HAR FÅTT KJEMPEFLOTT VIPPEEXTENSION HOS AUDRAS SKJØNNHET OG VELVÆRE :) (Sponset innlegg)

I går fredag 25.09.2015 var hadde jeg fått time til å sette på vippeextension på vippene mine hos Audras Skjønnhet og velvære.

Jeg har fra før korte øyenvipper, noe alle i familien min har, og da eieren av salongen farget vippene mine og brynene mine tirsdag 22.09.2015 ønsket hun å gi meg vippeextention 🙂

 

Her kan dere gå inn for å få en oversikt hva slags behandlinger dere kan få hos Audras Skjønnhet og Velvære:  http://www.karmaklinikken.com/413523780

Når dere kommer til Audras Skjønnhet og Velvære, vil dere møte eieren som er kjempehyggelig, positiv, ærlig og gjestfri. Dere vil bli tatt i mot som en prinsesse.

Eieren av Audras Skjønnhet og Velvære vektlegger at behandlingen som blir utført skal være naturlig, og det er noe av det viktigste jeg vektlegger når jeg velger en skjønnhet- og velværesalong!

Jeg var kjempespent på resultatet av vippeextensionbehandlingen jeg skulle ta i går, for jeg har jo sett andre som har vippeextension at det lyser falske vipper på lang avstand.

Det første hun spurte om var om jeg brukte briller, og det måtte jeg innrømme at det gjør jeg. Jeg bruker både briller og linser. Da sa det seg selv at vippeextension ikke kunne bli for lange, for de kan komme bort i brilleglassene.

Jeg satte meg til rette i stolen, og gjorde meg klar til behandlingen. Den kom til å ta en times tid. Holdt på å sove flere ganger mens jeg satt der i stolen. Noe så avslappende og kjempedeilig!

Jeg fikk tatt noen bilder fra behandlingen 🙂

Vippene mine før extension ble satt på.

Under behandlingen av vippeextension 🙂

Vippene mine etter behandlingen 🙂

Vippene mine med nye extension 🙂

Dere aner ikke hvor kjempefornøyd jeg ble 🙂  Med hånden på hjertet følte jeg at vippene ble meg!

Har fått kommentarer fra flere som har sett vippene mine at de ser kjempenaturlige ut 🙂

Jeg er kjempefornøyd 🙂

Til dere som ønsker å prøve vippeextensionbehandling bør dere absolutt prøve Audras Skjønnhet og Velvære! Dere kommer til å bli strålende fornøyde 🙂

NB!!! Til alle dere som bor i Trondheimsområdet, og som leser bloggen min vil dere få 20% rabatt på alle behandlinger som gis på Audras Skjønnhet og Velvære! 20% folkens! Dere må oppgi kodeordet “Katt” når dere bestiller time, og det er noe jeg anbefaler dere med hånden på hjertet! Mobilnummeret er: 463 41 056.

Tusen, tusen hjertelig takk for den kjempeherlige og flotte behandlingen jeg fikk på Audras Skjønnhet og Velvære <3 🙂

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “HAR FÅTT KJEMPEFLOTT VIPPEEXTENSION HOS AUDRAS SKJØNNHET OG VELVÆRE :) (Sponset innlegg)

  1. Herlighet så stilige vippene dine ble snuppa mi;)) Og det så naturlig ut også. Herlig å få sånn behandling da. Går det an at jeg kan få rabatt jeg også når jeg kommer hjem til Trondheim til jul? Det hadde vært digg å få fikset neglene før vennetreffet vårt i mellomjula;))

    Ha en fin lørdag;))

    Stooor klem fra Else Marit
    Else Marit recently posted..Hvorfor har du en diskusjon på bloggen din når du kaller leserne som ikke er enige med deg for nettroll og sjalu?My Profile

    • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Jeg må med hånden på hjertet si at jeg er kjempefornøyd selv med resultatet 🙂 Synes vippene ble naturlige, og hun som behandlet meg mener det skal se naturlig ut 🙂

      Ja det går helt sikkert greit at du benytter koden i jula 🙂

      Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

      Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  2. Når vippeextention blir så naturlig som dette er det fint, men enkelte folk jeg har sett så lyser det lang vei at de har faslke vipper.

    Jeg syns vippene dine ble lekre og naturlige 🙂

    Fillern også. Jeg skulle ha bodd i Trondheim jeg, for jeg har så lyst å prøve vippeextention jeg også. Ei venninne av meg jobber som negledesinger her i byen, og hun ordner neglene mine fast.

    Kjekt å få se bildene fra behandlingen din 🙂

    Fint skrevet om skjønnhet- og velværesalongen 🙂

    Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

    Klem, klem fra Mona Elisabeth
    Mona Elisabeth recently posted..Jeg deltar på fotokonkurranse på blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett 🙂My Profile

    • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Hun skjønnhets- og velværebehandleren ønsker at vippeextension skal være naturlig, for man skal se at vippene er lengre, men samtidig ikke for lange. Det blir unatrulig.

      Kjempekoselig at du likte det jeg har skrevet, og jeg er kjempefornøyd med skjønnhet- og velværeklinikken 🙂

      Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

      Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  3. Jøss det får man si 🙂 Vippene dine så jo ekte ut jo. Det var akkurat nok, og fint til øynene dine. Det var litt av hvert av behandlinger det var på skjønnhetsklinikken, og jeg skal ringe å bestille meg en time for å få farget bryenene mine og vippene mine. Det har jeg gjort til frisør, men jeg ser det er mye billigere der du var enn hos frisøren jeg bruker.

    På jobben kan jeg ikke bruke neglelakk på grunn av smittefare til pasientene. Hvis jeg skal pynte meg bruker jeg neglelakk, men jeg fjerner det når jeg kommer hjem.

    En fin kvled, og god helg til deg 🙂

    Godklem fra Irene

    • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Med hånden på hjertet syntes jeg vippeextension som jeg fikk var kjempefine, og det ble naturlig. Det sier alle som har sett meg. Jeg har jo korte vipper, og det gjorde seg å få dem litt lengre ja 🙂

      Anbefaler deg på det varmeste å prøve ut Audras Skjønnhet- og velvære for å få farget brynene og vippene dine neste gang 🙂

      Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

      Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  4. Du og du det ble flott resultat ja 🙂 Jeg har sett noen skremmende eksempler fra noen som har vippeextention. Det er når de blir for lange at det lyser på lang avstand at de har falske vipper, og det er noe av det styggeste jeg ser.

    Jeg likte resultatet ditt godt, og som de andre sier før meg ble det naturlig fint på deg 🙂

    Ønsker deg en fin kveld 🙂

    Bloggklem fra Gry
    Gry E recently posted..Klar til å ta fatt på blogging igjen etter fire års pause 🙂My Profile

    • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det har jeg gjort jeg også, og da skjønner du at det vippene er fake. Synes ikke det blir noe pent heller. Hun skjønnhet- og velværebehandleren mente at det skulle se naturlig ut, og det synes jeg selv at det ble 🙂

      Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

      Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  5. Tusen takk for sist;=) Det var veldig hyggelig å treffe deg på fredag;=) Jeg kom meg vel hjem i går kveld, og i dag har jeg vasket klær og ryddet. I denne uken har jeg høstferie, eller avspasering etter kurset jeg var på i helgen. Jeg må ta + timene mine ut før nyttår.

    Vippene dine ble veldig flotte og fine, og det sa jeg til deg på fredag da vi traff hverandre også at de var naturlige for ansiktet ditt.

    Du har skrevet veldig fine innlegg for skjønnhet- og velværeklinikken hvor du var, og de må være fornøyde med deg.

    Jeg skulle bodd i Trondheim, for da hadde jeg benyttet meg av rabatten;=)

    Ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

    Varm og stor klem fra Catzy

    • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Ikke minst tusen takk for for sist 🙂 Det var kjempekoselig å treffe deg, og jeg synes vi hadde en kjempekoselig ettermiddag sammen 🙂

      Kjempegodt med fridager da. Sikkert lurt å ta fridagene dine ut nå ja, før årsoppgjør m.m begynner for dere i februar/mars.

      Jeg er kjempefornøyd selv med resultatet av vippeextension, og jeg synes vippene ble naturlige. Hun skjønnhet- og velværepleieren mente ærlig at vipper skulle ikke være for lange, for da vises det godt at det er uekte. I tillegg når jeg bruker briller, så er det viktig at vippene ikke blir for lange.

      Kjempekoselig at du likte innlegget jeg har skrevet 🙂 Ja de var fornøyde med det jeg hadde skrevet 🙂

      Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

      Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

    • Lillja: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Hun skjønnhet- og velværebehandleren jeg hadde var ganske så tydelig at vippeextension skal se naturlig ut. Hvis de blir for lange vil folk automatisk se det, men siden jeg bruker briller og linser, kan ikke vippene være så lange.

      Jeg er kjempefornøyd selv 🙂

      Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

      Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge