Get Adobe Flash player

LUKE NR.12 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

12.12.2017 betyr ny luke i min bloggadventskalender 2017 🙂 I dag Ăžnsker jeg Ă„ dele en julesang som vi synger i koret mannen min og jeg er med i. Jeg vet ikke hvor mange som kjenner til sangen fra fĂžr, men sangen er kjempefin. Sangen heter: “Mary, Did You Know?”, og den synes av gruppen Pentatonix. HĂ„per dere liker sangen 🙂 Kos dere med en 🙂 
 
 

Gruppa Pentatonix med sangen: “Mary, Did You Know?” 

 
 

/p>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “LUKE NR.12 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)”

  • Irene:

    Den sangen har jeg ikke hĂžrt sĂ„ mye, men den fin 🙂 Det er koselig Ă„ fĂ„ hĂžre julsanger som ikke er sĂ„ kjent.

    En fin kveld þnskes deg og dine 🙂

    Godklem fra Irene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du Ăžnsker Ă„ lĂ„ne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til Ă„ sende meg en forespĂžrsel pĂ„ mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lĂ„n av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spĂžr meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du Ăžnsker Ă„ bruke :)

Sunn Fornuft:

Boozt:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Blogglisten:

Blogglisten hits

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats