SEPTEMBER, HØST OG HØSTENS FARGER GJENNOM BILDER😊

Jammen er vi ikke inne i den siste uken av september måned. Hvor i all verden har dagene, ukene og månedene blitt av? En ting er sikkert, og det er at dagene, ukene og månedene har rast av gårde!
 
 
Det har blitt lite blogging, og jeg beklager så mye. Jeg har hatt en god del å gjøre i slutten av august og i september. Da har blogging blitt nedprioritert, men nå vil jeg ta meg selv i nakken å oppdatere bloggen jevnlig.
 
 
Jeg håper alle mine bloggvenner har det bra, og at dere har hatt en fin september måned?
 
 
Med september måned er fritidsaktivitetene våre i gang igjen. I det koret jeg synger i har vi fått ny dirigent, og det går kjempebra med den nye dirigenten vår. Han er 25 år gammel, men du verden så fantastisk dyktig og engasjerende 😊 I det koret mannen min og jeg synger i har vi også fått ny dirigent i høst, og hun er også kjempedyktig og engasjerende 😊 Vi går en spennende høst i møte med øving til konserter, og ikke minst julekonserter 😊
 
 
Jeg har også noen spillerjobber på tverfløyta ved gudstjenester, bryllup, begravelse og hyggetreff, og det er kjempekoselig. Det er så koselig å få formidle musikk til de som hører på ❤😊 Jeg øver 1 – 1 1/2 time hver dag på fløyta. Det å øve på fløyta er avslapping for meg.
 
 
I tillegg fortsetter jeg treningen min 3 ganger i uka. Treningsuka mi ser slik ut:
 
 
Mandager trener jeg hos fysioterapeut. Da trener jeg egentrening med underkropp på planen og øvelser for den forkalkede skulderen. Siden jeg sliter med menisken min i kneet sykler jeg i 20 minutter før jeg trener.
 
 
Tirsdag går jeg meg en tur ute eller går på mølla. Onsdag trener jeg helkropp. Torsdager går jeg meg en tur og fredager helkropp. I helgene tar jeg fridager, for det er minst like viktig.
 
 
Forrige uke ble det trening 1 dag i uka, for jeg ble forkjølt. Da valgte jeg å ta det med ro. Testet meg 3 ganger, og det var heldigvis ikke korona.
 
 
Nå er høsten her, og vi har hatt en fin september værmessig sett. Været i september har vært mye finere enn august. Det har vært med sol og oppholdsvær, og det er en ørliten trøst for oss soltørste og litt frosne trøndere som har hatt mye nedbør i sommer.
 
 
Jeg synes høsten er en fin årstid, og ingenting er som en solfylt høstdag hvor alle de nydelige fargene i rødt, orange, gult og brunt skinner mot solen 😊 Ikke noe er som å tenne talglys, og kose seg med en kopp te om kveldene 😊
 
 
Jeg har fått fotografert noen bilder med høstmotiver som jeg tenke å dele med dere. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Kjempefine og nydelige høstfarger på bladene på trærne 😊

 
 

Kjempefine høstfarger på bladene på dette treet 😊

 
 

Duggdråper på bladene etter litt regn 😊

 
 

Høstfargede blader 😊

 
 

Høsten har virkelig tatt frem maleskrinet sitt med alle dens farger 😊

 
 

Jeg elsker denne rødfargen på blader om høsten 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge