NOEN HISTORIER OM DA JEG TRAFF BJØRN EIDSVÅG OG KAROLINE KRÜGER 😊

Ny uke og nye muligheter i gang 😊 Tenk 2.uken i januar, og allerede nå ser jeg at det er litt lysere på ettermiddagen enn det var for 2 uker siden 😊
 
 
Jeg håper dere har hatt en fin og god helg. Det har vi. Vi har slappet av, kost oss, ryddet bort røde julelys, julenisser og juleduker. Juletre, 7-armede lysestaker og adventsstjerna skal få stå til helgen som kommer.
 
 
Slappet av med “The Voice” på fredagskvelden. Jeg blir mektig imponert over de som deltar i “The Voice”. De som går ut er jo ikke dårlig.
 
 
Lørdagskvelden så vi “Hver Gang Vi Møtes” på lørdagskvelden. Det er et kjempekoselig program, og med artister som jeg liker kjempegodt 😊
 
 
På 80-tallet var jeg med og sang i TenSing, og jeg husker godt at i 1980 var vi med og serverte Bjørn Eidsvåg middag da han skulle ha konsert i kirken. Vi i TenSing skulle være med å kore til noen av hans sanger. Derfor er det ekstra moro å se ham. Han har jo vært en del av min musikksmak siden 80-tallet 😊
 
 
Året 1983/84 gikk jeg på folkehøgskole, og vi skulle ha arbeidsuke. Da var jeg superheldig å få min arbeidsuke i barne- og ungdomsredaksjonen i NRK. Fikk lov til å være med å se på hvordan de laget datidens “Ungdommens Radioavis” og “Hei”! Programmet “Hei!” kunne man ringe inn og spørre om noe man lurte på. Den kvelden jeg var med og jobbet i programmet “Hei” var Bjørn Eidsvåg med. Programmets tema var: “Mest om religion”. Som takk for at jeg jobbet i “Hei!” fikk jeg en signert plate med Bjørn Eidsvåg sin plate: “Passe Gal”. Det var kjempestas 😊
 
 
Når det gjelder Karoline Krüger kjenner jeg henne privat. I 1986 var venninnen min og jeg på ferie i Rimini i Italia. Da traff vi Karoline, broren henne og foreldrene. De bodde på samme hotel som venninnen min og meg. Venninnen min og jeg var mye sammen Karoline og en jente til under den ferieturen. Vi hang sammen på stranda og om kveldene på en kafe 😊
 
 
Må nevne en historie da Karoline Krüger vant den Norske finalen i Melodi Grand Prix i 1988. Da var jeg i Oslo og besøkte venninnen min. Den gangen bodde venninnen min på Majorstuen. Vi satt og så på den Norske Finalen, og da Karoline Krüger vant sprang vi bort til Chateau Neuf for å hilse på Karoline. Det var kjempegøy å få hilse på henne etter den Norske finalen.
 
 
Etter dette har jeg hatt kontakt med Karoline, og jeg har også vært på flere av hennes konserter i Trondheim og i Oslo. Konsertene har vært superfine og kjempebra 😊
 
 
I februar 2020 var venninnen min og jeg på premieren av musikalen Chess hvor Karoline Krüger hadde hovedrollen. Dessverre fikk hun ikke spille den kvelden pga. noe med hoften. Det var på hennes 50 års dag, men hun fikk bursdagssang fra en fullsatt sal 😊
 
 
Har lyst til å dele noen bilder jeg har tatt, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Meg selv i “Hei”-studioet hvor Bjørn Eidsvåg var gjest 😊 Bildet ble tatt i oktober 1983.

 
 

Karoline Krüger etter hun vant den Norske finalen med sangen “For Vår Jord” 26.03.1988.

 
 

Karoline etter en konsert i en kirke i Trondheim i oktober 1990 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge