Get Adobe Flash player

LUKE NR.4 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Det er blitt 04.12.2017, og tid for min daglige bloggadventskalender 🙂 I dag Ăžnsker jeg Ă„ dele en kjempenydelig julesang som Carola HĂ€ggkvist synger. Det er sangen: “Himlen I Min Famn” 🙂
 
 

 

 
 

Bildet er lÄnt fra denne hjemmesiden: http://www.hildes-hjoerne.com/25149932

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “LUKE NR.4 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)”

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du Ăžnsker Ă„ lĂ„ne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til Ă„ sende meg en forespĂžrsel pĂ„ mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lĂ„n av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spĂžr meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du Ăžnsker Ă„ bruke :)

Sunn Fornuft:

Boozt:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Blogglisten:

Blogglisten hits

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats