Get Adobe Flash player

BILDER AV KATTENE MINE TATT HOS FOTOGRAF :)

Jeg er jo så kjempeheldig at jeg kjenner en somalioppdretter som også har kullbror til Elvis. Hun jobber som fotograf, og det er hun som har tatt bilder av Nadina, Dixie, Elvis og Hera. Nå har jeg kjempefine bilder i samme stil som jeg kan bruke på hjemmeside, blogg og face book. Det at bildene som fotografen har tatt er i samme stil gjør at det blir bedre og lettere å banner til oppdrettshjemmesiden min 🙂
 
 
Fotografen som har tatt bildene er kjempeflink, og bildene som hun tar er rett og slett kunst 🙂 Hun greier å få frem personligheten til katten gjennom bildene sine, og dèt er en stor prestasjon av en fotograf 🙂
 
 
Her kan dere gå inn for å se på bildene som fotografen har tatt: http://www.wmartphoto.se/
 
 
Jeg har lyst til å vise dere noen bilder av abyssinerkvartetten min som fotografen har tatt. Jeg håper dere liker bildene 🙂
 
 

Godpusejenta mi Nadina <3 🙂

 
 

Fotografbilde av Nadina 🙂

 
 

Godpusejenta mi Dixie <3 🙂

 
 

Fotografbilde av Dixie 🙂

 
 

Godpusegutten Elvis <3 🙂

 
 

Fotografbilde av Elvis 🙂

 
 

Godpusejenta Hera <3 🙂

 
 

Fotografbilde av Hera 🙂

 
 

Fotografbilde av Dixie og meg.

 
 

Fotografbilde av Hera og meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “BILDER AV KATTENE MINE TATT HOS FOTOGRAF :)”

 • Åååhhh sååå råååherlige bilder fotografen har tatt av kattene;)) Jeg kjenner igjen dem i bildene hun har tatt.

  Bildene på hjemmesiden hennes var råfine. Og så råflink hun er til å ta blder;))

  Ha en råfin kveld snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit-vennen 🙂

   Fotografen er kjempeflink,og jeg er kjempefornøyd med bildene hun har tatt av kattene mine. Hun får frem personligheten deres i bildene bare ved enkle metoder 🙂

   Jeg er kjempeglad for at hun har fått ta bildene av kattene mine.

   Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Oh så søte dere da:)
  Ligaya recently posted..Your storyMy Profile

  • Ligaya: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagettermiddag <3 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 • Vakre bilder som fotografen har tatt av vakre kattene dine. Det må være en dyktig fotograf. Jeg føler der det som om kattene kommer ut av bildet og til meg. Det var kjekt å få se bildene 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 • Irene S:

  Veldig fine fotografbilder av kattene dine <3 Jeg likte godt uttrykket hun får frem av kattene i bildet. Det vises at hun er flink å ta bilder 🙂

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Go`klem fra Irene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats