BILDER AV FLORENCE, FELICIA OG FELIX TATT AV DERES NYE EIERE <3 :)

Er det en ting vi rasekattoppdrettere synes, så er det å høre hvordan det går med kattunger vi selger fra forskjellige kull. Mange av mine kattungekjøpere som har kjøpt abyssinerkattunger fra meg er jeg venn med på facebook, og felles for dem alle er at de er kjempeflinke til å oppdatere med bilder av kattene på facebookprofilene sine, instagram og andre sosiale medier 🙂 Det må jeg med hånden på hjertet si at det setter jeg kjempestor pris på 🙂 
 
 
De aller fleste er kjempeivrige å fortelle meg om hvordan det går med kattungene de har kjøpt, de sender meg bilder på mms, mail og på privat melding på facebook. Jeg blir kjempeglad for å høre hvordan det går, for selv om kattungene flytter til nye hjem så betyr hver og en kattunge kjempemasse for meg siden de er født hjemme her. Når man har kattungene i 12 – 14 uker så smelter alle kattungekullene hjertet mitt 🙂 
 
 
Noen som har kjøpt kattunger fra meg har spørsmål i begynnelsen som de lurer på, og selvsagt er jeg som oppdretter villig til å bistå med hjelp til spørsmål kjøperne måtte ha. Det kan være alt fra om kattungen kan være hjemme alene på dagtid mens de er på jobb/skole, eller spørsmål om hvilken kattesandtype de bør kjøpe. 
 
 
Av mine kattungekjøpere har jeg vært kjempeheldig med alle kjøperne, men dessverre er det to av kjøperne som mistet sine abyssinerkatter nokså unge. Den ene kattungen jeg solgte fikk lov til å gå løs ute på verandaen hos eieren sin uten sele eller noe, og vips kom katten seg over gelenderet, og borte var den 🙁 Det var en kjempestor sorg for hun som eide katten. Hva som skjedde med den katten vet ingen. Mest sannsynlig ble den drept av et dyr, eller stjålet 🙁 Den andre katten ble påkjørt da den sprang rett ut i veien bare 6 måneder gammel. Slike ting er kjempetrist for eierne som opplever den sorgen det er å miste sin høyt elskede katt 🙁 Derfor påpeker jeg for de som kjøper katter at bor de i et nabolag hvor det er biltrafikk så bør de ikke slippe ut en abyssiner ut uten sele! Abyssinere kan ikke passe seg i trafikken! Jeg som oppdretter blir også lei meg når jeg hører at noen av mine kattunger fra mine kull har blitt drept, eller forsvunnet 🙁 
 
 
Da jeg solgte de tre kattungene i (N) Hakrilas F-kull (Felix, Felicia og Florence) var jeg strengere for hvilke kjøpere jeg valgte ut som nye eiere til kattungene, og det angrer jeg ikke på. Kravet jeg satte for meg selv er at de som skal kjøpe en abyssiner vet litt om rasen på forhånd, og har lest seg litt opp om hva en abyssiner er! Hører jeg spørsmålet om en abyssiner har like mye pels som en huskatt, blir jeg spekulativ om de i det hele tatt har satt seg inn i hva som kjennetegner en abyssiner. 
 
 
Felles for alle de tre som kjøpte kattungene i (N) Hakrilas F-kull hadde satt seg inn i rasen, og det gjorde meg 100% trygg på hvem som skulle bli de heldige utvalgte kjøperne. Det var noen potensielle kjøpere som fikk avslag på å få kjøpe kattunger, fordi jeg ikke følte det trygt å selge en kattunge til dem.
 
 
Jeg kan med hånden på hjertet si at de tre som kjøpte kattungene i F-kullet er kjempesupre kjøpere som elsker sine nye familiemedlemmer av hele sitt hjerte, og som gjør alt for at kattungene sine skal ha det bra 🙂 De takker meg for at de fikk kjøpe nettopp den kattungen, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂 
 
 
Felix bor i Sverige hos en som heter Oliver. Fra før har Oliver en britisk korthår som heter Misho. Misho og Felix har blitt kjempegode venner, og de tuller, tøyser, leker og herjer rundt i huset hans 🙂 Felicia bor hos et samboerpar som virkelig har forelsket seg i rasen, og de er blitt så forelsket at de ønsker å få en hunnkatt til som selsakp 🙂 Florence bor hos en familie, og de har fra før en hun som heter Sarah. I begynnelsen var Florence skeptisk til hunden, men nå har Florence og Sarah begynt å bli kjempegode venner 🙂 
 
 
09.07 – 10.07.2016 skal klubben jeg er medlem i arrangere katteutstilling i Heimdalshallen i Trondheim, og jeg skal ha med Florence og Felicia på den utstillingen. Det gleder jeg meg kjempemasse til. 
 
 

HER ER NOEN BILDER JEG HAR MOTTATT FRA DE TRE SOM HAR KJØPT FLORENCE, FELICIA OG FELIX:

 
 

250516_florence_sarah1

(N) Hakrilas Florence sammen sin gode venn Sarah <3 <3 :) Foto: Caroline Holberg 

 
 

060516_felicia4

(N) Hakrilas Felicia sitter og passer på i vinduskarmen hos sine nye eiere <3 :) Foto: Linnea Höök

 
 

260516_felix_misho_klem2

(N) Hakrilas Felix og den britiske korthårskatten Misho er kjempegode venner <3 <3 :) Foto: Oliver Majed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “BILDER AV FLORENCE, FELICIA OG FELIX TATT AV DERES NYE EIERE <3 :)

 1. Åhhhh såååå råartig å lese blogginnlegget ditt snuppa mi;)) Og råartig å se bildene. Bildet av Felix der han står og klemmer briten var råfint;)) Jeg smeltet helt for det bildet der. Florence og hunden har nesten sammen farge;)) Det var artige og fine bilder;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Er du den som er opptatt av å skryte over at du eier dyre merkevareprodukter? Hvis ja så har du et luksusproblem.My Profile

 2. Det var kjekt å lese innlegget ditt 🙂 Jeg har lurt på hvordan det er å selge kattunger, men kjekt at du får bilder av kattungene fra de forskjellige kullene du har hatt. Det er jo kjekt for deg å se hvordan de vokser og utvikler seg.

  Bildet av Felix og den andre katten var et blinkskudd av de sjeldene som jeg har sett på lenge 🙂 Du snakker om å fange øyeblikket. Bildet kunne vunnet en fotokonkurranse.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 3. Hærre gud så kanonfine bilda av kattungan i det forrige kulelt ditt <3 Æg smelta heilt av dæm og som dæm andran så ælska æg det bildet av han Felix og den andre katten som holder om hværandre <3

  Æg savna det å ha dyr førr æg har vokst opp med både hund og katt da æg va lita. Det e nå spesielt å ha dyr og æg lært mæg tidlig å ta ansvar førr hunden vår. Søsknan mine og æg hadd i oppgave å gå tur med hunden.

  Hærre gud det må vær kanonkoselig førr dæg å få bilda av kattungan som har bodd heim hos dæg fra dæm som har kjøpt dæm førr du e jo også sent på koss dæm har det.

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 4. Har du sett <3 De nydelige bildene du har fått fra kattungekjøperne dine, og jeg holder en tommel opp for bildet av de to kattene som står og klemmer hverandre <3 Det var litt av et kjærlighetsbilde 🙂

  Jeg synes det var koselig å lese litt om hva dine forventninger til kattungekjøperne er, for når du selger en rasekatt vil du at kjøperne skal være seriøse. Før vi kjøpte Maco leste vi mye om maine cooner på nettet, og vi googlet og fant all informasjon om rasen der. Vi ville være forberdt når vi snakket med oppdretterne. Oppdretterne til Maco hadde flere interesserte, og de kom til å velge riktig katt til rett familie. Det var ingen selvfølge at vi kunne få en kattunge fra kulelt til Maco, men det fikk vi 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge