MIN LIVSSTIL- OG BALANSEREISE PÅ INSTAGRAM OG YOUTUBE – MIN REISE I TEAM JEG LIKER ONLNE KULL 12:)

Vi skriver 09.09.2020, og høstmåneden er over oss. Det har gått 4 uker siden jeg ble lagt inn på sykehuset med gule stafylokokker i såret på fingeren 🙂 Det medførte at jeg ikke fikk trent slik jeg ville, og min siste treningsdag før jeg ble lagt inn var torsdag 06.08.2020. Fredag 07.08.2020 måtte jeg kaste inn håndkleet med trening, og jeg klarte ikke å trene resten av helgen, for jeg hadde store smerter i fingeren min pga betennelsen.
 
 
Var jo med i Team Jeg Liker online kull 11, men etter operasjonen i fingeren 30.06.2020 kom jeg meg ikke helt fordi betennelsen blusset opp ca. 2 uker etter operasjonen, og siden gikk det slag i slag.
 
 
Derfor er jeg med nå i Team Jeg Liker online kull 12. Det er blogger Anette Marie Antonse som har bloggen: “Tingjegliker” som startet Team Jeg Liker etter at hun selv stilte i bikinifitness. Hun ønsket at andre kunne få ta del i den reisen hun hadde opplevd. Team Jeg Liker utviklet seg også til å være for de som ønsket å gå ned i vekt, og da åpnet de teamet “Vekt Jeg Liker” slik at de som var litt overvektige kunne være med der.
 
 
I Team Jeg Liker kullene er det flere som har stilt i bikinifitness, men fokuset til Team Jeg Liker har flyttet seg over til å handle mer om selvutvikling, lære å kjenne seg selv, pushe egne grenser m.m. Jeg begynte i Team Jeg Liker kull 10 online som begynte rett etter påske. Teamet var ferdig rundt 20.06.2020. Vi var ca. 50 stk med i teamet, og alle hadde vi forskjellige mål. Felles for oss var jo at treningssentrene var stengt, og de fleste av oss gjorde hjemmetrening hjemme. Vi trengte rett og slett motivasjon ved å ha et team i ryggen, og det fikk vi gjennom Team Jeg Liker og coachene våre Anette Marie og Christian. Anette Marie er vår motivator som vi kunne henvende oss til når som helst hvis vi møtte på problemer som f.eks motivasjon. Christian var dere for oss når det gjaldt diett og trening.
 
 
Vi hadde forskjellige må med hvorfor vi var med i Team Jeg Liker. Selv har jeg gått så mye ned i vekt at jeg måtte få en diett som holder meg stabil slik at jeg ikke raser mer ned i vekt. Kroppen trenger tid på å venne seg til at jeg har gått ned i vekt, og da må jeg ha en vedlikeholdsdiett ut fra mine behov (aktivitetsnivå osv). Det fikk jeg i Team Jeg Liker kull 10.
 
 
På vedlikholdsdietten har coachen Christian satt opp kalorier og makroer (næringsstoffer) som er personlig regnet ut for hver og en av oss. Jeg veier og måler maten min, men det gjør meg ikke noe, for da vet jeg at jeg får i meg nok makroer jeg skal ha. Det tok 4-5 uker før jeg kom meg inn i dette med makroer osv, men når jeg kom meg inn i det var vi plutselig halvveis i Team Jeg Liker online kull 10. Derfor ønsket jeg å bli med videre i kull 11, men helsa mi satte enn stopper for kull 11.
 
 
Derfor valgte jeg å begynne i Team Jeg Liker onlne kull 12. Jeg følger samme matplann med samme kalori- og makromengde som jeg hadde på kull 10 og 11. Jeg kjører nå tosplitt treningsprogram med to underkroppsøkter og to overkroppsøkter i uka, og jeg merker at jeg jeg har mye mer overskudd på trening enn hva jeg hadde når jeg kjørte 4 helkroppsøkter 🙂 Merker at jeg øker fortere på øvelsene nå enn hva jeg gjorde før. Chrstian som er coachen vår som har med matplaner og treningene våre har over 20 års erfaring, og han er kjempeflink 🙂
 
 
Anette Marie Antonsen er kjempeflink til å motivere oss hvis det butter i mot, og hun vet alltid å komme med oppmuntrende ord til oss. Hun får oss til å tenke positivt 🙂
 
 
Jeg er kjempeglad for at jeg fikk muligheten til å være med i Team Jeg Liker online kull 10, 11 og nå 12 🙂 Det er kjempegodt å ha et team i ryggen som heier på hverandre, støtter hverandre og som også selv går på ulike dietter alt etter målene deres.
 
 
Nå spiser jeg næringsrik mat. Selv stortrives jeg med vedlikeholdsdietten min, og maten jeg spiser er kjempegod 🙂 Blir ikke stressa av å veie maten. Det er en trygghet for meg, og da vet jeg at jeg får i meg det jeg skal ha. Noe som er kjempeviktig! Vet at det på sikt vil hjelpe til at kroppen godtar den nye kroppen jeg har fått. Jeg har en kontrollert kosedag i uken hvor jeg spiser utenom matplanen, og det det går kjempebra 🙂
 
 
Forrige uke begynte jeg å gå mine daglige turer, og jeg begynte å trene underkropp to dager forrige uke etter sykehusoppholdet, og det var tungt å komme i gang igjen ja. Denne uka er målet mitt å få til to underkropp og to overkroppøkter. I dag hadde jeg min første overkroppsøkt, og jeg ble positivt overrasket over at det var kun 3 øvelser jeg måtte nå ned på vektbelastning på 🙂 Det motiverer meg til å fortsette å stå på ja 🙂
 
 
Jeg har en YouTube-kanal hvor jeg har en vlogserie som heter for “Aldri For Sent”. Der får dere følge min reise med å finne min livsstil og balanse med mat og trening.
 
 
Her kan dere finne min YouTubekanal: https://www.youtube.com/user/Nadina1708
 
 
Dere er hjertelig velkommen til å besøke min YouTube-kanal, og jeg setter kjempestor pris på hvis dere legger igjen en kommentar, og trykker “Subscribe” 🙂 Jeg setter pris på både ros og ris, for det er slik man kan gjøre vlogserien bedre 🙂
 
 
Har lagt inn tre nye vloger i sieren “Aldri For Sent”, og her kan dere gå inn for å se:
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=BL_mNDl7oSk&list=PLu1XYdeEz0mFR0Xg30SivhdtwY-YGaPIz&index=9
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=npKcJbQQikU&list=PLu1XYdeEz0mFR0Xg30SivhdtwY-YGaPIz&index=10
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=CuarllHO-VI&list=PLu1XYdeEz0mFR0Xg30SivhdtwY-YGaPIz&index=11
 
 
Jeg har også en åpen instagramprofil hvor dere som har lyst kan følge meg. På instagrammen heter jeg: “aldri_forsent”. Har også en åpen facebookside i tilknytning til instagrammen min, og den kan dere finne her: https://www.facebook.com/search/top?q=aldri%20for%20sent-%20toril%20sin%20livsstilsside
 
 
I Team Jeg Liker online kull 12 vil vi få en fast snappedag hver, og det er en utfordring hvor jeg må gå ut av min komfortscone. Jeg kommer til å vokse på det. Snappen til “Team Jeg Liker” har mange følgere. Hvis dere vil følge oss i Team Jeg Liker online kull 12, så legg oss til på snap under navnet: “Team Jeg Liker”
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “MIN LIVSSTIL- OG BALANSEREISE PÅ INSTAGRAM OG YOUTUBE – MIN REISE I TEAM JEG LIKER ONLNE KULL 12:)

  1. Det høres fornuftig ut det du gjør snuppa mi;)) Og du er rårflink og strukurert når det gjelder treningen. Misunner deg der altså.

    Et sånt team med coacher er råbra. For da har du alltid noen å spørre om råd hvis det skulle være noe.

    En sånn diett for å holde seg stabil er lurt for deg som har tatt av så mye. Jeg er råimponert over alt det du har fått til;)) Det står det respekt av;))

    Jeg synes vloggene dine er råartige å se på, og jeg synes du er råflink;))

    Ha en råfin ettermiddag;))

    Stooor klem fra Else Marit

  2. Jeg følger med youtube-kanalen din, og jeg synes du er veldig flink og motiverende med videoene dine 🙂 Det er moro å følge med på 🙂

    Fortsett 🙂

    Du må ha en riktig fin kveld 🙂

    Go’klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge