Get Adobe Flash player

OPERASJONEN I FOTEN OVERSTÅTT, OG JEG SLAPPER AV MED GODPUSENE MINE <3 :)

Lørdag og helg igjen 🙂 Hvor har denne uken blitt av? Ikke vet jeg. Ute er det overskyet og 19 grader, og det er kjempeherlig 🙂 Kattene koser seg ute på verandaen. Ikke hvert år de kan være ute der i oktober 🙂 Hera holder på og jakter på løv som hun tar med seg inn på stua. 
 
 
Alt er bare bra her. På onsdag 10.10.2018 ble jeg operert i venstre fot. Ortopeden løsnet på muskel- og achillesscenefestet bak kneet. Det er jo så stramt. Nå vil jeg få litt bedre bevegelse i foten. Ortopeden sa det var stivt i hele achillesscenen min, og det er ikke rart at jeg får vondt når jeg går. 100% bra kan de ikke gjøre meg, men jeg vil få bedre funksjonalitet enn hva jeg hadde. Hvis jeg skulle blitt 100% bra skulle noe ha vært gjort da jeg var barn, men så langt hadde de ikke kommet. 
 
 
Jeg har hatt smerter etter operasjonen, men det er helt normalt. De første to ukene skal jeg sitte med foten høyt, bruke en ispose bak og avlaste med krykker. Krykkene skal jeg bruke i to uker. Etter to uker får jeg begynne til fysioterapeut for opptrening. Det gjelder jeg meg kjempemasse til 🙂 Jeg kjenner jeg savner å trene!
 
 
Får ikke gjort noe spesielt, og jeg rigger meg til i sofaen med foten på ei pute. Jeg bruker dagene til å slappe av, lese bøker og blader, høre på musikk, høre på radio, se TV og håndarbeid. Får da vært litt produktiv også 🙂 Torsdag 11.10.2018 hadde jeg besøk av venninnen min Irene. Hun kom innom på tur før hun skulle på seinvakt på sykehuset. Det var kjempekoselig 🙂 
 
 
Det som er imponerende er at kattene skjønner at jeg har det vondt. Alle sammen er i nærheten av meg, og det virker som om de skal passe på matmor <3 🙂 Kattene bytter på i tur og orden å ligge i nærheten av meg, eller opp på meg. Det viser at katter er og blir kloke dyr <3 🙂 
 
 
I dag fikk jeg tatt meg en dusj for første gang etter operasjonen, og du verden det var kjempeherlig 🙂 Man føler seg som et helt annet menneske 🙂 
 
 
Det blir en stille og rolig helg, men det er like bra når formen ikke er på topp. I kveld skal jeg se på “Skal vi danse”, og det blir en avslappende TV-kveld. 
 
 
Jeg ønsker alle mine kjære bloggvenner, følgere og lesere en kjempefin lørdag <3 🙂 Ta godt vare på dere selv <3 🙂 
 
 
Ønsker å dele noen bilder med dere som jeg har tatt de siste dagene 🙂 
 
 

Bildet jeg tok av foten min etter operasjonen før jeg skulle dra hjem fra klinikken. 

 
 

Det er alltid godt å få ut venflonen etter en operasjon. 

 
 

Etter en operasjon i foten er det helt vanlig å ta blodfortynnende. Denne setter jeg en gang for dagen i magen, og jeg setter den selv. Det er slett ikke moro å sett sprøyten selv, men må man så må man. 

 
 

Denne julebrusen anbefales på det varmeste 🙂

 
 

Grønn smoothie til frokost er kjempegodt 🙂 

 
 

Godpusejenta Nadina har lagt seg godt til rette på matmor sine to puter da jeg benyttet anledningen til å ta en tur på WC, og når jeg kom tilbake måtte jeg nærmest søke i 10 eksemplarer om å få tilbake putene 🙂 Ha, ha, ha 🙂 Hun koste seg der hun lå ja <3 🙂

 
 

>

Godpusejenta Dixie Rose har overtatt plassen i sofaen, og passer på matmor <3 🙂

 
 

Godpusejenta Hera slapper av i sofaen sammen matmor <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to “OPERASJONEN I FOTEN OVERSTÅTT, OG JEG SLAPPER AV MED GODPUSENE MINE <3 :)”

 • Åhhh snuppa mi;)) God bedring;)) Bra du har kattene til selskap. Ja katter forstår mer enn hva vi mennesker forstår. Og de vet når vi mennesker har det vondt. Jeg tror de er ekstra sensitiv for når eierne har det vondt.

  Hørtes vondt ut med operasjonen. Du må bare ta det med ro så lenge du har fått beskjed om det. Og tiden for at du kan trene igjen kommer fortere enn hva du aner. Hvis du begynner for tidlig kan du skade foten mer enn hva godt er.

  Jeg håper du blir hjulpet av operasjonen.

  De sprøytene fikk jeg også etter ryggoperasjonen min. Jeg fikk mannen min til å sette dem. For jeg klarte ikke det selv. Det er en grunn til at jeg ikke er sykepleier;))

  Åhhh sååå råfine bilder av kattene. Og det råe blikket Hera har;)) Hun er rå;))

  Ha en råfin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Råherlig sommereferie hjemme hos familien i Trondheim;))My Profile

 • God bedring 🙂 Jeg håper du kommer deg fort på føttene igjen. Får vondt av deg som må igjennom så mange operasjoner men du takler det hele på en positiv måte. Det har du alltid gjort når du har blitt operert og det står det stor respekt av.

  Når en av oss er syke passer Lucia på oss og hun forstår at vi ikke er i form og Lucia kommer og legger seg sammen oss 🙂

  Det er kjekt å få se bildene av kattene dine og de er lekre alle sammen 🙂

  Vi skal slappe og kose oss med taco i kveld 🙂 Jeg følger litt med skal vi danse men jeg vil også følge med Stjernekamp. Artistene er flinke 🙂

  Fin, fin lørdag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 • Jeg håper det blir bedre nå, at du kan få mer bevegelighet.

  Klem deveny
  deveny recently posted..Kyllingcurry fra Punjab!My Profile

 • Irene S:

  Tusen takk for sist 🙂 Jeg måtte jo ta turen innom deg for å hilse på deg. Hvis det er til noen trøst er det alltid smerter og stivhet etter en operasjon den første uken. Nå har de kuttet muskelen og achillesscenen. Det vil gi deg en smerte som om du har fått juling på en fotballbane. Du må fotsette å pleie med foten liggende høyt og ispose på foten for da vi smertene og hevelsen gi seg.

  Jeg har truffet deg mange ganger etter dine operasjonen, og den positiviteten du har etter operasjonene er beundringsverdig <3 Det handler om at du har godtatt at du har reumatisme og det er det første budet.

  Jeg så det på da jeg besøkte deg at kattene dine brydde seg om deg og det var rørende å se <3 Du har rett når du sier at kattene enser at vi eierne er syke.

  I kveld der det siste vakt før jeg har fridager frem til onsdag. Det blir deilig 🙂 Jentene begynner på skolen imorgen etter høstferien sin og de har slappet av 🙂

  God bedring med foten din. Jeg kommer på besøk en dag så kan vi prates nærmere <3

  Du får ha en riktig fin søndag 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Boozt:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Blogglisten:

Blogglisten hits

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats