Get Adobe Flash player

HJERTEKNUSERNE I (N) HAKRILAS F-KULL (FELICIA/SIGNE, FLORENCE OG FELIX/LEOH) 6 MÅNEDER GAMMEL I DAG <3 :)

I dag 19.07.2016 blir kattungetrioen i (N) Hakrilas F-kull 6 måneder gammel <3 🙂 Tenk 6 måneder siden de så dagens lys på Orkdal Dyreklinikk den snøfulle januarkvelden!      Alle tre har utviklet seg til å bli kjempeherlige kattunger som blir elsket over alt på denne jord, og eierne forguder kattungene sine <3 🙂     Som oppdretter synes jeg det er kjempegøy å se dem igjen etter hvert som de blir eldre, og jeg setter kjempestor pris på å få bilder av kattungene <3 🙂     

160616_misho_felix2

Britisk korthårskatten Misho og godpusegutten (N) Hakrilas Felix//Leo som han blir kaldt hos sin eier <3 :) Foto: Oliver Majed

 
 

270616_florence9

Godpusejenta (N) Hakrilas Florence <3 :) 

 
 

180716_signefelicia1a

Godpusejenta (N) Hakrilas Felicia/Signe som har  vært på ferie hos meg i 2 uker <3 :) I kveld kommer eieren hennes hjem fra ferie, og det skal bli trist å si: "adjø" til henne <3 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “HJERTEKNUSERNE I (N) HAKRILAS F-KULL (FELICIA/SIGNE, FLORENCE OG FELIX/LEOH) 6 MÅNEDER GAMMEL I DAG <3 :)”

 • Grattis med 6 månedersdagen til kattungene i f-kullet;)) Herlighet er det mulig at det har gått 6 måneder siden de ble født? Jeg husker godt da jeg traff dem i påska. Og de var jo såååå råååsøøøte;))

  Ha en fin fredag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Skjerp deg du 53-år gamle kvinnelig blogger som uskyldig henger ut andre bloggere som stalkere.My Profile

 • Halvt år allerede 🙂 Jeg husker godt den kvelden du postet på facebook at kattungene var født, og la ut det fine bildet hvor de lå samlet hos veterinæren.

  Det har vært kjekt å følge med dem fra de ble født og frem til de flyttet 🙂 Kjekke av kattungene, og de er utrolig fine 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 • Irene:

  Så er de kattungene allerede passert 6 måneder 🙂 Det var koselig å besøke deg da de bodde hos deg, og jeg synes alle tre var så fine. Jeg ser godt at de har vokst seg fine og flotte 🙂

  Flotte bilder du har lagt ut på bloggen din 🙂

  En fin dag ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats