Get Adobe Flash player

VLOGMAS #7

Det er tid for min vlogmas nummer 7 på min Youtubekanal. Dere er hjertelig velkommen til å besøke mine kanal her: https://www.youtube.com/user/Nadina1708/
 
 
Håper dere liker vlogmasen min 🙂
 
 

Vlogmas nummer 7 🙂

 
 
Dere er hjertelig velkommen til å følge meg på kanalen min, og jeg setter kjempestor pris kommentarer fra dere og hvis dere trykker “subscribe” 🙂
 
 

Pynt på juletreet 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “VLOGMAS #7”

 • Trivelig vlogmas og kjekt å få høre deg spille piano. Det var virkelig kjekt 🙂 Jeg kom i julestemning. Tusen takk 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 • Åååhhh snuppa mi så råååkos vlogmas da;)) Råkost at du spiller julesang på piano.

  Jeg si jeg synes de som spiller ett eller annet instrument er heldige;)) Derfor er jeg glad for at ungene spilte så lenge i korpset. Yngste datter spiller i voksenkorpset. Og hun liker det sosiale med korpset. Eldste datter har ikke tid pga studiene til å være med i korps.

  Jeg gleder meg til neste vlogmas;))

  Ha en råfin søndag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

 • Irene S:

  Koselig med ny videoblogg 🙂 Jeg synes du får vist frem adventstiden og desember på en koselig måte. Det er koselig å følge med på 🙂 Koselig måte å komme i julestemning på.

  Du må ha en riktig fin og god kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats