EGENPLEIEDAG HOS AUDRAS SKJØNNHET OG VELVÆRE :) (Sponset innlegg)

September måned går ubønnhørlig mot slutten, og når høstmørket setter inn, er det kjempegodt med litt egenpleie og velvære slik at man kan føle seg vel 🙂 Det tror jeg vi har godt av alle sammen, og man skulle faktisk vært flinkere til å unne seg det. Man føler seg automatisk mer feminin når man får stelt negler, bryn og øyenvipper 🙂

Damer på min alder ønsker jo også å se bra ut, og vi synes det er kjempegodt med egenpleie hvor vi får gå til frisøren, farge vipper, farge brynene våre og fikset neglene våre.

I dag var det tid for å ordne neglene mine med shellac, farge øyenbryn og viper.

 

 Behandlingen fikk jeg utført på Audras Skjønnhet og velvære:  http://www.karmaklinikken.com/413523780

Audras Skjønnhet og Velvære  ligger i lokalene til Klinikk Karma.

Audras Skjønnhet og velvære ligger sentralt i Trondheim Sentrum, nærmere bestemt Kongens gt.60. Det er lett å komme seg dit med buss og trikk.

På Audras Skjønnhet og velvære kan du få følgende behandlinger: Vipper og bryn, pedikyr, manikyr, hårfjerning med voks, massasje (klassisk, rygg og nakke, fotmassajse og Thai fotmassasje) og piercing. 

 Når du kommer inn døren er det et kjempekoselig venterom med sofa man kan sitte å slappe av i.

Når man kommer inn på venterommet, føler man med en gang en avslappet og rolig atmosfære, og for meg som kunde har det mye å si når det gjelder førsteinntrykket.

Inne på behandlingsrommet til Audras Skjønnhet og velvære var det lyst og kjempekoselig. Som kunde følte jeg meg velkommen fra første sekund. Servicen av eieren av Audras Skjønnhet og velvære var kjempetopp, og jeg følte at jeg ble godt ivaretatt 🙂

 Arbeidspulten hvor eieren av Audras Skjønnhet og velvære utfører manikyrbehandling 🙂

Ikke minst et kjempebra utvalg av farger på shellacene til kundene 🙂 Her var det farger for en hver smak.

Neglene mine før behandlingen.

Fjerning av gammel gelishlakk måtte bort.

Neglene ferdigstelt med neglebåndsolje, døde negleceller er fjernet, neglene filt i fassong, og shellac er klar til å tas på 🙂

Neglene ferdigbehandlet, og ny og kjemepfin shellac er tatt på. Jeg ble i hvert fall kjempefornøyd med resultatet 🙂

Neglene mine med shellac på 🙂

Hele tiden mens eieren av salongen jobbet med neglene mine, forklarte hun hva hun gjorde, og hvorfor hun gjorde det hun gjorde. Jeg lærte mye om negler og stell av negler av å høre henne fortelle underveis i behandlingen 🙂 Det er kjempeviktig for meg som kunde å få tips og råd om hva man bør gjøre når man skal pleie neglene sine!

Da innehaveren/eieren av Audras Skjønnhet og velvære jobbet med neglene mine, merket jeg med en gang at hun var faglig dyktig, og hun kunne faget sitt kjempegodt 🙂 Faglig dyktighet hos en som jobber med skjønnhet og velvære er kjempeviktig for kunden sin trygghet, og med hånden på hjertet følte jeg den tryggheten!

Etter at manikyrbehandlingen var ferdig, var det tid for å farge vipper og bryn 🙂

  Vippene og brynene mine før farging.

Vipper og bryn etter fargingen, og jeg selv ble kjempefornøyd.

Da eieren av Audras Skjønnhet og velvære skulle farge vippene og brynene mine, var hun tydelig på at det skulle se naturlig ut. Jeg syntes resultatet ble kjempefint, og ikke minst naturlig 🙂 Hun var så behagelig og lett på hendene da hun nappet brynene mine. Normalt synes jeg det er litt ubehagelig når jeg napper brynene mine selv, men jeg holdt på å sovne i stolen der jeg satt. Så behagelig var det 🙂

Jeg har vært hos andre skjønnhet- og velværesalonger før, og hos noen få salonger har jeg fått et inntrykk av at de leter med lupe for å finne en feil hos kunden. Hos en skjønnhet- og velværesalong jeg var på for noen år siden, mente hun som behandlet meg at jeg måtte ta botox og restylane for å stoppe utviklingen av rynkene mine. Hun sa rett ut den gangen at det var ikke pent med voksne damer med rynker! I protest den gangen reiste jeg meg opp, takket for meg selv, og gikk ut døren. Jeg satt hele tiden med en følelse at de var litt nedlatende mot voksne damer som skulle ta skjønnhetsbehandlinger, og de ansatte var opptatt med å tygge tyggegummi, og å se seg selv i speilet hvor pene de var.

Hovedinntrykket mitt på Audras Skjønnhet og velvære, er at hun kanskje har mer voksne kunder. Førsteinntrykket mitt som jeg sitter igjen med, var at skjønnhet- og velværesalongen til Audras var en jordnær og kjempekoselig salong 🙂 Som kunde er det absolutt det viktigste når jeg skal velge en skjønnhet- og velværesalong.

Jeg vil med hånden på hjertet anbefale dere som bor i Trondheimsområdet å prøve en skjønnhet- eller velværebehandling hos Audras. Dere kommer garantert til å bli kjempefornøyde! Jeg ble i hvert fall kjempefornøyd 🙂

Prismessig ligger Audras Skjønnhet og velvære under mange av de andre skjønnhets- og velværesalongene, og for meg er det avgjørende hvilken skjønnhet- og velværesalong jeg vil velge!

Dersom du ønsker å få fikset neglene dine, fikse på vippene og brynene dine, velg Audras Skjønnhet og velvære!

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “EGENPLEIEDAG HOS AUDRAS SKJØNNHET OG VELVÆRE :) (Sponset innlegg)

 1. Fint skrevet, og du er flink til å skrive for de som sponser deg. Jeg oppfatter innlegget ditt som ærlig og ekte 🙂

  Etter jeg leste innlegget ditt fikk jeg lyst til å prøve å få en neglebehandling på neglene mine der.

  Neglene dine ble fine, og øyenbryene og vippene dine ble naturlige 🙂

  Du må ha en fin onsdag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for for det! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen på innlegget mitt, og når jeg skriver innlegg som jeg får sponset, er første budet å være 100% ærlig og oppriktig! Jeg er kjempefornøyd med resultatet jeg også.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kerr knallfint skreve og æg e enig med ho Irene at du virka ærlig når du skriv innlegget. Neglan din vart fin og det vart også brynan og vippan din 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Stor bloggklem fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte innlegget jeg skrev 🙂 Når jeg skriver innlegg for ting jeg får sponset, er første bud å være 100% ærlig. Det har de jeg skriver om også mest igjen for 🙂

   Kjempekoselig at du likte resultatet 🙂 Jeg er kjempefornøyd selv jeg også 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 3. Kjekt med en sånn dag da å bare ordne seg litt fin og fjong på 🙂 Jeg har bestilt meg time til å få lagt på ny shellac selv jeg, og jeg merker at neglene mine er blitt mye sterkere etter jeg begynte å gå til negledesigner. Nå fliser de ikke opp som de gjorde før.

  Den fargen på shellacen var fin, og den var deg.

  Du har skrevet fint innlegg om skjønnhetssalongen du var på 🙂

  Fin, fin ettermiddag til deg og dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja det er kjempegodt med litt egenpleie nå på høsten, og man føler jo seg mye freshere når man får lagt ny shellac 🙂 Mine negler også blir sterkere. Hun negledesigneren sa at jeg har sterke negler, og de som har sterke negler slipper å støpe negler.

   Jeg liker en dus farge, og særlig når den sitter på så lenge som den gjør.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Moffeliten: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Jeg er kjempefornøyd selv, og fargen er falt jeg for med en eneste gang 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 4. Åhhh så råfine neglene dine ble snuppa mi;)) Og fin farge som du kledde. Du ble også fin på brynene og vippene dine;))

  Det er herlig å unne seg litt luksus av og til. Jeg skal få ordnet neglene mine til julebordet vi skal ha i november. Negeldesigneren jeg bruker tar shellac på meg også. Og det er fordi jeg har sterke negler.

  Hva er det du sier? Snakk om å være frekk på den skjønnhetssalongen hvor du var som sier at du må ta botox og restylan. Jeg fortalt dem hvor skapet skulle ha stått. Og jeg ville gått. Aldri mer ville jeg ha gått til den salongen.

  Hun negledesigneren jeg bruker gjør behandlingene hjemme hos seg. Og hun er flink.

  Bra innlegg du har skrevet. Jeg syns du er flink til å skrive innlegg for de som sponser deg. Og det må du ta til deg;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Hvorfor har du en diskusjon på bloggen din når du kaller leserne som ikke er enige med deg for nettroll og sjalu?My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Jeg er kjempefornøyd selv, og da jeg så fargen forelsket jeg meg med en gang 🙂 Nå er ikke jeg typen til å ha knallrøde farger på neglene, og det er fordi jeg ønsker at fargen jeg har på neglene skal passe til alt jeg har på meg. Når jeg skal pynte meg, da kan jeg ta litt mer farge på.

   Det er helt sant, og det er godt å fiffe seg litt opp, og særlig nå når det går mot høst 🙂 Tror man trenger det.

   Målet mitt når jeg skriver sponsede innlegg, er at jeg vil være 100% ærlig mot dem jeg skriver om, og det jeg skriver i innleggene mine, mener jeg 100% 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Da jeg jeg så fargen, smeltet jeg med en gang, for det var fargen som jeg liker 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 5. Du og du så flotte neglene dine, brynene dine og vippene dine ble;=) Jeg sa det til deg på fredag da vi traff hverandre på fredag at fargen din på neglene dine var veldig nydelig;=)

  Jeg skal bestille meg ny time jeg også til å få lagt ny shellac på mine negler, og det skal bli veldig deilig;=)

  Ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Jeg ble kjempefornøyd selv med resultatet på vipper, bryn og negler. Da jeg så fargene på shellacen, forelsket jeg meg med en gang i den fargen jeg valgte 🙂

   Neglene mine blir mye bedre når jeg har på meg schellac 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge