jeg drakk ikke og jeg røykte ikke. Gikk ut med bra karakterer, og hadde nok poeng til å komme inn på de videregående skolene jeg ønsket. Selv om klassen på en måte var delt i to var det ingen mobbing i klassen, og alle tok vare på hverandre, og beskyttet hverandre. Jeg husker noen av guttene (som ikke var mors beste barn). De beskyttet oss jentene hvis noen prøvde å gjøre noe mot oss 🙂 Vi måtte få en av de strengeste lærerne på ungdomsskolen som faglærer for å holde kustus på oss, og i de timene var det ikke mye prating. Jeg tror vi trengte en slik lærer for å holde oss i ørene 😉

De som var tilstede på sammenkomsten vår sa at de hadde gode minner fra klassen, og de som hadde kommet ny inn i løpet av de 9 årene fortalte at de ble godt tatt i mot av oss. Vi var flinke til å ta vare på de nye elevene som kom inn i klassen, og det var kjempekoselig å høre at de fremdeles i dag følte at de ble godt ivaretatt i klassen vår 🙂 

Meg selv sammen to av mine klassevenninner fra barne- og ungdomsskolen på restauranten hvor vi spiste 🙂

Her er vi “unge” klassevenner samlet på Frati 🙂 Ser bare ungdommer på dette bildet jeg 🙂

16.03.2015 spanderte min kjempesnille mor middag på mannen min og meg på China House 🙂 Her er strålende ettermiddagssol 🙂

Jeg syntes dette spiseunderlaget på China House var kjempefint at jeg måtte ta et bilde av det 🙂

Mandag 16.03.2015 laget jeg ny forsyning med hjemmelaget smoothie 🙂 

I smoothien min bruker jeg 1 – 1/2 spiseskje med cocosa. Cocosa er kjempebra for forbrenningen, for håret, for fordøyelsen, og jeg anbefaler dere å prøvde dette i smoothien 🙂 

Mandag 16.03.2015 var jeg ute på min trimtur, og kattlabbene har kommet mer og mer ut den siste uke siden været har vært så fint som det har 🙂

Det våres i Trondheim 🙂

En del vårblomster har også kommet frem etter vinterdvalen 🙂 

Denne uken har jeg spillejobb på fløyta i to begravelser på fredag, og jeg ligger bra an i rute med øving til de to begravelsene der 🙂

Til helgen er en av planenen bading av katt. Til helgen er det 1 uke til Trønderkatten sin utstilling, og en abyssiner skal bades 1 uke før utstilling. Det er bare Nadina som skal være med på utstillingen, og ergo bare hun som skal bades. Hysj…. Ikke si noe til henne 😀 I går kveld klippet vi klørne på Dixie og Nadina. Det var på høy tid, for det var nesten mordvåpen 🙂

I kveld er det korøvelse med koret hvor mannen min og jeg synger i, og det blir kjempekoselig 🙂 Vi har ikke noen spesielle sangopptredener før sangerstevnet vi skal delta på i juni, og det er litt godt med en rolig vår for oss nå etter en travel høst (høsten 2013), en nokså travel vår (våren 2014), og en travel høst (høsten 2014). 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “KJEMPEKOSELIG HELG MED GAMLE KLASSEVENNER, OG NYE VÅRBILDER :)

  • Mjiaow: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine. Synes bilder sier mer enn tusen ord, og bilder skaper stemninger.

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 1. Ser ut som du kosa deg og helga ble vellykka! Et stort smil hele jenta jo. Godt å se.

  Som vanlig blir jeg glad av å besøke bloggen din, har virkelig sansen for den. Bildene gir mening og komplementerer dine ord.

  Jeg håper du kan tilgi meg at jeg har skrevet en anbefaling av din blogg, uten å spørre om lov, og kopiert link til bloggen din i min siste blogg. Jeg syns flere skal få øynene opp for din blogg for den er rett og slett koselig og voksen 🙂

  Lykke til på fredag med spilling!

  Stor bloggklem fra meg, ha en fin dag 🙂
  lillja recently posted..Noe for deg?My Profile

  • Lillja: Ja det var kjempekoselig å treffe gamle kassekamerater, og vi mimret, lo og pratet masse 🙂 Klassekamerater fra barne- og ungdomsskolen er jo de man hadde som venner i barne- og ungdomsårene.

   Tusen takk for det! Blir helt rørt jeg! Det motiverer meg kjempemasse til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere! Synes mange ganger at bilder sier like mye som ord 🙂

   Jeg ble kjemperørt over innlegget du hadde skrevet! Tusen, tusen hjertelig takk, og det satte jeg kjempestor pris på <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke videre 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Artig å se bildene dine snuppa;)) Og det ser ut som om dere hadde det artig. Det er artig å treffe igjen gamle skolekamerater som man har mange minner med i løpet av 9 år. Jeg tror jeg drar kjensel på ei som blogge på Hoemshøgda? Og jeg drar kjensel på flere fjes av skolekameratene dine. Men kommer ikke på navnene.

  Skal si dere har fått tidlig vår i Trondheim i år. Jeg hører mamma, pappa og søstrene mine forteller det. Det kom litt snø hos oss i dag. Men den blir ikke liggende så lenge.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Voksne kranglefanter i 40 – 55 års alderen på blogg…. Pinlig.My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen! Det er kjempekoselig å treffe igjen gamle klassevenner, og vi mimret, snakket og lo av forskjellige historier som folk husket.

   Ja det gjør du nok sikkert siden du selv bodde der. Noen var faktisk lik seg selv på en prikk som de var da vi gikk på barne- og ungdomsskolen. Guttene spanderte vin/øl på oss jentene, og likør/konjakk til kaffen 🙂 Kunne ikke huske gutta så spandable da vi gikk på skolen 🙂 He, he, he 😀

   Våren har kommet langt hos oss i år, og hoggormen har faktisk kommet ut av dvale. Det kan være litt skummelt med tanke på skituristene som evt. skal sette seg i solen å raste.

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Veldig koselige og fine bilder;=) Det høres ut som om dere hadde det veldig hyggelig på middagen for dere i klassen din fra barne- og ungdomsskolen;=)

  Vi hadde 25 års jubileum for klassen min fra barne- og ungdomsskolen, og etter dette har vi valgt å ha treff annet hvert år. Det er veldig hyggelig;=) I klassen jeg gikk i var vi 28 elever, De fleste bor på Østlandsområdet med familie, barn og barnebarn. Jeg tror vi verdsetter og treffes oftere når vi blir eldre, for klassevennene fra barne- og ungdomsskolen er jo de første ordentlige vennene vi har i barne- og ungdomsårene.

  Vårbildene dine var veldig nydelige, og jeg kjenner duften av vår når jeg ser på dem;=)

  Ha en fin ettermiddag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine, og det motiverer meg som du vet til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Vi hadde en kjempekoselig kveld, og det ble mye prating, mimring og latter 🙂 Mange hadde jo historier om hverandre, og noen husket kanskje litt for godt 😀 Vi har bestemt oss for å gjøre dette til en fast tradisjon hvert år nå, og det blir kjempekoselig 🙂

   Det tror jeg også at vi gjør, og det snakket vi også om, for det er jo det første sosiale nettverket man knyttet i 9 år 🙂

   Våren her i Trondheim har kommet langt i år, og det ble observert hoggorm i Bymarka 16.03! Det er tidlig det, og så tidlig har de aldri observert hoggorm før.

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Kerr fine bilda og kerr koselig å træffe gamle vænna igjen etter nån år 🙂 Æg ser at dokker hadd det koselig førr det e en munter gjæng på bildan 🙂

  Vi har hatt 10 og 20 års jubileum vi men ikkje nåkka etter det. Det bor mang av dæm æg gikk på barneskola her men mang mått tel andre bya førr å studere og har fløtta tilbake etter studian sin. Æg fekk jo tatt mine studia her.

  Vårbildan din va knallfin å sjå. Du e så flink å fotografer og æg kosa mæg når æg ser bildan din 🙂

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Bloggklem fra mæg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge