ENDELIG KOM SOMMEREN TIL OSS BLÅFROSNE TRØNDERE :)

Mandag, ny uke og nye muligheter 🙂 Nå har jeg endelig sommerferie, og det er kjempegodt 🙂 Selv om jeg har sommerferie fra kor og korsang, har jeg fått spillejobber på tverrfløyta i bryllup og begravelser. Slike spillejobber takker jeg selvfølgelig ja til 🙂

Ingenting er som å våkne uthvilt, stå opp, kose seg med en kopp kaffe, frokost og høre på NRK P1 på Reiseradioen 🙂 Reiseradioen på NRK P1 = sommer 🙂

Ute skinner solen fra en skyfri himmel, og det kan bare ikke bli bedre 🙂 Endelig var det vår tur i Trøndelag å få se solen, og ikke minst få kjenne sommervarmen 🙂 Vi får bare nyte den, for det er meldt regn resten av uken.

Jeg håper alle har hatt en fin og god helg? Helgen har vært kjempefin for min del 🙂

Lørdag formiddag 20.06.2015 tok mannen min og jeg min mor med ut på en kjempekoselig kafé som ligger ved Ringvebukta i Trondheim 🙂 Kafeen heter “Sponhuset”, og det kommer av at bordkledningen på huset er i spon. Ringvebukta er en populær badeplass om sommeren. Det var en del folk der, men ikke overfylt.

Min mor, mannen min og jeg koste oss med en kopp kaffe, og den beste eplekaken jeg noensinne har smakt 🙂 Det var epler i kaka! I tillegg pinjekjerner som pynt 🙂 Vi koste oss et par timer på Sponhuset, og været var så fint at vi kunne sitte ute ved et av bordene og benkene i hagen 🙂

Når først solen og godværet fant ut at det skulle ta turen til oss Trøndere må man bare slippe det vi har i hendene å nyte sommerdagene for fult, for vi vet av erfaring at godværet kan være slutt etter et par dager.

Om kvelden 20.06.2015 møtte mannen min ei venninne av oss og hennes datter i Korsvika. Korsvika er også et populært badested om sommeren når været er bra. Det er små viker med strand hvor man kan sole seg, og det er en stor gressbakke hvor man kan slå seg ned på gresset 🙂

Da vi kom til Korsvika var det en del folk der, og folk koste seg i solen. Noen dristet seg ut i sjøen for å ta et bad. Vi grillet, koste oss, pratet og spilte badminton 🙂 Vi hadde en kjempekoselig kveld ettermiddag og kveld 🙂

I går 21.06.2015 om ettermiddagen dro vi på en Italiensk restaurant sammen min og og spiste. Det var kjempekoselig 🙂 Været var kjempefint, og vi satt utendørs og spiste. Etter vi hadde spist middag kjørte vi min mor hjem, og vi satte oss på verandaen hennes hvor vi koste oss med kaffe og is 🙂

En ting er sikkert, og det er at det var kjempeherlig å få kjenne solen og sommervarmen etter flere uker med grått og fuktig vær 🙂

 

Området ved Ringvebukta i Trondheim 🙂

Ringvebukta i Trondheim 🙂

En del folk hadde tatt turen til Ringvebukta 🙂

Området ved Ringvebukta 🙂 Ringvebukta ligger langs en tursti som heter for Ladestien 🙂

Sponhuset som også er en kafé hvor de selger hjemmelagede kaker og vafler 🙂

Sponhuset hvor bordkledningen på huset er dekket av spon.

Ikke noe smaker så godt som en kopp kaffe ute i frisk luft 🙂

Denne eplekaken var noe av den beste eplekaken jeg noensinne har smakt 🙂

Sommergrønne trær og skyfri himmel 🙂

Sommergrønne trær og skyfri himmel 🙂

En stubbe ute i hagen på Sponhuset 🙂

Jeg koser meg ute i det kjempefine sommerværet 🙂

En løvetann med et insekt på 🙂

Avblomstret løvetann.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “ENDELIG KOM SOMMEREN TIL OSS BLÅFROSNE TRØNDERE :)

 1. Åhhhh å fine og sommerlige bilder snuppa mi;)) Fint bilde av deg;)) Kost innlegg du har skrevet.

  Jeg slapper av jeg også. Og jeg nyter sommerferien. Nå har jeg begynt å pakke. For vi reiser ferie i en uke til London på lørdag;)) Jeg gleder meg;))

  Vi har hatt fint vær hos oss vi også. I dag tidlig regnet det. Og det var ikke måte på hvordan det regnet. Etter en stund kom solen frem;))

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Skjerp dere ansvarsløse og dobbletmoralistiske mødre til tenåringsjenter for hvilke signaler dere sender utMy Profile

 2. Kerr fine bilda 🙂 Det va sommerbilda ja 🙂 Det så koselig ut der dokk va og den eplekaka så god ut 🙂

  Æg sku ønska at vi kunne få nån daga med sol og varme vi også førr det har vært en kald juni hos oss også. Æg har gått med tjukk allværsjakke i heile juni førr det har vært så kaldt.

  Æg håpa på at været i juli bli bedre.

  Æg ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 3. Kjekt innlegg som oser av sommer og sol, og selvfølgelig fine bilder som du alltid deler 🙂 Jeg synes at det bestandig er kjekt å se de fine stemningsbildene dine 🙂

  Jeg husker vi var mye i Ringvebukta og badet om sommeren da jeg bodde i Trondheim. Det er fint i Ringvebukta. Jeg tror ikke at jeg har vært på Sponhuset. Koselig hus.

  Eplekaken så interessant, men god ut 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

 4. Så herlig med litt varme i kroppen. Skal ikke så mye over 20 grader før kroppen strekker seg og munnvikene går oppover. Jeg ble helt forvirret på klesfronten i dag. Jeg har jo bare vinterjakkene fremme og måtte lete lenge før jeg fant en nogenlunde sommerlig jakke, som jeg kunne i føre meg da jeg skulle til sentrum i dag.

  PS: Jeg er tilbake på Instagram. Hva var navnet ditt på Instagram?
  Moffeliten recently posted..OperasjonsdagenMy Profile

 5. Endelig sier jeg også, og det var på tide at vi også fikk kjenne solstrålene varme på de vinterbleke kroppene våre 🙂 Det passet ypperlig at jeg hadde fri i helga sånn at jeg fikk nyte godværet 🙂 Mannen min og jeg går ofte turer langs Ladestien, og da går vi innom sponhuset for å ta en kopp kaffe og en vaffel. Hvis du ikke har smakt vaflene der burde du smake dem neste gang. Jeg vet at eplekaken der er god. Den har jeg også smakt noen ganger.

  Flotte bilder fra Sponhuset og Ringvebukten 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra irene

 6. Veldig fine bilder du har tatt;=) Ikke noe er som å dra ut til sjøen eller til ett badevann når det er godt vær. Det har vi gjort en del av i helgene.

  Jeg ble fristet av den eplekaken du har delt bilde av, og den så veldig god ut;=)

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine. Jeg er helt enig. Det er kjempekoselig å dra til sjøen når solen skinner, og bare det å kose seg der gjør sommerdagen kjempebra 🙂 I tillegg synes jeg det er så avslappende å høre skvulpingen fra vannet 🙂

   Skal love deg at den eplekaken var kjempegod 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge