NY NEGLEBEHANDLING MED SHELLACK, OG ER KJEMPEFORNØYD :) (SPONSET INNLEGG)

18.08.2016 var jeg til negledesigner ved Magic Touch Frisørsalong. Der fikk jeg neglebehandling og shellack på neglene mine, og jeg var kjempefornøyd med resultatet 🙂 Da jeg var der 18.08.2016 var et par av englene mine porøse, og jeg fikk behandling for det. Porøse negler gjør at neglene knekker fortere og flises opp. Etter jeg tok shellackbehandlingen har den sittet på i nesten 3 uker.
 
 
05.09.2016 var det tid for en ny time for å legge ny shellack på neglene mine. Denne timen fikk jeg sponset av negledesingeren på Magic Touch!
 
 
Magic Touch Frisørsalong ligger i Olav Tryggvasonsgt. 23 i Trondheim Sentrum. Det er sentralt å komme seg dit buss, og bussene stopper ikke så langt unna.
 
 
Når man kommer inn på Magic Touch så kommer du inn på selve frisørsalongen. Innenfor selve frisørsalongen har hun som driver neglesalongen sin arbeidsplass. Eieren av neglesalongen forteller at lokalet til neglesalongen ikke er helt ferdig, for hun venter på en dør som kan lukkes inn til salongen hennes.
 
 
Lokalet til Magic Touch frisør og neglesalong er malt i lys farge. Det er en ventekrok med stoler og bord inne på frisørsalongen, og inne på neglesalongen. Der kan kundene sette seg ned å vente før de har time. Den lyse fargen i lokalet gjør at rommene virker større.
 
 
Det første man ser når man kommer inn på Magic Touch Frisør- og neglesalong er et resepsjonsområde, og man møter også på serviceinnstilte og blide ansatte 🙂 Som jeg har skrevet før, har førsteinntrykket når man kommer inn på en frisørsalong eller til en negledesigner mye å si. Hvis man som kunde føler seg godt mottatt når man kommer inn, vil man gjerne komme tilbake igjen senere 🙂 De som driver frisørsalongen er ikke Norsk. Jeg er usikker hvilken nasjonalitet de har, men de snakker godt Norsk, og de virker faglig dyktige 🙂
 
 
Da jeg kom inn på negledesingavdelingen ble jeg møtt av en blid, serviceinnstilt og kjempehyggelig dame 🙂 Jeg følte meg velkommen som kunde 🙂
 
 
Inne på avdelingen der negledesigneren har arbeidsrommet sitt, er det en arbeidspult, hyller med varer og en behandlingsbenk. På veggene henger det to fine malerier med varme og fine farger som liver opp 🙂
 
 

180816_arbeidspult_neglesalong3

Arbeidspulten til negledesigneren.

 
 

180816_hylle_med_utstyr4

Hyllen med varer i.

 
 
Negledesigneren driver også med vippeextention, og hun skal også begynne med voksing. Før hun begynner med det, skal det settes inn en dør inn på arbeidsrommet hennes, slik at at det ikke er åpent ut mot frisørsalongen.
 
 
Hun som driver neglesalongen er heller ikke Norsk, men snakker språket kjempebra. Negledesigneren er kjempeflink til å forklare underveis, og da hun så at to av neglene mine var porøse behandlet hun dem grundig!
 
 

050916_negler_foer_behandling3

På tide å få lagt ny shellack på neglene.

 
 

050916_neglebehandling3

Det første negledesigneren gjorde da jeg fikk shellackbehandling i går, var å fjerne gammel shellack.

 
 

050916_negler_ferdig_pusset4

Deretter filte og pusset hun neglene mine. Negledesigneren fortalte at shellacken vil sitte dårlig hvis neglene er pusset dårlig, og hun bruker en spesialfil som gjør neglene glatte og fine slik som på dette bildet.

 
 

180816_farger_og_lakk4

Deretter der det på tiden å velge farge på shellacken, og her ser dere noen av fargene som kan velges.

 
 
Negledesigneren la merke til at på de kanppe 3 ukene siden jeg var der sist hadde neglene mine vokst, og de var blitt sterkere 🙂 Som andre negledesignere sier hun at ved grundig stell vil neglene bli sterkere, og ved daglig tilførsel av neglebåndsolje vil neglene ikke bli porøse slik at de knekker eller flises opp. Akkurat dette er noe de aller fleste av oss ikke tenker over. Hun så i hvert fall merkbar forskjell, og det var kjempegøy 🙂
 
 
Jeg la merke til at negledesigneren tok seg god tid, og var nøye i arbeidet sitt. Hun var nøye når hun la på shellacken, og merket hun en ujevnhet, eller en plass hvor hun hadde lagt på litt lite, passet hun på å få det jevnt! Som kunde hos en negledesigner er det at negledesigneren er nøye første bud. Jeg har prøvd andre negledesignere som jeg har merket har hatt litt hastverk når de har lagt på shellack. Det merker man som kunde. Hun negledesigneren som jobber på Magic Touch Frisør var en av de tre mest nøye negledesigerne jeg har vært bort i, og hun er det jeg kaller for faglig dyktig!
 
 
Prisene for manikyr varierer fra 400,- kr og oppover, og det er billig!
 
 

050916_negler_med_ny_shellack2

Jeg ble nok en gang kjempefornøyd med resultatet, og jeg har forelsket meg i den fargen som jeg valgte på shellacken 🙂

 
 
Jeg kan med hånden på hjerte anbefale negledesigneren som jobber på Magic Touch! Det er noe jeg mener oppriktig og ærlig 🙂
 
 
Dere kan gå inn på Magic Touch Frisør sin facebookside for å se mer her: https://www.facebook.com/Magic-Touch-1622135201446252/?fref=ts
 
 
Tusen takk til negledesigneren for kjempeflott service, veiledning og ikke minst for shellackbehandlingen jeg fikk sponset fra deg 05.09.2016 🙂 Det satte jeg kjempestor pris på 🙂
 
 

magic_touch_frisoer2

Besøk Magic Touch sin facebookside her: https://www.facebook.com/Magic-Touch-1622135201446252/?fref=ts
 
 
 
 
 
 

Sponset innlegg!

 
 

Blogglisten hits

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “NY NEGLEBEHANDLING MED SHELLACK, OG ER KJEMPEFORNØYD :) (SPONSET INNLEGG)

 1. Bra skreve av dæg og æg syns fargen på næglan din va kanonfin 🙂 Dæm flestan av oss e ikkje flink tel å stell næglan sin. Æg e ikkje det bortsett fra når æg tar shellack eller gelish på men æg veit æg sku ha vør my flenkar på å stell neglan godt.

  Æg syns ikkje prisen for shellac va nå dyr. Her æg bor veit æg det variere mellom 400 krona tel 700 krona for å ta på shellack.

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding fra deg 🙂 Jeg ble kjemepfornøyd selv, og nå har jeg funnet fargen min som jeg liker på shellack 🙂

   De aller fleste er nok dårlig på å stelle neglene våre, og vi tenker ikke over at de må ha pleie også. Det holder ikke med en håndkrem. Neglebåndene må ha olje for å få fuktighet slik at de ikke fliser seg opp.

   Jeg synes heller ikke prisen var dyr, men det varer med prisene her i Trondheim også 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 2. Åhhh snuppa mi sååå råfine farger på neglene dine. Og jeg likte den fargen godt;))

  Jeg skal legge ny lakk om en uke. For den shellakken jeg la i syden har skallet av. Og den er så stygg. Jeg merker godt at neglene mine er blitt sterkere. For jeg slet med å få neglene på langfingeren og pekefingeren lange. De knakk etter de hadde vokst en viss lengde. Men nå gjør de det ikke.

  Du har skrevet et råbrainnlegg;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Forsvarer meg selv mot løgnene dine.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen 🙂 Jeg har funnet min standard farge de gangene jeg tar shellack på neglene mine, for fargen er så dus at de går så godt til alt jeg har på meg av klær.

   Hvis neglene ikke får nok med fuktighet og vitaminer, så vil bli porøse, og de brekker fortere. Derfor er det kjempeviktig å ta på neglebåndsolje som man smører på neglene daglig.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Oj sann. Du er heldig som fikk det sponset, og med supert resultat med en fin farge 🙂

  Jeg mener du har skrevet en flott reklame for neglesalongen hvor du fikk behandling. Det var interessant å lese, og hvis jeg hadde bodd i samme by som deg ville jeg nok være fristet til å prøve den salongen der 🙂

  De som jobber som negledesingere må være lett på hånden, og jeg velger å kalle det for håndtverk. Jeg blir mektig imponert over negledesingere.

  Jeg ønsker deg en en fin kveld 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Fin helg med kjæresten, og jeg er i gang med nytt hekleprosjekt 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte innlegget mitt. Første bud når jeg skriver slike innelgg er å være 100% ærlig med min personlige opplevelse.

   Du har helt rett, for det negledesigneren gjør er jo ren og skjær prikkelarbeid. Negeldesigneren jeg brukte var kjempenøye, og hun tok seg god tid.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. Det er kjekt å lese tips til ulike negledesignere, og jeg det du skrev om å være nøyaktig er jeg er enig i. Den første negledama jeg var til var ikke nøye. To dager etter begynte shellacken å gå av. Jeg snakket med en annen negledesigner i Kristiansund, og hun sa jeg måtte klage. Det gjorde jeg, men først ville hun ikke innrømme at det var hennes feil. Hun innrømmet det til slutt, og jeg fikk en ny time hvor den andre negledama la ny lakk.

  Det er kjekt å se bildene som du har tatt før, under og etter behandlingen 🙂 Jeg synes du er flink til å skrive innlegg for de som sponser deg, og jeg håper flere ser hvor flink du er til å skrive. Innleggene du skriver som er sponset synes jeg virker ærlige.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂

   De negledesignerene jeg har vært hos har vært kjempeflinke alle sammen, og jeg har bare positive lovord å si om dem 🙂

   Jeg ville klaget jeg også hvis shellacken hadde gått av etter to dager. Det skal normalt sitte på i 2 -3 uker.

   Det var kjempekoselig å høre, og når jeg skriver slike innlegg, vil jeg være 100% ærlig. Hvis ikke er det ikke noe vits i å skrive sponsede innlegg.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Norges beste vestkant: Tusen takk for det 🙂 Jeg syntes fargen var kjempefin, og den er så dus og varm, og passer til alt jeg har på meg av klær. Elske shellack jeg også, for jeg ser at neglene tydelig har blitt mye sterkere etter to behandlinger på rappen. Har bestilt meg ny time neste uke for å få en ny behandling til 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 5. Jeg sa det til deg på 50 feiringen din at fargen på neglene var fine. Det var en farge jeg selv godt kunne tenke meg. Vi damer liker å føle oss feminine, og pene og velstelte negler hører med når vi skal pynte oss.

  Du har skrevet et fin beskrivelse av neglesalongen, og du beskriver neglesalongen på en positiv og fin måte. Det er fint at du legger ut fine bilder når du skriver om salongen, for det viser litt om hvordan en negledesigner jobber.

  Jeg måtte le av bildet hvor du sitter med noe på fingrene 🙂 Slik skulle du gått rundt vet du 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det 🙂 Ja du gjorde det, og jeg har fått mange kjempekoselige kommentarer om at folk synes neglene mine var så fine, og at de likte fargen. Jeg har funnet min farge som jeg liker kjempegodt 🙂

   Så kjempekoselig at du synes det da 🙂 Jeg vil være 100% ærlig når jeg skriver slike sponsede innlegg, for det betyr så mye.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge