Get Adobe Flash player

VLOGMAS #8 :)

Det er tid for min vlogmas nummer 8 på min Youtubekanal. Dere er hjertelig velkommen til å besøke mine kanal her: https://www.youtube.com/user/Nadina1708/
 
 
Håper dere liker vlogmasen min 🙂
 
 

Vlogmas nummer 8 🙂

 
 
Dere er hjertelig velkommen til å følge meg på kanalen min, og jeg setter kjempestor pris kommentarer fra dere og hvis dere trykker “subscribe” 🙂
 
 

Julestemning i Trondheim sentrum 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “VLOGMAS #8 :)”

 • Irene S:

  Koselig videoblogg du har laget 🙂 Jeg koser meg masse når jeg følger med deg inn i førjulstiden, og jeg kjenner jeg blir motivert til å begynne og trene mer jeg også.

  Du må ha en riktig fin ettermiddag 🙂

  Go’klem fra Irene

 • Råkost med nok en ny vlogmas snuppa mi;)) Sååå mye fint du får i kalenderen. Tror jeg skal kjøpe meg en sånn neste år. For jeg begynner å bli lei flakskalenderen der jeg aldri vinner.

  Vi reiser opp til Trondheim i morgen eller på søndag;)) Gleeeeder meg masse til å treffe deg i jula;))

  Ha en råfin dag;))

  Stoooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

 • Så utrolig kjekt med ny førjulsvideo som du har laget 🙂 Jeg har begynt å bli avhengig av å se på videoene dine og jeg håper du fortsetter å lager vidoer om hverdagen din også etter at julen er feridg 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats