40 thoughts on “HIMMELSK # 79 :)

  • Ingeborg/Min kreative hverdag: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildet mitt!:) Ønsker deg en kjempefin skjærtorsdag, og ei kjempefin og god påske!:)

 1. Bare lille Elin: Tusen takk for det! Bare koselig det! Kommer til å fortsette å følge med bloggen din selv om jeg har byttet bloggen over til mitt eget domene!:) Ønsker deg også en kjempefin skjærtorsdag, og ei kjempefin og god påske!:)

  • Sivinden: Det var det jeg tenkte da jeg la ut dette bildet. Tusen takk for kjempekoselig kommentar hos meg!:) Ønsker deg en kjempefin skjærtorsdagskveld, og ei kjempefin og god påske videre!:)

  • Lisbeth: Tusen takk for det! Bare kjempekoselig det, og jeg synes bloggen din er kjempefin! Ønsker deg en kjempefin skjærtorsdagskveld, og ei kjempefin og god påske videre!:)

  • Mormor: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildet mitt! Ønsker deg en kjempefin skjærtorsdagskveld, og ei kjempefin og god påske videre!:)

  • Gillisbloggen/Magnhild: Tusen takk for det Magnhildvennen! Ønsker deg en kjempefin skjærtorsdagskveld, og ei fortsatt kjempefin og god påske videre!:)

   Stor klem tilbake fra din resveredatter

  • Mandy Lou: Tusen takk for det! Syntes bildet passet nå som det er påske. Ja jeg har flyttet innleggene på Abyhakrilasbloggen over på hjemmesidedomenet mitt, og det samme med kattebloggen min over på hjemmesidedomenet for katteoppdrettet. Da kan jeg redigere alt fra en plass, og det sparer meg for mye jobb.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld, og ei kjempefin og god påske!:)

  • NatureFootstep: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildet mitt! 🙂 Ønsker deg en kjempefin langfredag, og en fortsatt riktig god og fin påske! 🙂

  • Ege Denne: Tusen takk for det! 🙂 Byåsen kirke er spesiell. Selve kirken er en arbeidskirke. Den er sekskantet, og klokketårnet står utenfor kirken.

   Ønsker deg ei kjempefin og god påske videre! 🙂

 2. Fint bilde 🙂 Jeg må si at klokketårnet i Byåsen kirke er spesielt, og det er også selve kirken. Dette var et fint bilde nå i påsken.

  Du får ha en fin dag snuppa mi 🙂

  Stor megaklem fra Irenesola

 3. Irenesola: Tusen takk for det Irenevennen! Ja det er kjempespesielet, og det er det som gjør det så fint. Jeg husker i begynnelsen var det mange som reagerte på at kirka ikke liknet på en kirke. Den gangen da kirka ble bygd skulle det være tradisjonelle kirkebygg. I dag er Byåsen kirke en aktiv menighet, og det foregår kjempemasse der! 🙂

  Kjempekoselig å høre fra deg Irenevennen! 🙂 Ønsker deg og familien din ei fortsatt kjempefin og god påske! 🙂

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge