LUKE NR.12 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

12.12.2017 betyr ny luke i min bloggadventskalender 2017 🙂 I dag ønsker jeg å dele en julesang som vi synger i koret mannen min og jeg er med i. Jeg vet ikke hvor mange som kjenner til sangen fra før, men sangen er kjempefin. Sangen heter: “Mary, Did You Know?”, og den synes av gruppen Pentatonix. Håper dere liker sangen 🙂 Kos dere med en 🙂 
 
 

Gruppa Pentatonix med sangen: “Mary, Did You Know?” 

 
 

/p>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “LUKE NR.12 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

  1. Den sangen har jeg ikke hørt så mye, men den fin 🙂 Det er koselig å få høre julsanger som ikke er så kjent.

    En fin kveld ønskes deg og dine 🙂

    Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge