RØDT ER SØTT! OPPDATERING MED NYE BILDER :)

Mandag, ny uke og nye muligheter 🙂
 
 
I dag våknet vi til grått vær og regn. Tror regnet skal gjøre godt, for i helgen har det vært klamt og fuktig. Det har vært sol og fint vær 🙂
 
 
Trimturene mine har jeg ventet med til kvelden til det har blitt litt svalere i luften. Egentlig skulle jeg ha hviledag i går, men siden jeg skal ta injeksjonsbehandling i øyet mitt på onsdag blir det mest sannsynlig ikke trening før på fredag.
 
 
I dag var jeg til fysioterapeuten og trente styrketrening, og i dag var det helkroppsøkt. Har fått flere nye øvelser som jeg gjør. Øvelsene er utfordrende og ikke minst kjempegøy å utfordre seg selv 🙂
 
 
Hver dag jeg skal på trening så gleder jeg meg til å dra på trening 🙂 Denne uken blir det mest sannsynlig trening på fredag siden jeg kan ha smerter i øyet på torsdag etter injeksjonen skal ha.
 
 
Denne uken blir min 3.injeksjon, og kanskje den siste. Det kommer an på hvordan det går med undersøkelsen til øyelegen jeg skal ha i september.
 
 
I helgen slappet jeg av, tatt det med ro og jeg har hatt en kjempekoselig og fin helg 🙂 Fredag 09.08.2019 om ettermiddagen fikk jeg besøk av av barndomsvenninnen min Else Marit som har kommet hjem til Trondheim på ferie hos familien sin. Hun og familien bor i Oslo.
 
 
Det var kjempekoselig å treffe henne, og vi hadde selvsagt masse å prate om som alltid når vi møtes 🙂 Else Marit og familien reiser tilbake til Oslo på onsdag 14.08.2019.
 
 
Lørdag 10.08.2019 var min søster og jeg på besøk til min mor. Vi drakk kaffe, satt og pratet og søsteren min og jeg holdt på med strikkingen vår. Vi hadde en kjempekoselig ettermiddag hos vår mor.
 
 
Søndag 11.08.2019 om formiddagen kom en annen venninne av meg på besøk til en formiddagskaffe før hun skulle på jobb. Når det passer seg slik kommer hun innom på besøk før hun skal på jobb på sykehuset hvor hun jobber, eller så møtes vi på en kafè før hun skal ha vakt. Det er kjempekoselig å ta ting på sparket 🙂
 
 
Det var litt oppdatering om hvordan de siste dagene har vært.
 
 
Ønsker å vise dere flere blomsterbilder som jeg tok på min fotograferingsrunde. Jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Blå himmel sett gjennom grenene på treet 🙂

 
 

Blå himmel sett gjennom grenene på treet 🙂

 
 

En kjempenydelig rød blomst i det ene av de kommunale blomsterbedene i parken 🙂

 
 

En annen kjempefin rød blomst i et annet kommunalt blomsterbed i parken:)

 
 

De kjempefine røde blomstene 🙂

 
 

Disse kjempefine røde blomstene var plantet i et et annet av de kommunale blomsterbedene som står rundt parken 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “RØDT ER SØTT! OPPDATERING MED NYE BILDER :)

 1. Flotte fargerike bilder! Fint å lese hva du holder på med. Og ikke minst, flott at du gleder deg til å trene.
  Var på trening i dag jeg også..🙂
  Ønsker deg en god kveld! Klem
  HeidiElise recently posted..UtsiktMy Profile

 2. Tusen takk for sist;)) Det var råkoselig å treffe deg og kattene på fredag;)) Og det å få kose med kattene dine er råherlig. Jeg savner jo Snuppa vår når vi er hjemme i Trondheim på ferie. Men vi vet at de som passer henne at hun har det bra. Og hun er de beste hender;))

  Jeg kunne glatt ha mer ferie. Men nå venter hverdagen. Det blir råkoselig å treffe arbeidskollegaene mine igjen da,))

  Lykke til med behandlingen på øyet. Usja meg. Det høres ikke godt ut. Men det viktigste er at du blir bra;))

  Ha en råfin dag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

 3. Koselig blogginnlegg og oppdatering om hvordan det går med deg 🙂

  Jeg må få si tusen takk for sist 🙂 Det er alltid koselig å komme innom på besøk til deg før eller etter jobb på en kopp kaffe og bare slå av en liten prat 🙂 Jeg må ikke glemme å kose emd kattene dine <3

  Injeksjon på øyet høres vondt ut, men det viktigste er at du blir bedre.

  Takk for flotte bilder. Jeg blir i godt humør av å se på fine bilder av blomster, og bildene liver opp innelgget 🙂

  Du får ha en fin kveld 🙂

  Go`klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge