Get Adobe Flash player

BILDER FRA KJEMPEKOSELIG KONFIRMASJONSSELSKAP 08.05.2016 :)

Søndag 08.05.2016 var det duket for konfirmasjon for tvillingguttene til min svoger og samboeren hans. De hadde sin seremoni i Olavshallen, og selvfølgelig var vi tanter, onkler og besteforeldre tilstede under seremonien.
 
 
Det var en kjempefin og høytidelig seremoni med kjempenydelig og fin musikk. Ungdommene var kjempeflotte der de satt i sine nye dresser og bunader på scenen. Konfirmantene var tydelig forventningsfulle og spente 🙂
 
 
Jeg sier til alle ungdommer jeg kjenner at de må ta godt vare på ungdomstiden sin, for den får de ikke tilbake. Selv minnes jeg tilbake til min kjempeherlige ungdomstid sammen vennene mine som jeg var sammen med, fritidsaktivitetene mine som jeg holdt på med og skolen. Det var en tid hvor vi aller fleste var ubekymret, levde våre egne liv og hadde drømmer og håp om fremtiden 🙂
 
 
Etter konfirmasjonsseremonien var ferdig kjørte vi opp til gården (Tømmerholt gård i Estenstadmarka) hvor konfirmasjonsselskapet skulle finne sted. Kl.13.00 var det middag, og til middag fikk vi servert sodd. Det smakte kjempegodt 🙂 Etter middagen var det avslapping før kaffe og kaker ble servert 🙂 Guttene var kjempefornøyde med gavene sine, og begge to gliste bredt over det de fikk 🙂
 
 
Jeg hadde fått i oppdrag å fotografere litt under selskapet, og jeg synes det er kjempegøy å få slike forespørsler 🙂 Er jo ikke utdannet fotograf, men uansett når jeg ser at de som ser bildene gir meg positive tilbakemeldinger betyr det kjempemasse for meg 🙂
 
 

HER ER NOEN BILDER SOM JEG TOK 08.05.2016:

 
 

080516_olavshallen_foer_konfirmasjonsseremoni5

Olavshallen fylles opp med konfirmantenes familie, slekt og venner 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_olavshallen_innmarsj3a

Inngangsprossesjonen av konfirmantene inn på scenen i Olavshallen 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_olavshallen_innmarsj5a

Inngangsprossesjonen av konfirmantene inn på scenen i Olavshallen 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_olavshallen_kursbevis2a

En av konfirmantgruppene mottar sine kursbevis 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_olavshallen_kursbevis10a

Konfirmantene blir overrakt sine kursbevis 🙂

 
 

080516_knauskoret4a

Knauskoret var tilstede i Olavshallen og sang sangen: “Til Ungdommen” 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_dekket_bord3a

Middagsbordet dekket og kjempefint pyntet 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_toril1a

Meg selv ute i hagen der hvor konfirmasjonsselskapet ble holdt 🙂 Jeg er kjempeglad i bunaden min, og angrer ikke en dag på at jeg fikk meg bunad. Da har jeg et et festantrekk som jeg kan bruke 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_tove1a

Avslapping i hagen før middagen 🙂 Det var perfekt bunadsvær 🙂

 
 

080516_konfirmanten_sindre1a

Den ene konfirmanten ute i hagen 🙂

 
 

080516_konfirmanten_sindre5a

Staselig og kjempeflott konfirmant 🙂

 
 

080516_konfirmanten_martin2a

Den andre konfirmanten ute i hagen 🙂

 
 

080516_konfirmanten_martin4a

Staselig og kjempeflott konfirmant 🙂

 
 

080516_konfirmantene_sindre_og_martin2a

To kjempeflotte og staselige konfirmanter ute i hagen før kaffen 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_gavebord_martin2a

Den ene konfirmantens gavebord 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_gavebord_sindre2a

Den andre konfirmantens gavebord 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_kakebord_ostekake2a

Som i alle konfirmasjonsselskaper ble det servert kaffe og kjempegode kaker, og her er den kjempegode ostekaken 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_kakebord_suksessterte2a

Den kjempegode suksessterten 🙂

 
 

080516_konfirmasjon_kakebord1a

Kakebordet med de kjempegode og delikate kakene 🙂

 
 
Det var en kjempekoselig konfirmasjon, og begge konfirmantene og gjestene koste seg 🙂 Når været ble så bra som det ble satte det en ekstra spiss på dagen 🙂 Jeg tror nok guttene vil sette pris på denne dagen når de blir eldre 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Responses to “BILDER FRA KJEMPEKOSELIG KONFIRMASJONSSELSKAP 08.05.2016 :)”

 • Åhhhh snuppa mi sååååå råfine bilder;)) Og du er råflink til å ta bilder. Bildene av konfirmantene var råfine. Jeg er imponert;))

  Råfint bilde av deg;)) Og du er like fin utenpå som inni.

  Ha en fin dag;)) Og kos dere såååå mye i morgen;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Er du den som er opptatt av å skryte over at du eier dyre merkevareprodukter? Hvis ja så har du et luksusproblem.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for det Else Maritvennen min 🙂 Kjempekoselig å få slike tilbakemeldinger, og det er til stor motivasjon for å fortsette å ta bilder 🙂

   Jeg blir helt rørt her jeg 🙂 Tusen takk for kjempegode og fine ord 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Irene:

  Det var koselige og stemningsfulle bilder du har tatt, og bildene av konfirmantene ved treet var fine. Du imponerer meg når det gjelder å ta bilder 🙂

  Vakkert bilde av deg. Det gjenspeiler den godjenta du er Toril 🙂

  En fin dag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen av bildene 🙂 Det er en ære å få lov til å fotografere i konfirmasjon, og jeg synes det er kjempegøy å bli spurt 🙂

   Tusen takk for det 🙂 Jeg blir kjemperørt over de fine ordene du skriver 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Kjekt å se bildene dine, og de var fine alle sammen. Jeg ble sulten jeg når jeg så bildene av kakene på kakebordet. Det som er så synd i bursdager, konfirmasjoner og bryllup er at jeg er så mett etter middagen at jeg greier ikke å smake på kakene, men jeg tar som reget ett stykke for høffelighets skyld.

  Du kler bunad godt, og du er ei bunadsjente 🙂 Kjekt bilde av deg 🙂

  Vi har alt klappet og klar til i morgen. I kveld skal jeg stryke bunsadsskjorta mi, men pavlovakaka og marsipankaka er ferdig lagd. Vi skal til sentrum for å se på toget, og i morgen ettermiddag spiser vi middag hjemme hos mamma og pappa 🙂

  Fin, fin 17.maifeiring til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Jeg blir kjemperørt over de fine kommentarene angående bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Jeg elsker bunaden min kjempehøyt, og jeg føler meg festkledd når jeg har den på meg.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • En som har fulgt med lenge:

  Jeg ser at du har publisert bilder av andre personer. Det er forbudt og legge ut bilder av andre personer uten tilatelse og det er straffbart. Jeg kjenner mange som er med på bildene dine og de har ikke blitt spurt. Det er ikke første gangen du bryter nosk lov. Jeg tror du skal tenke deg om før du legger ut bilder på bloggen din.

  Hilsen en som har fulgt med i lang tid

 • Som vanlig kjempefine bilder, og dagen så ut til å være vellykket 🙂 Og kakene… SUKK <3
  lillja recently posted..Jeg burde ikke, men jeg skjemmes!My Profile

  • Lillja: Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Ja dagen var vellykket, og konfirmantene storkoste seg. De ble kjempefornøyde med konfirmasjonsgavene 🙂

   Det som er så typisk i konfirmasjon, bryllup eller andre festlige sammenkomster at man blir så mett etter middagen, og da orker i hvert fall ikke jeg noen kake etterpå. Smakte på suksessterta, og den var kjempegod 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 • Siri Elise:

  Kanonkoslig å læs bloggen din og oppdateringan du har gjort. Æg har vært opptatt med å skriv oppgave som æg levert på fredag. På mandag som kommer begynne heimeeksamen.

  Hærre gud så kanonkoslige bilda du har tatt og kerr flink du e tel å fotografer 🙂 Æg e imponert over bildan din.

  Sjølsagt måtte det komme ein jækla feiging med en hjernedød kommentar som ikkje høre nån plassa heim. Det e typsik at sånne kommentara skrives av feige anonyme som ikkje tør å stå fram med navn. Det vises på lang vei kæm som har skreve kommentaren og æg e ikkje overraska at ho prøve sæg på å få tel en krangel igjen.

  Ikkje bry dæg om den komemntaren der. La den stå tel spott og spe førr offentligheta.

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen angående bildene, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Du må ha masse lykke til med hjemmeeksamen! Det kommer til å gå kjempebra 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats