LUKE NR.5 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

I dag er det 05.12.2017, og det er tid for luke nr.5 i min bloggadventskalender. I dag vil jeg mimre tilbake til desember 1979 når NRK sin adventskalender “Jul i Skomakergaten” ble sendt på TV. Fra den serien skal dere får se og høre sangen: “Vi Tenner Våre Lykter”, som den dag i dag er en advetnssang som ungene kjenner.
 
 

Sangen “Vi Tenner Våre Lykter” fra TV-serien “Jul i Skomakergaten” 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “LUKE NR.5 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

  1. Fantastisk minne fra desember måned når jeg var 12 år gammel 🙂 Hele den tv-kalenderen var stemningsfull med fine verdier om å ta vare på hverandre og andre mennesker rundt oss. De gode gamle skuespillerne var med, og det er trist å tenke på at flere av dem har gått bort.

    Jeg husker alle sangene som var med i serien, men denne sangen var en av de fineste.

    Du får ha en riktig fin kveld 🙂

    Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge