Get Adobe Flash player

EKTE KATTEKJÆRLIGHET OG VENNSKAP MELLOM KATTER <3 :)

Kosepusene Dixie Rose og Elvis er blitt kjempegode venner <3 <3 Dixie har faktisk adoptert Elvis som sin egen kattunge <3 🙂 Hun går og lokker på ham slik en kattemamma lokker på kattungene sine 🙂 Mammahjertet mitt smelter fullstendig <3

Elvis slapper av i nærheten av Dixie 🙂 Han er blitt helt avhengig av henne 🙂

Dixie synes det er kjempeviktig at Elvis er ren og pen 🙂

Dixie og Elvis slapper av sammen i sofaen 🙂

To avslappede og gode venner Dixie Rose og Elvis <3 🙂

Er det rart at hjertet mitt smelter fullstendig når kattene er så kjempegode og omsorgsfulle mot hverandre? Svaret mitt er nei! Vi mennesker har mye å lære av dyrene 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to “EKTE KATTEKJÆRLIGHET OG VENNSKAP MELLOM KATTER <3 :)”

 • Ååååh. Det er godt å ha noen å kose med. Elsker kattebildene. Tenk om vi mennesker kunne være like snille med hverandre <3
  Moffeliten recently posted..Trenger hjelp; Hva skal jeg kjøpe?My Profile

  • Moffeliten: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 De er så kjempeherlige alle tre, og de har jo hver sin kjempeherlige personlighet <3 <3 <3 🙂 Elsker hver og en av dem <3

   Ja enn om vi mennesker kunne være like snille med hverandre. Da hadde det ikke vært krig og uvennskap i verden.

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 • Irene:

  Så fin og kjærlighetsfull video <3 Jeg sitter med tårene i øynene mine, for Dixie og Elvis ser så gode ut med hverandre <3

  Fine og kjærlighetsfulle bilder også 🙂 Jeg må si meg enig med Moffeliten. Enn om vi mennesker hadde vært så snille med hverandre <3

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte innlegget mitt 🙂

   Jeg blir også rørt til tårer når jeg ser hvor snill og god Dixie er med lillegutten <3 🙂 Hun oppfører seg akkurat på samme måte som når en kattemamma lokker på sine kattunger, nemlig å kurre med en kurrelyd <3 🙂

   Jeg er helt enig. Hadde vi mennesker vært som dyr ville det ikke vært uvennskap, krig og sjalusi i verden.

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Åhhhh helledussen så søt video av Dixie og Elvis;)) Og så nusselige bilder også;)) Når jeg ser slike søte videoer blir jeg rørt;))

  Ha en fin ettermiddag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Omfariel
  Ofmariel recently posted..Skjerp dere ansvarsløse og dobbletmoralistiske mødre til tenåringsjenter for hvilke signaler dere sender utMy Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Første gangen Dixie begynte å vaske og stelle Elvis ble jeg så kjempeglad og rørt til tårer at du aner ikke. Dixie er jo så kjempeglad i Elvis, og hun lokker på ham, vasker og steller ham. Ingenting er så kjempeherlig som når dyr er gode venner, og tar godt vare på hverandre <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Siri Elise:

  Hærregud førr noen skjønne bilda og en skjønn video <3 Æg sei det samme som ho Moffeliten og ho Irene enn om vi mænneska kunn vær så snill med hværandre. Når dyr klar det så skal vi mænneska også klar det.

  Æg blei i godt humør av innlegget ditt 🙂

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Jeg er helt enig, for vi mennesker har kjempemasse å lære av dyrenes kjærlighet til hverandre. De fordømmer ikke, de bryr seg ikke om andres utseende, og de gjør opp en gang for alltid for så å være ferdig med det.

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr og stor bloggklem fra Toril og kattene

 • Veldig nydelig video, og nydelige bilder av hjerteknuserne dine;=) Videoen og bildene lyser langt av kjærlighet som er til å bli varm om hjertet av.

  Det er sikkert veldig godt for Elvis å ha Dixie som god venn.

  Ha en fin fredags kveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar vennen! Kjempekoselig at du likte videoen og bildene mine 🙂 Elvis og Dixie er kjempegode venner, og de to er avhengige av hverandre. Dixie går rundt og lokker på ham, og hun har en kurrelyd som når en kattemamma lokker på sine små kattunger. Jeg blir kjemperørt når de ligger og slikker og vasker hverandre. Dixie er jo blitt som en kattunge selv, for hun leker også med lekemusene nå 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Så fine bilder! De er jo så søte:) Ha en fin helg <3

  • Emelie Christina: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Kjempebra at det gikk så fint på utstillingen med dere i dag 🙂 Ble kjempeglad da jeg leste det på facebook 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats