LANDSFESTIVALEN FOR KOR 2022 I TRONDHEIM VAR UFORGLEMMELIG 😊

Dette har vært en kjempeflott, kjempeflott og uforglemmelig helg 😊 Jeg har enda ikke landet helt og greid å fordøye inntrykkene.
 
 
Landsfestivalen for kor 2022 ble åpnet torsdag 26.05.2022 på Trondheim Torg. På Landsfestivalen deltok 1700 korsangere. Det var kjempestor stemning på Torvet. På åpningsseremonien var det sang, musikk og taler.
 
 
Etter åpningsseremonien deltok vi på åpningskonsert i Nidarosdomen hvor dyktige kor og musikere deltok, og det var en magisk opplevelse 😊
 
 
På Landsfestivalen for kor var det mye som skjedde, og vi fikk ikke tid til å være med på alle arrangementer. Alle kor fikk lov til å synge i både Nidarosdomen og enten i Olavshallen eller Frimuerlosjen. Arrangementer ellers var å synge hele sangboken av Mats Berg, øvelse med Brass Brothers av korverket “Bergtatt”, Festkonsert, Morgensang, Morgebad, Sangeryoga og bysang rundt om i sentrum. Her måtte vi velge ut.
 
 
Selv deltok jeg med to kor. I det koret jeg synger i sang vi på konsert i Olavshallen lørdag 28.05.2022. Det gikk kjempebra 😊
 
 
Koret mannen min og jeg synger i sang i Frimuerlosjen fredag 27.05 og i Nidarosdomen 28.05.2022. Begge konsertene gikk kjempebra. I tillegg sang koret på utescenen på Trondheim Torg. Den konserten fikk ikke jeg med meg siden jeg sang med det andre koret jeg er med i.
 
 
Etter konserten med koret mannen min og jeg synger i var vi innom Vår Frues Kirke i Trondheim hvor sangboken av Mats Berg ble sunget fra perm til perm. Vår generasjon og de som er eldre husker nok sikkert de brune sangbøkene vi brukte i musikktimene. Om kvelden var koret mannen min og jeg synger i ute på restaurant og spiste. Det var kjempekoselig 😊
 
 
Fredag 28.05.2022 møtte jeg det koret jeg synger i til oppvarming. Så gikk vi ned til Olavshallen hvor vi skulle synge på konsert. Konserten gikk kjempebra 😊 Etter vi var ferdigsunget tok jeg beina fatt for å komme meg til oppvarmingen med et andre koret. I det koret mannen min og jeg synger i skulle vi synge på konsert i Nidarosdomen. Den konserten gikk også kjempebra 😊
 
 
Etter konserten var ferdig dro mannen min og jeg hjem, og når vi kom hjem slappet vi av og slappet av. Så dro vi på en pub hvor vi møtte noen i koret jeg synger i til et lite vorsspill før vi skulle på sangerfest.
 
 
Kl.20.00 var det sangerfest i Trondheim spektrum hvor vi var 1700 korsangere samlet. Konfransier for kvelden var skuespiller Marianne Meløy.
 
 
Kveldens store overraskelse var en konsert med vokalgruppa The Real Group fra Sverige. Gruppa er store idoler for oss som synger i kor, og de bruker kun stemmene sine når de synger. De fikk ellevill jubel da de kom på scenen, og The Real Group leverte virkelig 😊
 
 
Etter konserten var det tid for festmiddag. Til middag var det tapaz. I løpet av kvelden var det også allsanger, spontansanger fra korene, blomsteroverrekkelser, avsløring av hvem som skal arrangere Landsfestivalen for kor 2024 og dans til levende musikk. Det var en kjempekoselig fest 😊 Mannen min og jeg dro hjem ca. kl.01.00.
 
 
Vi slappet av litt før vi la oss.
 
 
Ønsker å vise dere bilder som jeg har tatt i løpet av Landsfestivalen 2022, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Åpning av Landsfestivalen for kor 2022 på utendørsscenen på Trondheim Torg 26.05.2022 😊

 
 

Sanger Lars Eggen (en av Trondheims største sangere) sang hengende ut av vinduet 😊 Ikke den beste stillingen for å synge akkurat.

 
 

Etter åpningen var vi på Åpningskonsert i Nidarosdomen 😊

 
 

Programmet for konserten 😊

 
 

Et av korene som deltok på åpningskonserten 😊

 
 

I Vår Frues Kirke fredag 27.05.2022 var det sang fra sangboken av Mats Berg fra perm til perm 😊

 
 

Et mannskor oppstilt på utendørsscenen på Trondheim Torg 28.05.2022 😊

 
 

Programmet for konserten i Olavshallen hvor koret jeg synger i deltok 😊

 
 

Programmet for konserten i Nidarosdomen hvor koret hvor mannen min og jeg synger 😊

 
 

Et av korene som deltok på konserten i Olavshallen oppstilt i kortrappa 😊

 
 

Om kvelden lørdag 28.05.2022 var det sangerfest i Trondheim Spektrum med 1700 korsangere 😊 Det kan kalles fult hus og stormede jubel det 😊

 
 

Konfransier Marianne Meløy på scenen loste oss trygt gjennom feste 😊

 
 

Kveldens store overraskelse var at vokalgruppa The Real Group kom og holdt en minikonsert for oss 😊

 
 

Vokalgruppa The Real Group på scenen på sangerfesten 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “LANDSFESTIVALEN FOR KOR 2022 I TRONDHEIM VAR UFORGLEMMELIG 😊

 1. Åååhhh snupa mi;)) Det ser ut som dere hadde en artig helg;)) Moro for dere å være med på.

  Husker vi sang med skolekoret på Katta i Nidarosdomen til en juleavslutning. Og det husker jeg var en stor opplevelse. Synd været var så dårlig da.

  Ha en råfin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 😊 Du aner ikke for en uforglemmelig helg vi hadde 😊 Dette hadde vi ventet i 2 år på. Landsfestivalen for kor skulle egentlig avholdet i juni 2020, men måtte da avlyses p.g.a koronaen.

   Ja, at vi sang med skolekoret på Katta i Nidarosdomen husker jeg også, og det var første gang jeg sang i katedralen.

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin onsdagskveld ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge