NÅ ER DET JAMMEN MEG HELG IGJEN :)

Tenk at det fredag og helg igjen? Den første uka etter påske er vel kanskje hard for de fleste av oss. Det er hardt å stå opp om morgen, men nå står de fleste av oss foran en helg hvor vi kan lade opp batteriene våre 🙂
 
 
Vi har ingen planer i helgen. Vår ene abyssinerhunnkatt venter kattunge i løpet av neste uke, og vi tar ikke sjanse på å dra så alt for langt. Vi var til veterinæren med henne i går og tok røntgen, og det viser seg at det blir en kattunge. Hadde jeg fått det til, så hadde kunne prød å scanne inn røntgenbildet, men det er for stort til å få inn i scanneren 🙂
Spørsmålet som gjenstår å se er: “Blir det hannkatt eller hunnkatt?”. Vi håper på, krysser tær og fingre for at kattungen er frisk! Den vordende kattemamma spiser som en hest, og det er et godt tegn. Jeg gir henne to bringebærkapsler slik vi får kjøpt på helsekostforretning. Da åpner jeg kapslene, og blander pulveret inn i maten. Bringebærkapsler hjelper på drektighet til dyr og svangerskap til mennekser! Det skal hjelpe til at fødselen og svangerskapet går bra 🙂
 
 
Jeg lover dere at dere skal bli oppdatert når fødselen skjer 🙂 En ting kan jeg røpe at navnet blir på bokstaven C 🙂
 
 
I går kveld var jeg på kirkekorøvelse. Egentlig skulle vi synge på søndag 19.04.2009, men vi er ikke nok korsangere til å stille opp å synge, så da blir det ikke noe av, men vi skal synge 26.04.2009 på gudstjeneste i kirka 🙂
 
 
I dag har været vært varierende, men for det meste grått vær og regn, men det er vår!:) Våren er en fantastisk årstid!:) Alt som er dødt i naturen våkner til liv igjen, og det er kjempedeilig å få tint opp kroppen etter vinteren.
 
 
For første gang er jeg skikkelig plaget med pollenallergi, og jeg var til legen i dag for å ta allergiprøver. Øynene renner konstant, og jeg er tett i nesa. Legen sa at alle sammen kan få plutselig utslag av pollenallergi helt uten forvarsel! En ting er sikkert. Jeg er ikke alene om å være allergisk mot pollen. Flere dager denne uka da jeg skulle gå meg en tur, så begynner tårene å renne fra øynene mine!
 
 
Hva skal dere gjøre i helgen?
 
 
Vi skal bare være hjemme. I morgen skal vi ta helgavasken i leiligheten, og shine opp her. I kvled må dere se Norge Rundt på NRK 1 på TV’n. Det kommer reportasje fra kattustillingen som Trønderkatten arrangerte 04.04 – 05.04.2009 🙂 Det blir moro å se hva de tar med i den reportasjen 🙂
 
 
Mulig vi drar en tur på besøk til et vennepar av oss i morgen kveld, men jeg tviler på at noe kattefødsel skjer i helgen. Sist gang Corvette fikk kullet sitt, så gikk hun til dag 63. Katter går drektige i 63 – 65 dager, men denne gangen vet vi når paringen skjedde 🙂 Vi var øyenvitner til hele seansen 🙂
 
 
Ønsker alle sammen en god fredag, og god helg 🙂 Take care 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “NÅ ER DET JAMMEN MEG HELG IGJEN :)

 1. Moro at dere venter kattunger igjen 🙂 Det er bedre med en kattunge enn med ingen, og jeg håper at kattefødselen går bra denne gangen!

  I morgen skal jeg ut på byen sammen med noen venner, men ellers blir jeg hjemme i helgen og tar det med ro:) I like måte:) Ønsker deg og dine en fin fredag, og en god helg:)

 2. Spennende med kattunger igjen, og jeg er helt enig med Allis at de er nydelige;)) Jeg håper kattefødselen går bra denne gangen for dere, og at kattungen er frisk!

  Helgeplanen for oss er å være hjemme. Blir været bra, så blir det en bytur med venninnen min på kafé i morgen. Ønsker deg og familien din en fin fredag, og god helg;))

 3. Koselig at dere venter kattunger igjen:-) Nå unner jeg dere at det går bra for dere, for dette har du gledet deg til lenge:-) Jeg holder alle mine fingre krysset for kattefødselen, og jeg gleder meg til å se bilder av kattungen:-) Jeg er spent på navnet også.

  I helgen skal jeg slappe av, for jeg jobbet jo hele påsken. Derfor skal det bli deilig med en frihelg hvor jeg kan koble av. Dersom været blir bra må vi begynne å tenke litt på våropprydding i hagen.

  Ha en fin fredag, og god helg:-)

 4. Jeg følger spent med i bloggen din ja, og gleder meg til å høre når kattungen blir født:) Jeg håper for deres skyld at kattefødselen går bra denne gangen, og at kattungen er sunn og frisk! Ha en god helg, og kos dere så masse:)

 5. Jeg følger spent med nå i bloggen din om kattefødsel er i gang;=) Jeg krysser alle mine 10 fingre for at fødselen går bra, og at kattungen blir sunn og frisk! Spennende å høre hvilket kjønn det blir, og navnet du velger på kattungen;=)

  Ønsker deg en fortsatt god helg;=)

 6. Jeg også følger spent med bloggen din nå, og venter hver dag på at nyhet om kattefødsel er i gang hos dere;D Jeg håper jammen alt går bra denne gangen, for jeg kan tenke meg at dette er noe du har sett fram til!

  Ha en fin og god helg;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge