ELVIS OG DEN FORVILLEDE FINKEN PÅ KATTEVERADAEN, OG SNART ÅRETS SISTE KATTEUTSTILLING :)

Sitter enda våken, og prøver roe operasjonssmertene i hånda før jeg legger meg. Operasjonssmertene kommer om kvelden. Nå har jeg brukt hånda mer, og det merkes når kvelden kommer.
 
 
I helgen som kommer er det klart for årets siste katteutstilling, og denne gang er det Adelkatten sin juleutstilling i Letohallen på Dal ved Eidsvoll 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse 🙂 Jeg skal stille Elvis og Dixie denne gangen. Er litt usikker på om jeg skal stille Nadina. Hun er litt for tynn, og er ikke i pelskondisjon. Løpetiden hennes denne høsten har tæret på pelsen hennes.
 
 
Det skal bli kjempekoselig å treffe igjen mine abyssiner- og somalivenner og andre rasekattvenner, og denne utstillingen er blitt en tradisjon for mange av oss utstillere 🙂
 
 
Planen er å kjøre i rett tid (før kl.12.00) på fredag, slik at jeg kommer til hotellet i rett tid slik at jeg får slappet av på hotellerommet 🙂
 
 
Adelkatten sin juleutstilling er alltid kjempekoselig, og det er julestemning der 🙂
 
 
I kveld har mannen min og jeg badet Elvis og Dixie, og det gjorde dem godt. De trengte det badet, og de har begge to røytet en god del denne høsten.
 
 
I morgen skal jeg begynne å pakke utstillingskofferten til kattene og kofferten min. Jeg har bestilt ny burgardin til burene til Elvis og Dixie, og de får jeg på utstillingen her slik at de kan tas i bruk. De var kjempefine. Jeg fikk bilder av av dem fra hun som har sydd dem 🙂 Jeg gleder meg til å få dem 🙂
 
 
Jeg kommer til å snappe fra utstillingshelgen, og jeg kommer til å legge ut bilder på instagram. Dersom dere har lyst å følge meg på snap er brukernavnet mitt: abyhakrilas
 
 
På insta finner dere meg her: abynadina
 
 
Kommer til å ta bilder på utstillingen som jeg kommer til å dele med dere neste uke 🙂
 
 
I går hadde jeg en kjempemorsom opplevelse. En liten fugl (fink tror jeg) hadde greid å komme seg gjennom en maske på nettingen inn til katteverandaen. Det oppdaget Elvis, og han satt i vinduet. Tennene hans klapret i munnen. Jeg tenkte at jeg måtte jo gå ut på verandaen for å prøve å få ut den stakkars fuglen som ikke skjønte hvordan den kunne komme seg ut igjen. Planen min var å åpne nettingdøren slik at fuglen kunne fly ut.
 
 
I det jeg åpner døren til verandaen smatt Elvis gjennom døren og ut på verandaen. Han ble helt spennvill, og stakkars fuglen livredd. Elvis sprang frem og tilbake som en villkanin, og klatret i nettingen for å prøve å komme seg opp. Den stakkars livredde fuglen holdt seg heldigvis oppe under verandataket til de som bor over oss. Bedre ble det ikke da en annen mink satte seg på nettingen utenfor katteverandaen.
 
 
Det endte godt til slutt. Elvis kom inn, og fulgen fant veien ut gjennom en maske i nettingen. Gjett om Elvis var fornæret da han kom inn? Tenk å ha maten så nær, men fikk ikke ta den! Dumme, dumme matmor 🙂
 
 

Et videoopptak jeg tok av Elvis og fuglen ute på verandaen 🙂

 
 

Godpusejenta Dixie Rose slapper av på pleddet <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “ELVIS OG DEN FORVILLEDE FINKEN PÅ KATTEVERADAEN, OG SNART ÅRETS SISTE KATTEUTSTILLING :)

 1. Fine Dixie der hun ligger <3

  Jeg så videoen da du delte den på facebook og snapchat 🙂 Tenk å bli snytt for maten når han hadde den rett foran seg. Jeg skjønner Elvis jeg 🙂

  Lykke til på utstilling i helgen 🙂 Jeg gleder meg til å følge med oppdateringene dine 🙂

  En fin torsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse til utstillingen 🙂 Kommer til å snappe, dele på instagram og kjøre en livesending på facebook fra utstillingen 🙂

   Elvis var en apekatt i nettingen på verandaen ja, og fuglen fløy livredd under verandataket, og gjett om Elvis var fornærmet på meg etterpå da?

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Artig video og fint bilde av Elvis snuppa mi;))

  Råherlig video av den optimistiske Elvis og fuglen;)) Jeg vet ikke hvem jeg skal synes mest synd på jeg da. Men jeg tror jeg velger og synes synd på Elvis som hadde fangsten så nær, så nær. Det var bra å lese at det gikk fint med fuglen og at den slapp å bli middag til en liten rødrev;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

 3. Ha ha 🙂 Fantastisk morsom video du har fått tatt og Elvis har jaktinstinktene sine i orden ser jeg. At fuglen valgte å holde seg oppunder taket viser at den har noe som heter hjerne som den tenkte med.

  Ha ha 🙂 Jeg forstår at Elvis ble fornærmet jeg. Det hadde jeg også blitt hvis jeg var ham 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge