LUKE NR.11 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

11.12.2017, og tid for å åpne luke nr.11 i min bloggadventskalender 🙂 Som Trondheimer er jeg en smule patreotisk, og ønsker å dele en youtubevideo med sangen: “Stille Natt” (Silent Night) sunget av Nidarosdomens Guttekor. Opptaket er gjort i Berlin da de var på turne i Tyskland i desember 2016. 
 
 

“Stille Natt” (Silent Night) med Nidarosdomens Guttekor. 

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “LUKE NR.11 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

  1. Jeg må innrømme at jeg er stolt når jeg tenker over at Nidarosdomens guttekor hører hjemme i Trondheim. Du verden for noen stemmer 🙂 Det er en flott opplevelse å høre koret på konserter i Nidarosdomen. Konserter med Nidarosdomens guttekor gir meg gåsehud.

    En fin kveld ønskes deg og dine 🙂

    Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge