Get Adobe Flash player

Uncategorized

MOTIVASJONEN ER FORTSATT 100% TILSTEDET, FOR RIKTIG KOSTHOLD OG TRENING GIR RESULTATER PÅ VEKTNEDGANGEN :)

Det er blitt fredag, og det er helg 🙂 Endelig denne uka fikk jeg kommet meg i gang igjen med treningen. Forrige uke måtte jeg ta ufrivillig treningsfri. Fikk betennelse i en tann, og måtte til tannlegen. Hadde så vondt i tanna, og jeg fikk antibiotika for å bli kvitt betennelsen. Jeg blir alltid kroppssyk de gangene jeg har tannsmerter, og denne gangen intet unntak! Derfor fikk jeg ikke trent noe forrige uke. Jeg ble helt rastløs når jeg ikke fikk trent noe, og jeg savnet treningen! 
 
 
Endelig er jeg i gang igjen, og tirsdag denne uken hadde jeg time i treningssalen hos fysioterapeuten. Fikk 3 nye øvelser jeg kan sette inn i fullkroppsøktprogrammet mitt, og det var kjempeherlig 🙂 Denne uken fikk jeg trent tirsdag og torsdag, og jeg tenker å få til en overkroppsøkt på treningssenteret imorgen eller på søndag. 
 
 
Jeg må trene med håndleddsstøtten på for å unngå smerter i håndleddet etter operasjonen jeg hadde i november. Det betyr at i øvelsen nedtrekk må jeg ta mindre vektbelasning, men jeg tar flere repetisjoner. Samme med bicepscurl for høyre arm. Den øvelsen gjør jeg på en lettere måte i kabel, og med mindre vektbelastning. Håndleddsstøtten gjør håndleddet mer stabilt under trening, og jeg merker den er god å ha på seg. 
 
 
Fysioterapeuten sier at to helkroppsøktdager og en overkroppsøkt i uka er mer enn nok for meg. Siden jeg sliter med kronisk betennelsesreumatisme trenger kroppen min kanskje lengre tid på å restituere seg etter trening, og derfor er tre økter i uka mer enn nok. Jeg velger å høre på henne, for hun kan faget sitt! 
 
 
Jeg har fått noen få anonyme kommentarer i kommentarfeltet mitt (som jeg har slettet) på at jeg burde trene flere ganger i uka samt komme meg ut for å gå tur! Dere som skriver slike feige anonyme kommentarer vet ikke hva dere snakker om! Jeg trener kun for meg selv, jeg trener for å bli sterkere, jeg trener for at kroppen min har godt av det og jeg trener for å gå litt ned i vekt! Ha det klart for dere anonyme at jeg tar ikke deres råd til meg for fem flate øre! Jeg spurte ikke dere om råd, fordi jeg tviler på at dere er utdannet leger, ortoped eller fysioterapeuter! Dere anonyme som forteller meg hva jeg bør gjøre hører jeg ikke på i det hele tatt! Jeg trener på den måte jeg har utbytte av, og ikke for at dere belærer meg om hva dere mener jeg burde gjøre! 
 
 
Min trening er lagt opp ut fra mine forutsetninger og min kroniske betennelsesreumatisme, og det er derfor jeg velger å trene to fullkroppsøktdager, hos fysioterapeuten min. Der har jeg faglærte fysioterapeuter jeg kan spørre om hjelp og råd. I trener jeg en overkroppsøkt på treningssenteret de ukene jeg er i form til det! Det er ikke krise om jeg ikke får trent dag nr.3 som er overkroppsøkt, men jeg ser på det som en bonustrening! 
 
 
Det går kjempebra med vektnedgangen min, og jeg er kjempefornøyd 🙂 Her om dagen prøvde jeg på meg bunaden min. Stakken er blitt for stor, og vesten er slamsete og for stor den også. 17.mai 2018 vil nok bunaden min henge på selve hengslene, og ikke på kroppen. Bare det i seg selv er kjempestor motivasjon til å fortsette trening og sunt kosthold! Jeg må med hånden på hjerte få lov til å si at jeg er stolt over hva jeg har klart å få til siden jeg begynte for fult med trening og sunt kosthold i januar 2018 🙂 
 
 
Jeg bruker ikke vekt, for det vet jeg kommer til å gjøre meg stresset. Som motivasjon bruker jeg gamle klær som jeg har mål å komme inn i!
 
 
Høsten 2002 fjernet jeg mandlene mine, og jeg raste ned i vekt. Da jeg oppdaget at det hadde vært en lettvint slankekur ble jeg som besatt på vekten, og jeg utviklet faktisk spiseforstyrrelse ut av det. Denne spiseforstyrrelsen slet meg med fra 2003 – 2004. Hvis jeg får være 100% ærlig var jeg stygg når jeg var så tynn som jeg var. På det tynneste i 2004 var jeg nede på 40-tallet i vekt. Aldri mer om jeg skal så lavt ned! 
 
 

Meg selv sommeren 2004.

 
 
Takket være mannen min, familien min og de kjempegode vennene mine åpnet de øynene mine, og jeg greide å snu spiseforstyrrelsen. Jeg kastet vekta, og begynte å spise! Problemet var at jeg la mer på meg mer enn det jeg tok av. I tillegg på den tiden var jeg mindre mobil, for jeg gjennomgikk flere operasjoner i achillesscenene og hælene mine. På grunn av operasjonene var ble det mye stillesitting på meg. Det er helt normalt at man legger på seg når man begynner å spise igjen! Kroppen min hadde gått på sparebluss gjennom to år, og forbrenningen var ødelagt! Når jeg begynte å spise mat tok kroppen til seg alt fordi den var innstilt på at nå fikk den ikke mer mat. Etter man har gjennomgått en slankekur er det kjempeviktig å venne kroppen til kalorier igjen. Det skal man gjøre kontrollert og rolig for å venne på kroppen mat.
 
 
Målet mitt med min vektnedgang nå er å finne en vekt jeg kan trives med, og som gjør at jeg kan være sunn og frisk. Kostholdsplanen min har jeg i samarbeid med fysioterapeuten hentet inspirasjon fra ulike nettsider, snappere og instagrammere som jeg følger. Jeg spiser det som kalles for rene produkter. Spiser karbonadedeig, kylling, mager kesam, mager cottage cheese, havregryn, speltlomper, egg, bringebær, grønnsaker og hvis jeg skal toppe havregrøten min gjør jeg det med surkin gold. På ukedagene holder jeg meg langt unna sjokolade og snop. Det går kjempebra. Jeg har ikke lyst på det en gang! I helgene kan jeg kose meg med sjokolade, men ikke mengder! 
 
 
Når jeg spiser den maten jeg gjør merker jeg at kroppen min føles mye lettere og bedre! Jeg passer på å få i meg nok proteiner, for det er kjempeviktig med tanke på å gå ned i vekt! Før hvert måltid veier jeg maten min, men det er fordi jeg lærer mye når jeg ser hva måltidet inneholder av de forskjellige næringsstoffene. Litt av opplegget på dietten jeg følger er hentet fra Grete Roede når det gjelder å telle kalorier. Det er nokså mye mat man skal ha for å holde forbrenningen i gang. Jeg ligger på mine kalorier i forhold til mine mål, og i forhold til hvor mange ganger jeg trener i uka. Den dietten jeg følger passer meg kjempebra, for jeg har mye energi, og faktisk mer energi nå enn hva jeg hadde før jeg begynte. 
 
 
Jeg føler seg at jeg er på riktig vei når det gjelder vektnedgang. Er bestemt på at jeg ikke vil oppgi vekta mi og antall kalorier jeg ligger på om dagen! Min diett er tilpasset meg. Hvis du ønsker å gå ned i vekt. Ta kontakt med en kostholdsveileder som kan sette opp en diettplan ut fra dine mål og forutsetninger. Alle har vi ulike forutsetninger. Noen ønsker å bygge masse muskler. De må ha en annen kostholdsplan enn meg som er en vanlig mosjonist som ønsker å komme meg i form, bli sterkere samt gå litt ned i vekt. 
 
 
Personlig er jeg kjempefornøyd med det jeg har greid så langt, og jeg gir meg ikke! Jeg er kjempemotivert til å fortsette, og jeg mener selv jeg gjør det på riktig måte for meg selv. Når jeg merker på klær at de blir løsere og at gamle klær passer tenner det motivasjonen enda mer 🙂 Jeg vil ikke oppgi hvor mange kilo jeg skal ned til, men jeg vil ned til en vekt som er sunn for meg som en voksen person. 
 
 
Noen har spurt meg om jeg kan legge ut bilder underveis. Her er jeg bestemt at jeg er ikke den bloggeren som deler bilder av meg hvor jeg poserer foran et speil og viser frem kroppen min. Det håper jeg at dere har forståelse for. Jeg ønsker heller å dele bilder fra trening, bilder av maten jeg spiser og litt om hvor jeg ligger an i løypen.
 
 
Grunnen til at jeg er fornøyd med det jeg har klart er fordi jeg har fått treningen som en del av hverdagen min. Jeg gleder meg til hver treningsøkt. Noen dager kan jeg være så sliten at tanken på å dra på trening er et ork, men når jeg først kommer meg på treningen så er det kjempeherlig, og jeg blir fylt med ny energi 🙂 Man angrer aldri på at man tok en treningsøkt! Jeg sliter med kronisk betennelsesreumatisme, og det at jeg trener 2-3 ganger i uka gjør meg kjempestolt. Tenk at jeg har kommet dit jeg er i dag. Jeg tror det ikke selv en gang, og det er lov å si at man er fornøyd med resultatet sitt 🙂 
 
 
Jeg var jo litt redd for hva andre syntes når jeg som overvektig kom inn på treningssenteret, og jeg husker jeg gruet meg første gangen jeg gikk inn der. Det var temmelig bortkastet! Det er absolutt ingen som tenker over at en overvektig kommer inn og trener, for det første har de som trener mer enn nok med seg og det de holder på med. Jeg er 100% sikker på at de aller fleste tenker at det er kjempebra at vedkommende trener! De dagene jeg bruker treningssenteret til å trene overkropp er det en god del pensjonister som kommer for å trene, og noen av pensjonistene imponerer meg med det de gjør! Tidligere i høst snakket med en eldre mann som sprang på tredemølla etter han var ferdig med oppvarmingen sin. Han var 80 år gammel, og han hadde skiftet kneet sitt. Nå ville han komme seg i form igjen. Det er bare å ta av seg hatten for 🙂 Rådet mitt er ikke tenk tanken på at andre ser ned på deg om du er litt overvektig og kommer inn på treningssenteret. Disse tankene er kun i ditt eget hode! 
 
 
Ønsker å vise noen bilder fra uka som har gått, og jeg håper dere liker dem 🙂 
 
 

Frokost er dagens viktigste måltid. Jeg varierer litt hva jeg spiser. De dagene jeg trener spiser jeg gjerne havregrøt med proteinpulver i. Topper havregrøten med frosne bringebær som jeg tiner i mikoen og sukrin gold 🙂 

 
 

På dager hvor jeg har smerter i leddene om morgenen kan jeg være litt slapp. Da tar jeg en scoop med PWO for å få opp energinivået mitt før treningsøkten 🙂 

 
 

Da jeg begynte å gå på tredemølla greide jeg å gå 1,5 km i timen i fart, og nå er jeg oppe i 4,4 km/t. Fra neste uke må jeg sette opp hastigheten til 4,5 for å få enda mer utbytte samt få opp pulsen enda mer 🙂 

 
 

Leggpress er favorittøvelsen min, og neste uke skal jeg øke i belastning i denne øvelsen 🙂 Det er kjempemotiverende 🙂 

 
 

Jeg fører alltid treningsdagbok etter hver treningsøkt for å se fremgangen, og det gir også kjempestor motivasjon 🙂 

 
 

En annen kjempegod frokost jeg spiser er mager kesam som jeg topper med frosne bringebær som jeg tiner i mikroen og sukrin gold 🙂 Det er kjempegodt 🙂 

 
 

SKOLENE I VOSS DROPPER SKOLEGUDSTJENESTENE FØR JUL – TANKER OMKRING DETTE!

08.11.2016 kunne man lese denne artikkelen på NRK sine nettsider:
 
 
https://www.nrk.no/hordaland/skolene-pa-voss-vil-ikke-delta-pa-julegudstjeneste-i-kirken-1.13216237
 
 
Nå har det gått for langt når skoler velger å avstå fra å delta på julegudstjenester i kirken!
 
 
Motstanden bygger på tanken om at det finnes noe som er nøytralt. Det er visst mere nøytralt å si nei til skolegudstjenester enn å si ja. Hvordan er det mulig+ Er det ikke nettopp det å avvise religionen sin plass i samfunnet også et aktivt og radikalt verdivalg? Det er i hvert fall ikke nøytralt.
 
 
Det første som vi kan lese i læreplanen for faget KRLE er dette:
 
 
“Religioner og livssyn gjenspeiler menneskers dypeste spørsmål og har gjennom historien bidratt til å forme individ, fellesskap og samfunn. Kunnskap om religioner og livssyn er vesentlig for enkeltmennesket, for å kunne tolke tilværelsen og for å forstå kulturer i ens eget samfunn og i samfunn verden over”. Kilde: http://www.udir.no/kl06/RLE1-02/Hele/Formaal
 
 
Formålet med KRLE-faget står det videre å lese:
 
 
“Kjennskap til ulike religioner og livssyn, etikk og filosofi er en viktig forutsetning for livstolkning, etisk bevissthet og forståelse på tvers av tros- og livssynsgrenser”.
 
 
I KRLE-faget skal alle religioner og etikk vektlegges helt likt i grunnskolen! Det er lovpålagt fra politikerne. Dersom det skal søkes fritak for en elev, skal det gis tilpasset opplæring!
 
 
I KRLE-faget fokuseres det på at elevene skal få kjennskap til vår eget lands sin religion, og andre lands sine religioner. Målet er at elevene skal utvikle respekt, forståelse og toleranse for andres religioner. I dagens samfunn med mange nye landsmenn er det kjempviktig!
 
 
Da vi gikk på barneskolen i 1. – 6.klasse på 70-tallet var skolegudstjenestene obligatoriske. Ingen av oss klaget noe over det. Jeg tror ikke vi hørte så mye etter hva presten sa, men det var kjempekoselig å få synge julesanger, og vi visste alle sammen at når vi var på julegudstjenesten i kirka var det snart juleferie 🙂 Ingen i klassen min hadde fritak, og julegudstjenestene var obligatoriske! På ungdomsskolen 7. – 9.klasse var julegudstjenestene frivllige, men vi var mange fra klassen som gikk på julegudstjenesten. Vi syntes det var kjempekoselig 🙂 Selve kristendomsundervisningen var obligatorisk, men de som var utmeldt av Den Norske Kirke søkte om fritak, og de fikk etikk i stedet for kristendom. På hele trinnet var det vel 3-4 elever som hadde etikk i stedet for kristendom.
 
 
Jeg har selv jobbet som lærer i grunnskolen på barne- og ungdomsstrinnet. På barnetrinnet fikk elevene som tilhørte en annen religion, et annet trossamfunn eller vært medlem av humanetisk forbund. sin rettmessig fritak fra julegudstjenester og kristendom- og etikktimene. Når vi tok opp temaet kristendom, gikk de fremmedspråklige elevene som f.eks. var muslimer og elever som hadde foreldre som ikke tilhørte Den Norske Kirke ut av timene, og de fikk eget opplegg med å lære om andre religioner og etikk.
 
 
Da jeg begynte å jobbe som faglærer i KRL (Kristendom, religion og livssyn) ved ungdomstrinnet jobbet vi etter Læreplanen fra 1997 (L-97). Formålet var mye av det samme som i dagens læreplan, og målet var at alle elevene skulle være tilstede i undervisningen uansett om temaet vi skulle ta opp var Humanetisk Forbund, Islam, Jødedom, Hinduisme, Kristendom osv. Det var sjelden foreldre klaget på faget, men noen få foreldre blandet seg i at deres unger måtte være tilstede i timene hvor kristendommen var tema.
 
 
På ungdommskolene hvor jeg jobbet var julegudstjenestene før jul frivillige for elevene. Selv om julegudstjenestene var frivllige var det mange av elevene som møtte opp, og de begrunnet det med at de syntes det var kjempekoselig å delta på julegudstjenesten 🙂
 
 
Det at skolene i Voss velger å droppe julegudstjenestene synes gir et signal om at vi holder på å fjerne oss selv fra vår egen religionsarv som i århundrer har vært Kristendommen, og det er stikk i strid med det som læreplanen i KRLE-faget ønsker å ha som formål.
 
 
Fritak for elever med andre trossafunn har elevene krav på, og det er ingen som forventer at elever som er muslimer, elever som tilhører Jehovas Vitner og elever tilhører Humanetisk Forbund skal takke ja til å delta på julegudstjeneste i kirken. Det de har krav på er tilrettelagt opplegg, noe skolene skal forplikte seg til.
 
 
Humanetikere har jo også juletre, og tar del i julefeiringen de også med de typsike Norske tradisjonene som julemat og julegaver. Forskjellen er at de ikke knytter julen opp mot Jesu fødsel.
 
 
Det er en kjempetrist utvikling når skoler begynner å droppe julegudstjenester i kirken for elevene. I dag er det stort sett skolene selv som står for det som skal være med under en julegudstjeneste for elevene.
 
 
Er vi nordmenn blitt så feige ikke tørr å stå inne for vår egen religionsarv og kulturarv, og bare skal ta hensyn til andre religioner? Holder vi på å fjerne oss helt fra kristendommen som tro?
 
 
Kristendommen har vært Norges religion gjennom århundrer, men kristendommen som religion har ikke den samme forankringen i mennesker i dagens samfunn som den hadde før i tiden. Selv om Norges lover er tuftet på den kristendommen som religion, har vi i dag religionsfrihet. Vi kan tilhøre hvilken som helst reiligion hvis vi ønsker det. Dette er et fritt valg vi selv tar. Nettopp dette gjenspeiler seg også i barnehager og KRLE-faget på grunnskolen.
 
 
Mannen min og jeg kjenner flere i vår egne familier, slekt og venner som har unger som går på skolen, og foreldrene og ungene selv som vi har snakket med sier klart de synes det er kjempekoselig tradisjon at skolen deltar på julegudstjeneste før jul. Foreldrene som vi kjenner med unger i skolealder sier klart at ungene har ikke vondt av å lære om hvorfor vi feirer jul.
 
 
Jeg synes det er et overtramp av skolene i Voss å nekte elever som ønsker å delta på en julegudstjeneste, og jeg tror en del av foreldrene til disse elevene også reagerer på bestemmelsen til skolen.
 
 
Skal den Norske julefeiringen og budskapet om Jesu fødsel gå i glemmeboken fordi historien om et lite guttebarn som ble født i en krybbe i en stall kan støte andre mennesker som har en annen religionstilhørighet?
 
 
Når skoler tar bestemmelser om å doppe julegudstjenesten gir det et galt signal, og i tillegg når elever med annnen reiligionstilhørighet har krav på tilpasset opplegg hvis de ikke kan delta på julegudstjenesten.
 
 
Hvordan kan man forvente at den oppvoksende generasjon kan forstå andre kulturer sin religion når man ikke har fått innsikt i vår eget lands religion og kulturarv?
 
 
Vår egen religion er en viktig del av Norges historie. Den må ikke bli glemt!
 
 

191215_juletreet_vart4

GIVE AWAY MED KJEMPEFINE PREMIER!:)

Jeg fikk kjempelyst til å være med på Give Away på bloggen til “Marits Hagekos og litt til”: http://frumarit.blogspot.no/2012/08/give-away-hos-meg.html

Hvis dere vil se på hva dere kan vinne, kan dere gå inn ved å trykke på bildet under eller linken ovenfor. Da får dere se regler for hvordan du kan vinne disse kjempefine premiene! 🙂 Det er ikke ofte jeg deltar på noe slikt, men jeg syntes premiene var kjempefine! 🙂

BILDER FRA KKMN SIN UTSTILLING 04.08 – 05.08.2012!:)

04.08 – 05.08.2012 var det duket for KKMN sin utstilling i Charlottenlundhallen! 🙂 Av kattene våre hadde jeg med: Svartfot huspus, Aros, Nadina og Dixie. I tillegg var også kullbror til Dixie med (Dioz) og Sophie (datter til Aros) med på utstillingen! 🙂

Aros i  ustillingsburet sitt! 🙂

Svartfot slapper av i utstillingsburet sitt! 🙂

Svartfot slapper av i utstillingsburet sitt med kanten på kattedoen som hodepute! 🙂

Nadina i utstillingsburet sitt. Her følger hun med på hva som skjer. Det kan jo tenkes at noen kommer bort for å kose med henne, og det takker ikke Nadina to ganger nei til! 🙂

Nadina koser seg og slapper av i hengekøyeteltet som jeg sydde til kattene slik at de kunne ha i utstillingsburet, og det falt i smak! 🙂

Dixie i utstillingsburet sitt! 🙂  Hun elsker også å få kos og oppmerksomhet fra publikummere som kommer forbi buret hennes! 🙂

Dixie i utstillingsburet sitt! 🙂

Dioz (kullbror til Dixie) slapper av i den kjempefine kattesengen sin i utstillingsburet! 🙂

Dioz slapper av i utstillingsburet sitt! 🙂

Datteren til Aros (Sophie) koser seg og slapper av i hengekøyeteltet som jeg gav henne for å ha i utstillingsburet sitt! 🙂

Sophie nyter tilværelsen i hengekøyeteltet sitt i utstillingsburet som hun hadde under helgas utstilling! 🙂

Abyssinerhunnkatten Thamos Zambezi (tanten til Nadina) i utstillingsburet som hun hadde! 🙂

Nadina til sin grunnbedømmelse lørdag 04.08.2012! 🙂

Nadina fikk kjempefin dommerkritikk av dommeren! 🙂

Lørdag 04.08.2012 fikk Nadina sitt 7. CAGCIB-cert! 🙂

(N) Hakrilas Miss Sophie på dommerbordet til sin grunnbedømmelse! 🙂

Sophie fikk også kjempefin dommerkritikk av dommeren! 🙂

Lørdag 04.08.2012 ble Miss Sophie Champion! 🙂

Dioz under sin grunnbedømmelse lørdag 04.08.2012! 🙂

Dioz fikk kjempefin kritikk av dommeren! 🙂

Lørdag 04.08.2012 ble Dioz tildelt Ex 1 i ungdyrsklassen 6 – 10 måneder! 🙂

Dixie på dommerbordet til sin grunnbedømmelse lørdag 04.08.2012! 🙂

Dixie fikk også kjempefin kritikk av dommeren! 🙂

Lørdag 04.08.2012 ble Dixie tildelt Ex 1 i ungdyrsklassen 6 – 10 måneder!  🙂

Dioz og Dixie i utvelgelse om hvem som skulle gå videre til å være med om utvelgelse av BiV (best i farge)! 🙂

Aros på dommerbordet under sin grunnbedømmelse lørdag 04.08.2012! 🙂

Aros fikk kjempefin dommerkritikk av dommeren! 🙂

Lørdag 04.08.2012 fikk Aros sitt 8. CAPS-cert! 🙂

Svartfot på dommerbordet til sin grunnbedømmelse i korthårsklassen for huskatter. Her har han nok en gang oppdaget blomsterpynten (som var fake), og han var som besatt på den! 🙂

Svartfot fikk kjempefin dommerkritikk av dommeren! 🙂

Tross sin iver etter å spise plastikkblomster ble Svartfot nr.1 av hannkatter blant korthårede katter i huskattklassen! 🙂

Sunniva med huspusen sin Caspian under utvelgelse til NOM (dommerens beste huskatt) til panelet! Det ble Svartfot som ble NOM (dommerens beste hannkatt) til panelet 04.08.2012! 🙂

Svartfot på dommerbordet under panelet lørdag 04.08.2012! 🙂

Svartfot under panelet lørdag 04.08.2012! 🙂

Dommer Lene Glem tar en titt på Svartfot under panelet! 🙂

Svartfot under panelet lørdag 04.08.2012! 🙂

Kjempelykkelig Anne Grete i Trønderkatten med ragdollhunnkatten sin Solstråle som ble BiS (best in show)! 🙂

Kjempeglad Britt Elisabeth i Trønderkatten med spynxhannkatten sin Kurt som ble BiS voksen hannkatter lørdag 04.08.2012! 🙂

To kjempesøte bengalkattunger slapper av i kattesengen i utstillingsburet sitt! 🙂

05.08.2012 var det duket for en ny utstillingsdag med nye muligheter. Her er Thamos Zambezi på dommerbordet til sin grunnbedømmelse! 🙂

Nadina under sin grunnbedømmelse hos dommer Anne Veland søndag 05.08.2012! 🙂

Nadina på dommerbordet under sin grunnbedømmelse! Hun fikk kjempefin dommerkritikk av dommeren! 🙂

Søndag 05.08.2012 ble Nadina GIC (Grand Internasjonal Champion)! 🙂

Miss Sophie til sin grunnbedømmelse hos dommer Anne Veland 05.08.2012! 🙂

Sophie til sin grunnbedømmelse. Hun fikk kjempefin kritikk av dommeren! 🙂

Søndag 05.08.2012 fikk Sophie sitt første CACIB – cert! 🙂

Dioz på dommerbordet til sin grunnbedømmelse søndag 05.08.2012! 🙂

Dioz fikk kjempefin dommerkritikk av dommeren! 🙂

Søndag 05.08.2012 ble Dioz tildelt Ex 1! 🙂

Dixie på dommerbordet til sin grunnbedømmelse søndag 05.08.2012! 🙂

Dixie fikk kjempeflott kritikk av dommeren! 🙂

05.08.2012 ble Dixie tildelt Ex 1, og hun ble også NOM (dommerens beste) til panel i ungdyrsklassen 6 – 10 måneder! 🙂

Aros på dommerbordet under sin grunnbedømmelse 05.08.2012! 🙂

Aros fikk kjempefin kritikk av dommeren, og han fikk kallenavnet “Super Cudly Monster” fordi han skulle kose! 🙂

05.08.2012 fikk Aros sitt 9. CAPS – cert! 🙂

Svartfot på dommerbordet til sin grunnbedømmelse 05.08.2012! 🙂

Svartfot fikk kjempefin kritikk av dommeren! 🙂

Selv om Svartfot snek seg til å “stjel” litt plastikkblomster ble han nr. 1 av hannkatter i korthårsklassen for huskatter! 🙂

Sunnvia med huspusen Caspian under nominasjonen til panelet for hannkatter i korthårsklassen for huskatter.

Svartfot ble NOM til panelet 05.08.2012! 🙂

Svartfot på bordet under panelet søndag 05.08.2012! 🙂

Svartfot under panelet søndag 05.08.2012! 🙂

Svartfot under panelet 05.08.2012! 🙂

Svartfot under panelet 05.08.2012! 🙂

Dixie under panelet søndag 05.08.2012! 🙂

Dixie under panelet 05.08.2012! 🙂

Dixie under panelet 05.08.2012! 🙂

Dommer Anne Veland tar en titt på Dixie under panelet 05.08.2012! 🙂

Tittelsløyfen til GIC Ingave’s Nadina! 🙂

Utstillingsburet som Dixie hadde under helgens utstilling! 🙂

Utstillingsburet som Nadina hadde under helgens utstilling! 🙂

Utstillingsburet som Svartfot og Aros hadde under helgens utstilling! 🙂

Utstillingsburet til Svartfot som han hadde under helgens utstilling! 🙂

DRONNING NADINA PÅ TOPPEN AV TROEN!:) (Video)

Dronningen vår Nadina på sin utsiktspunkt på toppen av dørkarmen på katteverandaen! 🙂

KATTEDRØMMETYDER CARINA JOSEFINE!:)

Min bloggvenninne Carina Josefine som har bloggen “Bort i svingen” kan smykke seg med tittelen “Kattedrømmetyder”! 🙂 Hun har jammen fått fulltreff på sin drømmetydning for hva abyssinerhannkatten hennes (N) Hakrilas Dario Dioz drømmer.

Beviset på det finnes på dette innlegget: 

http://carinajosefine.com/2012/05/20/nardiozdrommer/#comment-5477

BILDER FRA STORSJØKATTENS UTSTILLING 28.04 – 29.04.2012! :)

28.04 – 29.04.2012 deltok jeg på Storsjøkatten sin utstilling med to av kattene våre. Jeg hadde med Aros og Dixie Rose. Her er Aros i utstillingsburet sitt! 🙂

Kosegutten Aros i utstillingsburet. Han elsker når publikum kommer bort til buret hans for å snakke med ham. Da vil han mer enn gjerne bli kost med! 🙂

Dixie Rose i utstillingsburet sitt! 🙂

Dixie Rose er ei kosejente når hun er på utstillinger, og hun synes også det er kjempetopp å få oppmerksomhet fra publikum når de går forbi utstillingsburet hennes! 🙂

Dixie til sin grunnbedømmelse hos dommer Sabine lørdag 28.04.2012! 🙂

Dixie til sin grunnbedømmelse lørdag 28.04.2012! 🙂

Dixie fikk kjempeflott kritikk av dommeren lørdag 28.04.2012, og hun fikk Ex 1! 🙂

Sorellabyssineren Astrakan Gyllenkrok på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

Aros på dommerbordet til sin grunnbedømmelse lørdag 28.04.2012! 🙂

Aros fikk også kjempeflott dommerkritikk av dommeren! 🙂

Lørdag 28.04.2012 fikk Aros sitt 4. CAPS cert! 🙂

Burmeserhannkatten Gizzmo på dommerbordet til sin grunnbedømmelse lørdag 28.04.2012.

Sorellabyssinerhannkatten Astrakan Gyllenkrok koser seg i utstillingsburet sitt! 🙂

Sorellabyssinerhunnkatten Elivza i utstillingsburet sitt.

S* Nightmist Hi Hopes i buret sitt. Oppdretteren har denne bloggen, og jeg anbefaler dere å besøke bloggen hennes: http://nightmistbengaler.blogspot.com/

Dixie Rose fremme til sin nominasjon om panelet lørdag 28.04.2012! 🙂

Dixie Rose til sin nominasjon lørdag 28.04.2012! 🙂

Somalihannkatten Karlos ble nominert (dommerens beste) til panelet lørdag 28.04.2012! 🙂

Sorellabyssinerhannkatten Astrakan Gyllenkrok ble også nominert (dommerens beste) til panelet lørdag 28.04.2012! 🙂

Jannikke med perseren sin etter den var i panelet lørdag 28.04.2012! 🙂

Stina og Harriet fra KKMN (Katteklubben Midt Norge) slapper av med en kopp kaffe.

Utstillingen foregikk i Z-hallen i Østersund.

Utstillingshallen i Østerstund.

Dixie i matfars armkrok før grunnbedømmelsen 29.04.2012! 🙂

Dixie på dommerbordet under sin grunnbedømmelse søndag 29.04.2012! 🙂

Dixie i undersøkelse av lekepinnen som dommeren hadde.

“Den leken skal jeg ha tak i!” 🙂

Dixie fikk kjempeflott dommerkritt ogspå lørdag, og hun fikk tildelt Ex 1! 🙂

Aros på dommerborde til sin grunnbedømmelse søndag 29.04.2012! 🙂

Aros var kjempeflink på dommerbordet, og for første gang i sin utstillingskarriere showet han på dommerbordet! 🙂

Aros følger ivrig med fjærpinnen som dommeren viftet med. Til slutt begynte han å leke med den! 🙂

Aros fikk kjempegod kritikk av dommerne, og søndag 29.04.2012 fikk han sitt 5 CAPS cert. Han ble også NOM (dommerens beste) til panelet av kastrerte hannkatter! 🙂

Matfar med Dixie til nominasjonen! 🙂

Dixie til sin nominasjon til panelet 29.04.2012! 🙂

Dixie sjarmerte mange, både publikummere og utstillere med sin bananspising! 🙂 Flere stoppet opp for å ta bilde av henne da hun satt i armkroken min og spiste banan! 🙂 Bildet er tatt av Marie Holmberg. Hennes hjemmeside og blogg kan dere se her: http://www.sessans.com

Aros under panelet søndag 29.04.2012! 🙂

Aros på bordet under panelet søndag 29.04.2012! 🙂

Dixie ble Publikums Favoritt både lørdag 28.04 og søndag 29.04.2012! 🙂

Utstillingsburet til Aros med hans kjempefine sløyfer hengende på buret! 🙂

Utstillingsburet til Dixie med hennes kjempefine sløyfer hengende på utstillingsburet! 🙂

MANDAGSTEMA # 35 – PRIKKER/DOTS!:)

Desserten jeg spiste da vi var på restauranten på Rica Nidelven Hotell. Det var prikker (sjokoladebiter) i iskaken jeg spiste!:)

Flere kjempefine bilder kan dere se på bloggen til Helene: http://helenesblogadresseat.blogspot.com/

HIMMELSK # 79 :)

Klokketårnet på Byåsen Kirke!:)

Flere kjempefine himmelske bilder finner dere her: http://petuniablogg.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

iDEAL of Sweden:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats