JEG STÅR FOR EGNE MENINGER, OG ER STOLT FOR AT JEG STÅR OPP FOR NOEN SOM BLIR STYGT MOBBET!

De siste dagene har det stormet og haglet inn med kommentarer i kommentarfeltet mitt etter jeg har vært åpen og ærlig om at jeg gir min fulle støtte til min tidligere gode bloggvenn Mette som har opplevd grov mobbing, hets, personangrep, latterliggjøring og stygg ryktespredning.
 
 
Dessverre slettet Mette bloggen sin, fordi det ble for mye for henne, men Mette sine følgere og oss bloggvenner håper av hele vårt hjerte at hun kommer tilbake på blogg igjen ❤😊
 
 
Mette var til kjempestor inspirasjon for mange av oss voksne bloggere, og det er fordi mange kan sammenlikne seg med henne med jobb, familie, unger, hjem og hage.
 
 
Jeg har mottatt mange kommentarer i kommentarfeltet mitt på bloggen. Det er tydelig at blogginnlegget mitt ikke ble godt mottatt av “Mettemobberne”, men det er jo slik at mobberne aldri kommer til å innrømme at de mobber! Igjen viser de sitt sanne jeg at de legger skylden på mobbeofferet som er Mette!
 
 
Det har kommet inn regelrett stygge kommentarer med personangrep rettet mot meg som person som ikke har noe med saken å gjøre. Hvis den anonyme har det bedre med seg selv av å skrive stygge kommentarer med personangrep så vær så god. Bare vit at slike kommentarer blir slettet med en gang.
 
 
Så har du de kommentarene fra noen som prøver være belærende når de beskylder meg for ikke å ha lest hele tråden. Er de virkelig så dumme at jeg skriver et blogginnlegg uten å sette meg inn i saken først? Jeg har brukt flere dager til sammen å komme meg gjennom hele tråden på rampelyset som handler om Mette.
 
 
På noen av kommentarene ser jeg tydelig at påhengsmotoren er påskrudd, fordi de prøver hardt å legge all skyld på Mette. Typisk mobbere, og når de blir tatt med buksene nede så blir de avslørt 😊
 
 
Jeg har også fått høre i kommentarer jeg har fått inn på bloggen min at jeg virker sint når jeg har svart noen av de som har kommentert og mine blogginnlegg.
 
 
Er det rart at jeg blir rasende sint? Jeg blir rasende sint når jeg ser med egne øyne at en fast gjeng med gjengangere 24/7 daglig flere timer om dagen sitter og mobber og hetser Mette på tråden! Denne mobbingen har foregått over lengre tid!
 
 
Ha det klart for dere at gjennom mitt yrke som lærer og spes.ped har jeg lært hva mobbing er. Det er og blir klare definisjoner på hva mobbing er! Jeg hadde blitt like rasende sint hvis jeg hadde sett mobbing i det virkelige liv.
 
 
Fikk høre av en god bloggvenninne som blogger på blogg.no at noen Mettes motstandere hadde prøvd dere på å belære henne også etter at hun skrev et innlegg om mobbingen av Mette på rampelyset.
 
 
Når man får en slik reaksjon og motstand vet man at mobberne prøver å vri seg unna ubehagelige sannheter at de faktisk har vært med å mobbe 😊
 
 
Jeg lar meg ikke styre av andres meninger om Mette, for meg er og har Mette alltid vært en kjempegod bloggvenn som er ærlig, omtenksom, har god humor, er kreativ og inspirerende ❤😊
 
 
Hvis det er en god verdi i livet som mine foreldre har lært meg er det å stå opp for de som blir sparket og ligger nede. Mette har blitt mobbet over lang tid, og hadde dette foregått i det virkelige liv ville jeg gjort nøyaktig det samme å støtte den som blir mobbet!
 
 
Det er aldri den som blir mobbet sin feil! Mobbing er mobbing, og det kan aldri bortforklares! Den som prøver å bortforklare mobbing at det foregår mobbing er selv indirekte med og mobber! Mobbing er en ondskapsfull handling. Det å legge skylden over på et mobbeoffer er det verste jeg hører, og da reagerer jeg med å bli sint.
 
 
At noen som har tatt seg tid til å kommentere i kommentarfeltet mitt med å belære meg om mobbing synes jeg er komisk 😂🤣 Gjennom min utdanning som førskolelærer og lærer har jeg hatt temaet “mobbing” i ulike fag. Jeg vet hva jeg snakker om!
 
 
I jobbene mine har vi hatt klare instrukser for hvordan vi skulle reagere når vi så at det det foregikk fysisk og psykisk mobbing i det daglige liv og hvis vi oppdaget nettmobbing!
 
 
Selv om jeg har mottatt noen anonyme kommentarer med personhets rettet mot meg som person (har ikke godkjent disse kommentarene) ser jeg det komiske i det 😂🤣 At noen kan synke ned på et bunnivå å gå til personangrep fordi de føler seg truffet av et blogginnlegg hvor jeg skriver klartekst at jeg reagerer med avsky om mobbingen av Mette sier så mye om dem. Da blir jeg sittende å gapskratte, for det blir for komisk 😂🤣
 
 
Jeg synes synd på deres mødre som fødte dem 😂🤣 Jeg blir flau på deres foreldres vegne at de har en sønn/datter som slenger rundt seg med stygge anonyme kommentarer i kommentarfelt på blogg.
 
 
Jeg kommer til å stå opp for den/de som opplever å bli stygt og grovt mobbet enten i det virkelige liv eller på nettet, og er fullstendig klar over at det ikke er særlig populært blant de som er mobbere. Heller støtte en som opplever mobbing fremfor å la være er mitt motto ❤❤❤
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “JEG STÅR FOR EGNE MENINGER, OG ER STOLT FOR AT JEG STÅR OPP FOR NOEN SOM BLIR STYGT MOBBET!

 1. Råbra skrevet snuppa mi;))

  Det er viktig å reagere hvis vi ser mobbing. Og på jobben vår kan vi risikere å få sparken hvis vi ikke reagerer når vi ser at noen blir mobbet.

  Mobbing er en uting samme om det skjer i det irl eller på nettet. Og vi har plikt til å si fra.

  Jeg tror mange er for feige for å stå opp for noen som blir mobbet. De er kanskje redde for mobbernes reaksjoner. Og selv om jeg forstår det er ikke det en unnskyldning for ikke å reagere.

  Du skal være stolt av at du velger å støtte Mette. Og det kommer du lengst med.Vi som kjenner deg privat og gjennom bloggen din gjennom mange år vet at du er godhjertet og en omsorgsfull person.

  Det er godt å høre at du ikke tar deg nær av de anonyme stygge kommentarene;)) Og de som velger å skjule seg bak å være helt anonym for å skrive stygge kommentarer ikke er verdt å bruke energien på.

  Ha en råfin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit

 2. Ikke lett hva man burde gjøre i en slik situasjon. Hva om det ikke er mobbing? Jeg tror de fleste vegrer seg å gripe inn på grunn av usikkehet.

  Det kan få katastrofale følger hvis vi overser mobbing. Hva om et mobbeoffer tar livet sitt? Da er det for sent. Trist at mobbing kan gå så langt 🙁

  Det er lettere å oppdage nettmobbing men jeg tror mange bagatelliserer hva som er nettmobbing når noen får gjentakende stygge kommentarer. Jeg har lest at noen skriver til den som får stygge kommentarene at de ikke må bry seg om det. Det mener jeg vi skal være forsiktige med alle sammen. Nettmobbing skal heller ikke bagatelliseres.

  Din rettferdighetssans og kamp for dine venner og bloggvenner er en fantastisk evne å ha. Du kommer lengst med det.

  Det er ikke noe nytt at de som er med på mobbing gjør alt for å skylde på mobbeofferet. Mobbere som skylder på mobbeofferet er omtrent som en voldtektsmann som skylder på voldteksofferet.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene deres 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

 3. Det står stor respekt av at du står for det du mener. Fortsett med det. Du har gode verdier når du står opp og forsvarer mobbeofre som Mette.

  Jeg spurte jentene mine om de kunne fortelle meg definisjonen på mobbing og vet du hva de svarte? De sa nøyaktig det samme som de definisjonene du viser til.

  Når noen bortforklarer de fastsatte definisjonene blir jeg skremt. Det beviser at de søtter opp om mobbing eller er med på det.

  Jeg er litt redd for at jeg ville ha vært feig i sen slik situasjon men når det er sagt tar jeg avstnad fra mobbing i sin helhet.

  I denne saken er det Mette som har blitt mobbet.

  Du må ha en riktig fin ettermiddag 🙂

  Goklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge