EN LITEN OPPDATERING, KÅRING AV “MÅNEDENS LESER” 30.09.2015 OG NOEN NYE BILDER :)

Utstillingskofferten til helgas utstilling er ferdigpakket, og nå gjenstår bare å pakke bagen med mine egne saker og litt pelsstell av Dixie og Elvis før jeg er reiseklar med tur for Ålesund i morgen 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse 🙂 Håper på at været blir bra, for det setter en ekstra spiss på turen. Det er så kjempefin og nydelig naturomgivelser i Møre og Romsdal, og fjellene på Sunnmøre er flotte å se på 🙂

Jeg har selvfølgelig med fotoapparatet, og bilder vil komme på facebook, instagram og snapchat 🙂

I dag stod jeg opp kl.08.00, dusjet, spiste frokost, tok en kopp kaffe og leste avisen før jeg gikk i gang med å pakke. Pakkingen tar tid, for jeg må sjekke om at jeg har alt med meg.

Været hos oss har vært fint i dag med oppholdsvær, lettskyet og pent vær 🙂

I går kveld fikk vi dusjet Dixie lett, og hun ble mye bedre i pelsen i dag. Elvis skal få på seg litt balsam på pelsen, og jeg skal gå over pelsen hans med en mikrofiberklut.

Nå slapper vi av etter å ha spist middag. Det blir en stille og rolig torsdagskveld her i huset. Jeg skal gjøre meg ferdig med pakkingen av mine egne ting i løpet av kvelden, men først skal jeg slappe av, se litt på TV’n og kose meg med strikking.

Dere skulle ha sett den kjempenydelige kveldshimmelen som var over Trondheim i går kveld. Den var rett og slett magisk, og selvfølgelig måtte jeg ut for å fotografere den 🙂

Ellers minner jeg igjen om at jeg kårer “Månedens leser” 30.09.2015, og jeg trekker en vinner av alle kommentarene som dere har skrevet i løpet av september måned. Kommenterer dere flere ganger, har dere større sjanse for å vinne 🙂 Jeg lover dere at premien dere kommer til å vinne er kjempefin 🙂

Deler noen bilder med dere som jeg har tatt de to siste dagene, og håper dere liker dem 🙂

 

Ennå er det blomster på blomstene, og her sitter det ei humle på denne blomsten 🙂

Sola bak skyene i går 02.09.2015 🙂

Kjempenydelig og fin kveldshimmel i går kveld 02.09.2015 🙂

Måtte ta bilde av de kjempefine blomstene i Finaleparken i dag 🙂

På disse blomstene så jeg flere humler som satt og koste seg 🙂  

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “EN LITEN OPPDATERING, KÅRING AV “MÅNEDENS LESER” 30.09.2015 OG NOEN NYE BILDER :)

 1. Fantastiske bilder du har tatt, og som du har delt på bloggen 🙂 Jeg liker godt å se fine bilder av blomster, og det gir meg sommerfølelse, og jeg kjenner lukten av blomstene gjennom bildene dine 🙂

  Den kveldshimmelen i går var fin. Jeg tok bilde av den jeg også.

  Du må ha en god tur til Ålesund, og lykke til på utstillingen for deg og kattene 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding på bildene mine, og det setter jeg kjempestor pris på, for det motiverer meg kjempemasse til å fortsette til å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Hærregud så fine bilda du har posta på bloggen din 🙂 Dæm va fin og det siste bildet va finest 🙂

  Lykke tel på utstillinga og æg håpa kattan din vinn fine prisa 🙂

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempefin tilbakemelding på innlegget og bildene mine, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Det motiverer meg til å fortsette til å ta bilder som jeg deler med dere på bloggen, facebook, instagram og snapchat.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 3. Åhhhh de bildene dine var såååå fine snuppa mi;)) De bildene med blomstene med humlen var råfine;))

  Jeg har aldri vært i Ålesund. Lengst i Møre og Romsdal jeg har vært er Molde. Lykke, lykke, lykke til på utstillinga;)) Det blir artig å se bildene som du tar i helga. Og jeg gleder meg allerede;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding på innlegget mitt vennen 🙂 Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på slike tilbakemeldinger, for det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere som leser bloggen, er mine facebookvenner, følger meg på instagram og snapchat 🙂

   Jeg anbefaler deg på det varmeste å reise til Ålesund, for det er en kjempefin og koselig by med kjempenydelig arkitektur 🙂

   Bilder fra utstillingen kommer så snart jeg har fått redigert dem 🙂 De kommer på facebook først i løpet av morgendagen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Jeg liker å lese bloggene dine, og de fine bildene du tar. Når jeg leser om kattene dine blir jeg noen ganger rørt. Du vet at jeg elsker katter. God tur til Ålesund i helga, og lykke til med utstillingen. Krysser gingrene for Elvis. ☺️
  Nå har vi september mnd, og d er en høst mnd. Høsten kan være fin med masse fine farger, men også litt vemodig d blir mørkere å mørkere for hver dag. Bladene faller av treene, og de blir til slutt nakne.

  • Sølvi: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg også 🙂 Jeg setter kjempestor pris på, for det motiverer meg så mye når dere som leser bloggen min, er mine facebookvenner osv liker bildene mine og det jeg deler med dere 🙂

   Ja jeg liker høsten kjempegodt, og ikke noe er som en kjempefin høstdag på fjellet med sol og kjempefine farger 🙂

   Ikke noe er som å tenne stearinlys når høstkveldene er mørke 🙂 Det er kjempekoselig det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Moffeliten: Tusen takk for kjempekoselig kommentar, og det er kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 5. Jeg er enig med de andre at bildene dine er alldeles vakre og fine 🙂 Ellers har det vært kjekt å følge med på oppdateringene på facebooken din, instagrammen din og snapchaten din om hvordan det gikk med kattene på utstillingen 🙂 Tusen takk for at du deler det du opplever 🙂 Jeg krysser alt jeg har for at det går bra med dem i morgen også.

  Kos det videre i Ålesund 🙂 Ålesund er en fin by 🙂

  Fin, fin kveld til deg og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg setter kjempestor pris på tilbakemeldingen, og at du liker bildene mine 🙂 Det motiverer jo meg kjempemasse til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere som er mine bloggvenner, er mine facebookvenner, er mine følgere på instagram og snapchat 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 6. Veldig koselig innlegg du har skrevet, og veldig fine og vakre bilder som vanlig;=) Jeg likte veldig godt det første bildet med blomsten hvor humlen setter på, og jeg likte veldig godt bildet av kveldhimmelen. Slike bilder er vakre;=)

  Ha en fin lørdag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Må innrømme at jeg har falt litt for å ta blomsterbilder nå i sommer, og når det sitter en humle der så er det bare å prøve seg å ta et bilde 🙂

   Den kveldhimmelen den kvelden var kjempenydelig 🙂 Det var fantastisk. Flere av facebookvennene mine hadde lagt ut bilde av himmelen den kvelden 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge